A zsidóság és az újcionizmus “jelesei” pert indítanak Horthy Kormányzónk ellen

Nyílt levél Ágoston Andrásnak, a VMDP elnökének

Nyílt levélKedves András Barátom!

Ha valamire nem figyeltem és emiatt tárgytalan az emlékeztetőm, akkor előre kérem bocsánatod figyelmetlenségemért. Rendkívül egyenes dolog, hogy jó előre fölvállaltad párt és érték-elkötelezettséged, melynek birtokában tájékoztatod rendszeres hírleveleid olvasóit.

Furcsa, de mivel ismerem a “magunkfajtákat” különösen most érdekes az a megállapításom, hogy ha létezik zsidó hagyományos szokásjog a Kárpát -medencében a zsidók részvétele az újságírásban azóta tetten érhető a hallgatás irányultságában.

A “pártunk és kormányunk” agyontámogatott dédelgetettjei” közül csak hármat emelek ki: A Köves Slomó féle színtársulat, a zsidóság esetleg 5 %-át képviselő Mazsihisz és a kőkeményen magyarság ellenes Hit Gyülekezet szektája, melyet a mai kétharmados kormány többség – ki tudja milyen hátsó megfontolásokból – az úgynevezett “történelmű egyházaink” közé emelt és ekként támogat, fellázadtak támogatóik ellen! Nem vesznek részt ugyanis a lassan már államvallássá züllesztett kötelező holokauszt év kormányzati megemlékezésein!

Amikor a hallgatás irányultságáról írtam, arra gondoltam, hogy a nálunk a zsidóságnál sokkal fontosabb amiről kőkeményen hallgatunk, mint amiről írunk és beszélünk! (kiemelés: szerk.)

Részben erre is alapul a többségében a nemzetközi zsidóság által továbbra is kézben tartott szabadkőművesség, mely páholyok homályában jelentős hazai politikusok húzódnak meg örökké láthatatlanul mind a mai kormánypártok, mind őfelsége ellenzéke soraiból, mély egyetértésben.

Most, hogy a zsidóság és az újcionizmus “jelesei” végleg eldöntötték, hogy a jövő hónapban még a választások előtt azzal is továbbfeszítik a húrt, hogy “kijavítva” a nürnbergi, a rákosista magyar népbíróság és Sztálin generalisszimusz szerintük történelmi tévedését és az “igazságosság” sajátosan általuk felfogott érdekében nyílt posztumusz “háborús bűnös ” pert indítanak Horthy Kormányzónk ellen, mindenkinek üzentek, akik valóban szembe kívánnak nézni az előbb-utóbb elkerülhetetlen igazságtétellel és a kommunizmus áldozatainak és jogutód alanyainak ezzel járó teljes kárpótlásával.

Nem tehetek erre válaszul mást, ahogy eddig is, továbbra sem megtagadva származásomat és továbbra is gyászolva a náci és bolsevik megsemmisítő haláltáborokban ártatlanul elpusztított felmenőimet, családtagjaimat, és elfogadva a történelmünkre híven emlékezni kívánó meghívóim felkérését Hazámhoz, Nemzetemhez hű magyarként további Horthy szoboravatásokon fogok részt venni cselekvően, ahogy tettem ezt tavaly novemberben Hegedűs Lóránt és közössége kérésére a Hazatérés Templomában Budapesten. (kiemelés: szerk.)

Erre kötelez ugyanis az a szerény kárpótlás is, amit életjáradékszerűen kapok, mert 1944-ben születtem Budapesten a náci megszállás után nemsokkal és édesanyám bátorsága és leleménye révén kiszabadultunk a gettóból és a csillagos védett házakból, szerencsésen túléltem a vészkorszakot.

Erre kötelez egyúttal a történelmünk ingájának helyes irányban történő visszabillentése azzal, hogy történész barátaim segítségével híven mutatom be hazai zsidóságunk valódi tevékenységét a bolsevik kommün szörnyű pusztításait és ebben résztvevő zsidóságát végleg megtagadók bűneit megelégelve, milyen módon vettek részt a nemzeti hadseregünk és csendőrségünk megteremtésében.

Amikor arra céloztam levelem elején, hogy nem függhet tájékoztatásod értékvállalásaidtól, arra gondoltam, hogy hírleveleidet olvasva nem találkoztam egy “aprósággal”.

Morvai Krisztina EP és Gaudi Nagy Tamás ET képviselők szervezésében egy nagy közfigyelmet és közérdeklődést kiváltó fórumot tartottak Zentán a városháza dísztermében február 7-én este a Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviseletében a délvidéki magyarságunk önrendelkezése és jogfosztottsága ügyében.

Erről a szerintem jelentős eseményről nem olvashattunk beszámoló hírleveleidben.

Komoly politikai eseménynek tartom Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás személyes találkozását Füle EP csatlakozási biztossal, melyben olyan megalapozott és hiteles tényekre hívták fel a biztos úr figyelmét,melyekre sem a “hivatalos ” magyar politika, sem a délvidéki magyarság megválasztott képviselői nem ejtettek szót a Szerbia EU-s csatlakoztatása támogatásának igyekezetében.

Nemzeti önrendelkezésünk állapotának vizsgálata álláspontom szerint nem eshet fogságába semmilyen pártpolitikai megfontolásoknak, sem pedig semmilyen homályosan értelmezett “jószomszédi viszonynak”, melynek csapdájába sajnos tartósan beleesett az úgynevezett rendszerváltás óta a hazai kül- és nemzetpolitika.

Ezért tartom fontosnak és feltétlenül támogatandónak Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás ezirányú honmentő erőfeszítéseit.

Őszinte régi barátsággal:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “A zsidóság és az újcionizmus “jelesei” pert indítanak Horthy Kormányzónk ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én már ott tartok, hogy a Mazsihisz kötekedését a kormánnyal szinte kaján örömmel nézem.
  Tudom, hogy ez nem vezet hazánk üdvösségére, de azt a viselkedést, ahogy Reiner úr is leírta a Hit Gyülekezetével szembeni Fidesz-KDNP viselkedést, már akkor értelmetlenül néztem.
  Aztán egyre inkább felfedeztem az egyre gerinctelenebb törvényalkotásaikat. És állítólag keresztény emberek, egy kereszténynek mondott pártban. Még azt sem tudják, hogy ha a riporter megkérdezi őket, akkor válaszoljanak. És nem csak nem válaszolnak, hanem meg sem állnak. Azt hiszem, erre mondják, hogy bunkó viselkedés.
  Bár, és most nem leszek népszerű, de a jobboldali kormányokkal szemben, már nagy meglepetés nem érhetett.
  Ez már elkezdődött az Antal kormánnyal, akik megalapozták a szabad rablást.
  Annyira hogy az évezred végén, már nem volt elég az állami vagyon elherdálása, és privatizálása, hanem már hozzányúltak az emberek pénzéhez is. És nem voltak szégyenlősek. Volt, amikor már tízmilliókat is elvettek egy-egy családtól.
  Az sem számított, hogy a vezér nem fizetett az átvett árukért.
  Aztán ezen felbátorodva következhettek a bankok a devizával, majd az egyre sűrűsödő adók kivetése szigorúan a mi kedvünkért.
  Ezek után azon sem kell csodálkozni, hogy ilyen erkölcsi közegben egy kis csoport már a történelmünket is igyekszik sárba taposni, és a már halott, de náluk becsületesebb embert is perbe fogni.
  Márpedig akik a történelmüket nem becsülik, azoknak itt nincs jövőjük sem.
  Vagy lehet, hogy nem is volt múltjuk?
  Nem tudom, de ez már az esztelenség, és az embertelenség határát súrolja.
  Mert nem értem meg, hányszor kell azt mondani, hogy akiket idegen katonaság száll meg, az azt csinálja, amit diktálnak neki. Ezt olyan nehéz felfogni?
  Inkább azokat fognák perbe, akik a városainkat bombázták ahelyett, hogy az Auschwitzba vezető vasútvonalakat tették volna tönkre.
  De itt van a kettős mérce. Marj bele annak a kezébe, aki segített, Ez a magyar nép sorsa.
  És a választott képviselőink, meg boldogan tapsikolnak azoknak, akiknek naponta megmondják, hogy ma minek kell örülni.

  Baumag

  Kedvelés

 2. No és mikor indítanának pert a Kormányzó úr ellen? A kabbaliszta jegyében, halálának 57. évfordulója alkalmából. Mily “kedves”, “tapintatosság”! Nehogy békében nyugodjék! Márpedig nyugodjanak meg, mert békében nyugszik!
  Anna

  Kedvelés

 3. Ez egy esztelen gondolat. Egy halottat nem lehet biroság elé allitani.
  Azt amit felhoznak még bizonyitási alap sincs hozzá. Ja kérem egy kis
  sz..keverés a választás elött mindig jol jön. Aztán, hogy hogy sül el az már más kérdés.

  Esther

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.