5 című bejegyzés “FKGP: Legyen kiszámítható az élet – Hegedüs Péter elnök nyilatkozik a Független Kisgazdapárt céljairól” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Karizmatikus egy pofa! A törvénytelenül megkaparintott és ki tudja milyen erők közreműködésével bitorolt elnöki tisztség viselője “macsó pártnak” nevezi azt a közösséget, amely immáron több ízben felépítette ezt az országot! Azokat szeretné képviselni a törvényhozásban – és nem parlament, mert az csak az angoloknak van -, akikhez vajmi kevés köze van! Hogy miért is akar bejutni azt igazán nem tudja, mint ahogyan, azt sem, hogy mi az alapja az általuk tervezett európai mértékű fizetéseknek….Bár könnyen lehet, hogy a saját európai alapú fizetését már tisztán látja…Súlytalan egy ember, pedig az országnak nagy szüksége lenne, hogy fajsúlyos és meghatározó érdekképviselete legyen a parasztságnak az ország házában!

  Petráss László

  Kedvelés

  1. Tisztelt Petráss László!

   Honnan veszi és miért állítja, hogy törvénytelenül tölti be Hegedüs Péter az elnöki tisztséget? Miért állít olyat, ami nem igaz? Kinek akar ezzel tetszelegni, kinek az érdekét képviseli állításával? Miért fontos Önnek, hogy egy történelmi párt ne kerüljön be a parlamentbe? Vagdalózik, teljesen alaptalanul.
   Vagy az nem tetszik magának, hogy a Független Kisgazdapárt megszabadult azoktól az emberektől, akik mindent megtettek annak szétveréséért? Hogy megszabadult a köztudottan állambiztonsági múlttal rendelkező Torgyántól, aki Orbánnal (akinek szintén van állambiztonsági múltja) karöltve azon buzgólkodott, hogy legyengüljenek és szétessen a magyar föld védelmezőinek és gazdáinak pártja azért, hogy a magyar föld eladhatóvá váljék?

   Ma is ez folytatódik az olyan hazug állításokat megnyilvánító alakokkal, mint Ön, kedves Petráss. Ha valamit állít, bizonyítson, de ne pufogtatásokkal, hanem dokumentumokkal!

   A Jobbik azért is kaphatott jelentős százalékokat, mert volt tisztességes MDF-esek, Kisgazdák, MIÉP-esek a Jobbikra szavaztak 2010-ben. Mert nem volt pártjuk és tudták, hogy a karrierista, a Fideszbe átteleportálódott “kisgazdák” (Túri-Kovács) nem párttal, hanem egyesülettel, nem a vidék kisgazdáit képviselik.

   Mivel a Független Kisgazdapárt valóban erősödik és a vidék, a földműves emberek érdekét akarja szolgálni, ahogyan tette azt korábban a történelem során, veszélyt jelent a Fideszre ugyanúgy, mint a többi MSZMP-ből szerveződött, volt ügynökökkel és kitartottjaikkal megtűzdelt, az országgyűlésben vegzáló pártformációkra.

   Ez a “legnagyobb baj” a Független Kisgazdapárttal, ezért támadják, vagy éppen hallgatják el a létezését és a szerveződését, ahogyan csak lehet.

   Ön kedves Petráss vagy semmit nem tud az FKGP-ről, vagy azok szolgálatában áll, akik tudják: ha az FKgP bekerül a parlamentbe, akár a Jobbik partnere is lehet a Nemzet Templomában. Ez pedig a jelenlegi hatalom számára elfogadhatatlan.

   A hazudozást pedig be lehet fejezni!

   Fenyvessy János

   Kedvelés

   1. Kedves János!

    Maga ezek szerint semmit nem tud a kisgazda párt megszenvedett múltjáról, s ebbéli állapota készteti ilyen bugyuta levél megírására. De nem haragudhatok ezért, mert nyilván ugyan az a gondolat hajtja mint engem, csak kissé elvakult. És már megbocsásson, de mérhetetlenül nagy ostobaságokat irkál. A Jobbik jelentős része a kisgazda pártból táplálkozik, továbbá, sajnálatos módon önmagát szorította ki a politikai élet nemzetközi terepéről.
    Járjon nyitottabb szemmel és ne vagdalkozzon, hanem tájékozódjon.
    Az biztosan nem fog ártani…

    Petráss László

    Kedvelés

 2. Kedves László!

  Válaszában minősítette a hozzászólásomat, ami nem baj, tegye, mert szíve-joga. Azt írja, semmit sem tudok az FKgP múltjáról. Írja ezt teljes magabiztossággal. Azonban az a baj, hogy most is olyat állít, amit nem tudni, mire alapoz. Csakúgy, mint legelső megnyilvánulásában. Még mindig nem tudom sem én, sem a többi olvasó, hogy milyen dokumentumok bizonyítják azt, hogy az elnök, Hegedüs Péter törvénytelen módon lett a párt vezetője. A kérdésre a választ nem adta meg, csupán azt ajánlja, járjak nyitott szemmel. Köszönöm, megteszem. Szóval? Mi bizonyítja a törvénytelenséget?

  Fenyvessy János

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.