Fidesz-MSZP összefogás a nemzeti jelképek ellen Miskolcon is?

Az elmúlt egy évben rendkívüli módon megszaporodtak a magyar jelképek elleni kirekesztő politikai támadások, hívta fel a figyelmet szerdai sajtótájékoztatóján a Jobbik miskolci országgyűlési képviselőjelöltje, Pakusza Zoltán.

A politikus emlékezett a tavalyi szolnoki esetre, amikor egy izraeli csapat kérésére kitiltották a magyar nemzeti lobogót a sportcsarnokból. Mint mondta, úgy látszik, ezek a támadások elérték Miskolcot is: nemrég az MLSZ a Diósgyőri Stadionból még a Szózat első sorát is száműzte, a napokban pedig Magyarország egykori, „igazmondásáról” elhíresült miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc fenyegette meg a rovástáblával rendelkező településeket, így Miskolcot is, hogy hatalomra kerülése esetén leszedeti a feliratokat.

Pakusza ennek kapcsán megjegyezte, a bukott miniszterelnök még az általa oly sokat emlegetett demokráciát sem tiszteli, hiszen ezek a táblák Miskolcon is a helyi lakosság egy részének a kérésére kerültek a város határába.

Ugyanakkor megkerülhetetlen a kormány felelőssége is – tette hozzá -, amely tétlenül nézi, sőt az MLSZ esetében még bátorítja is e magyarellenes megnyilvánulásokat. Pakusza Zoltán hangsúlyozta, a Jobbik a nemzet és Miskolc érdekeiért megalkuvás nélkül fog kiállni – ahogyan ezt a Világsátor esetében már bizonyították -, legyen szó akár kulturális, gazdasági, vagy közbiztonsági kérdésről.

Jobbik, Miskolc

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Fidesz-MSZP összefogás a nemzeti jelképek ellen Miskolcon is?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnálatos dolog de: szerintem valami egészen más húzódik az ügy és az állbaloldal minden tette és retorikája mögött. Gyurcsány nem annyira ütődött, mint amennyire látszik, vagy mint amennyire a nemzeti oldal többsége tartja. Ha megfigyelitek, még az állbaloldal is támadja. Szerintem építik az útját. Neki(k) az a fontos, hogy a Fidesz-MSZP váltórendszere – amerikai mintára – meghonosodjon. Egy republikánus egy demokrata. A választásoknak így meg semmi tétje, hiszen akár melyik nyer az áll-liberalizmus fog kormányozni. Gyurcsány pedig a jelenlegi kínálatból a legkarizmatikusabb személy. (Képzeljetek el, egy hasonló adottságú politikust a nemzeti oldalon! Már lángban állna az ország!!!) Az áprilisi választások legnagyobb “győztese” Gyurcsány lehet, mert megnyílik előtte a “nemzeti baloldal felépítése. Ehhez pedig a Fidesz minden segítséget meg fog adni neki. Mesterházyval elvitetik a balhét a vesztes választások miatt, Bajnainak Gyurcsány lekiabálja a hajat a fejéről és övé a pálya. De lehet, hogy ezt csak én látom így.

    Petráss László

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.