Morvai Krisztina: “Összefogás” vagy “Szemkilövetés-párti Gyurcsányi Összefogás”

Morvai Krisztina találgatja és elemzi, hogy a Gyurcsány és társai által alapított “Összefogás” milyen nevet kaphatna tekintettel arra, hogy a jelenlegit egy másik politikai szervezett lopták. Demokratikus Ellenzék? Baloldali Összefogás? Legyen inkább az, ami: Szemkilövetés-párti Gyurcsányi Összefogás!

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Morvai Krisztina: “Összefogás” vagy “Szemkilövetés-párti Gyurcsányi Összefogás”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tisztelt MORVAI KRISZTINA , ÚRHÖLGY! A legnagyobb tiszteletem ön iránt ön, azt amit lát és mások nem mernek beszari Jóska módján ki mondani azt ön ki mondja őszintén és kendőzetlenűl. Ha ezt ön tiszta szível és hátsó szándék nélkül teszi a Magyar nép az ország nagy asszonya ként fogja tisztelni. Vagy mint a huszonegyedik század Zrinyi Ilonája ként . Sok nyálas tolvaj,kétszínű neveletlen férfi politikusnak mutat utat, hogy így kellene viselkedni egy normális politikusnak ahogyan ön teszi…… Munkájához jó egészséget, sok,sok sikert és boldog családi életet kívánok…… Üdv . Adorján Imre.

  Kedvelés

 2. Szerintem pedig büntetlenül harsog náci propagandát, kommunista maszlaggal keverve, de ebből jól megél. A családi élete bizonyára boldog a félig zsidó gyermekeivel, ha a gyerekek nem látják, hallják, hogy a kedves mama mit művel.

  Káldi József

  Kedvelés

  1. Annak örülünk, hogy az ellenség is olvas minket, mert ez azt jelenti, hogy elértük az ingerküszöbüket és a jól bejáratott náci, fasiszta, nyilas és egyéb jelzőkkel operálnak hozzászólásaikban. Egyszer észre kellene már venniük, hogy egyre kevesebben fogékonyak erre az unalomig elcsépelt, és egyébként hazug és alattomos vádakra. Az emberek már unják ezt ugyanúgy, mint az éjjel-nappal holokausztot.

   Kedvelés

 3. Hol voltál amikor a TV székházat szétvertétek!! Krisztike
  Szappan Gábor

  Kedvelés

  1. Ön hol volt Gábor, amikor 2006 október 23-án az Astóriánál rátámadtak a tömegre? Mert Morvai Krisztina a gyermekeivel együtt, sok ezer más ember között ott volt a tömegben, amikor könnygázzal és gumilövedékkel rájuk támadtak gyurcsány pribékjei. A gyerekek kinek ártottak? Nekik miért kellett ezt elszenvedniük? No, és a többi embernek, akik csupán emlékezni akartak?

   Kedvelés

 4. Re: Káldi József
  Morvai Krisztinát személyesen ismerem, úgyszintén a gyermekeit is.
  íegyedü Ő és Gaudi Nagy Tamás mernek bátran kiállni a hazáért.
  A többi söpredék, mint Deusch “Tompika”, Gurmai Zita, Kinga Gönczová, Tabajdi Csaba,Bokros Lajos jól megérnek hazánk ócsárlásából,nagyképű dumájukkal. Tabajdiék írták meg a hazánk elleni jelentést és adták Rui Tavares keze alá.

  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.