Magyarokat vertek Vona Gábor londoni fóruma után

A Jobbik pártelnökének előadását követően mintegy harminc ellentüntető támadt rá öt miskolci és egy monori jobbikosra az egyik metrókijáratnál, miután hosszú percekig nácizták, fasisztázták őket.

vgfh

A szóbeli provokációra nem reagáló magyarokat az egymást is hergelő tüntetők ütötték, rúgták még akkor is, amikor a jobbikosok már a földre kerültek. A lincselésre készülő liberálisok elől végül egy étteremben és egy hotelben találtak menedéket honfitársaink a rendőrök kiérkezéséig. A támadás után az egyik miskolci hazafit sérülései miatt kórházba kellett szállítani – írja londoni olvasónk.

df

Mindez történt 2014-ben, egy európai unós állam fejlettnek mondott fővárosában, csak azért, mert magyar emberek el mertek menni egy liberálisoknak nem tetsző  magyar párt lakossági fórumára, hogy csendben meghallgassák azt a programot, amely a hazatérés esélyét jelentheti számukra. Hogy ezek után ki a szélsőséges, nem szorul magyarázatra.

“Bátor liberálisok, 30-an 6 ellen. Akkor most ki az erőszakos? Gondolom a kormány gyorsan kiad egy közleményt és elítéli a magyarok bántalmazását. A köztársasági elnök meg, meglátogatja a sérülteket és együttérzéséről biztosítja őket, mint ahogy teszi ezt, ha valakikre csúnyán néznek, vagy odakiáltanak egy mondatot. Vagy rosszul gondolom……….?” – reagált az eseménnyel kapcsolatban Facebook bejegyzésében Szilágy György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

alfahir.hu

8 című bejegyzés “Magyarokat vertek Vona Gábor londoni fóruma után” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. No az álságos angolok most sem tagadták meg magukat. A nagy erőkkel felvonultatott rendvédelmisek eközben mit csináltak? Másfelé néztek, mint a “dicsőséges” gyarmati időkben? És a Hyde parkabn mióta nem szabad a vélemény?!
  Anna

  Kedvelés

 2. Ez olyan, mint egy óvoda, szegény jobbik és szimpatizánsai…hagyjuk már! Tele van radikális, kopasz, a balhétól nem félő emberekkel és ilyen gondolkodással… (Londsdale, Hooligan cuccok), ugyan már, csak az nem tudja kik vesznek fel ilyeneket, aki csukott szemmel jár.
  Jah!? Hogy az angolok keményebbek? Nos, igen, ott a mai napig kemény gang-ek vannak…sajnálattal hallom a hírt. Kicsit el kell még járni edzeni, nem csak öltözködni és a 0-ás gépet használni.
  100-as zsepi kell?
  Liberálisok :)) azok maximum a szivárvány fesztiválon vannak…kemény ellenfelek tényleg 🙂
  Kristóf

  Kedvelés

  1. Kristófunk!

   Nézem, nézem a fényképeket, egyiken sem látok kopasz embert.
   Sőt, az elsőn lévőn, a megsérült férfi igencsak szép hosszú hajat visel.
   Honnan tájékozódik, kedves Uram?
   Vagy különleges képességei révén a ruházatokon is átlát?
   Ossza már meg ismereteit az itteniekkel, ha kérhetnénk…
   🙂 🙂 🙂

   A Telekiek…

   Kedvelés

 3. Kristof ! Menj verekedni 5 ember ellen egyedul / mert a 30 ember 6 ellen ugyanaz, mint 5 ember 1 ellen / . Aztan utana meseld el elmenyeidet es akkor csufold a JOBBIKos magyarokat. Mert ha nem tudnad, a Jobbik az egyetlen “alakulat” amely a magyarsag erdekeben igyekszik tenni. Semmire kello egyeb politikusaink, a RENDSZERHAGAS ota, csak idegenek kedveben nyalakodnak !
  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

  1. Nincs bajom a Jobbikkal…néha kell és szükséges is a megfelelő Magyar tudat, radikalitás, keménység,…a direkt kifordított helyzetek és cikkek viszont gázosak 😉
   Ezt fogalmaztam meg!
   Nem 1 komoly Magyar érzelmű ismerősöm van, és ismerem is a szitut eléggé..és igen, a cuccok, ruhák a megjelenés számítanak !
   Amúgy ez a cikk kb. olyan duma, mint amikor azt hallom, hogy:” – hagyd már, a cigányok között is van rendes ember, meg a magyarok között is szar alak”…ez szintén a valós helyzet csúsztatása…
   A cigány 1 kezelhetetlen népcsoport, amin kommunizmus csak rontott,
   Tele van velük a sitt és minden fegyház.
   Aki nyitott szemmel jár az látja, hogy csak megfelelő agresszióval és kiállással lehet ellenük fellépni!
   A zsidók más tészta… ott találkozok hasonlóan kétrétű dumákkal még, Csak a zsidók megbújnak a háttérben, és sunyin irányítanak (röviden).
   Ellenben, hagyjuk már ezt a liberális mennyire kemény és hasonló csúsztatott hülyeséget…most ki az erőszakos ? Stb…
   Nekem ez vicces és minden ilyen csúsztatás / ferdítés az is marad.
   Viszont a kemény edzést még mindig csak javasolni tudom, mert az utca meglepő dolgokat tud hozni.
   Remélem megértésre találtam, az őszinte iróniát illetően 🙂
   100-as zsepi 🙂
   Kristóf.

   Kedvelés

 4. Jajj szegény nácik megverték őket..:( Ha zsidókat vertek volna..nem lenne nyivák? Ugye?

  Mara Tomi

  Kedvelés

 5. Igy mar mas Kristof !
  De tenyleg, a Jobbikot nagyon sokan bantjak, aljas modon, vagy tudatlansagbol, ne alljunk mi is kozejuk ! A Kormanynak kellene szint vallani, hogy mit akar : alakoskodni es kozben a magyarsag pusztulasat hagyni, vagy kiallni az igazsag es a magyarok vedelmeben IS !!!?
  Udv.: Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

 6. Vajon kik hergelték és vitték oda ezt a csőcseléket? Ezek olyan szinten voltak mit a faradi szurkolói.Nos Kristóf jól írtad.A háttérből a sunyi libsi zsidók irányítottak. Kívácsi lennék,hogy mennyi lóvét kaptak ezért ezek a barmok.
  Rigó Z.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.