A gyarmatosítás tabutéma az Európa Tanácsban

Gaudi-ET-13-01-24A 47 tagállamot tömörítő, szavakban a jogállamiságot és az alapvető szabadság és emberi jogokat hirdető Európa Tanácsban egy január 15-én kelt önkényes és minden jogalapot nélkülöző döntéssel megvonták a felszólalás jogát Gaudi-Nagy Tamástól az egész januári ülésszakra, aki egyedüli magyar nemzeti radikális képviselő a szervezetben.
Gaudi a magyar érdekek további következetes és határozott képviselete érdekében a mintegy 65 éves szervezet történetében példátlan eszközökhöz folyamodott, tudatosan vállalva annak kockázatát, hogy a következő ülésszakon ismét hasonló tilalommal sújtják. A videó nem csak a Gaudit rendre utasító elnök, hanem a nemzeti jogvédő által elmondottakat (saját felvétel) is tartalmazza.
Előzményekről Ide kattintva lehet olvasni.

Exkluzív háttér Gauditól az Európa Tanács önkényéről, a felszólalási tilalomról

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő képviselő eleveníti föl az Európa Tanács 2014. évi téli ülésének történéseit. A felszólalás lehetőségétől önkényesen megfosztott képviselő választ ad arra, mivel magyarázták a jogszerűtlen, a képviselői jogkörének és az ET hitelességének is komoly gátat szabó döntést a nemzetközi szervezet részéről. A videóban szó esik az önmagát „Európa Lelkiismereteként” jellemző ET vezetőinek iskolai végzettségéről, hogy miként lett liberális elnöke a parlamenti közgyűlésnek, és hogy mit szeretett volna Gaudi kérdezni, és ennek megtagadása nyomán a tiltakozás mely megnyilvánulásaihoz fordult. Gaudi-Nagy Tamás a felvétel végén egy felhívást is intézett a hazafiakhoz.

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “A gyarmatosítás tabutéma az Európa Tanácsban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a legnagyobb probléma, hogy egyre több tabutéma van, amiről mindenki tud – csak éppen tilos róla beszélni. Ennyit a demokráciáról és a szólás szabadságáról!
  Az USSR után itt az EUSSR!
  Nagy Péter

  Kedvelés

 2. Nemcsak a hazankat, hanem az EU-t is elloptak Amerika utan. Az olahok elbujhatnak területrablasi tudasukkal a zsidok mellett. Meg vizet sem vihetnek nekik!
  Futurist

  Kedvelés

 3. Miért a csodálkozás? Ki szereti ha szemére olvassák az igazságot?
  Egyetlen szépséghibája a történetnek, hogy ezzel Gaudi elismeri az eu fennhatóságát!
  kató rudi

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.