Lesz-e végre rendszerváltás?

changeAz, hogy rendszerváltás nem történt politikai értelemben, ma már elvitathatatlan. Akik a változásra szavaznának az idén, megtehetik, hiszen van alternatíva. Volt alternatíva 2010-ben is, de az emberek már csak olyanok, hogy egy sárdobálós mocskos kampányban nem a szemüknek és a tapasztalataiknak, hanem a média által közölt szólamoknak hisznek, és szeretik visszaszavazni a hatalomba azokat, akik már “bizonyítottak”. “Bizonyítottak” a kommunistákból kapitalistává átvedlett szocialisták, akárcsak a liberálisokból lett “nemzetiek”. 

Két videó látható most itt. Az egyik 1990-ből, a másik 2014-ből. Az előbbi a Fideszé, az utóbbi, a Jobbiké. A döntés pedig a szavazópolgáré.

Nemzeti InternetFigyelő

18 című bejegyzés “Lesz-e végre rendszerváltás?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyik sem tetszik, hazudozó, a közösség pénzét lenyúló piszkos banda. Marosvásárhelyi nagymamám, (nyugodjon békében! )azt mondta:

  _ “Fiam, a politikusok olyanok mint a kurvák, hol csókolóznak, hol verik egymás fejét a retiküljükkel…”

  Torgyánnal soha!
  Az SZDSZ-szel soha…

  Én még emlékszem. A csendőrség a megoldás? Nem a munkahely ? A csendőr pofonoktól jól laktak a szegények a 30-as években? Hm?

  Mara Tomi

  Kedvelés

  1. Lehet, hogy van aki úgy gondolja, hogy nincsenek jó kommunikációs szakembereik a ballibeknek. Lehet, vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy mindent elárul a testbeszéd. Lehet, vannak akik úgy gondolják, hogy ezt nagyon kevesen ismerik. Én nem tartozom közéjük. Szálljunk már le a magas lóról emberek. Több alázattal kellene viszonyulni az élethez. Mikor szokunk már le arról, hogy ostobának nézzük a politikusokat? Lehet, hogy a szavazók közül kisebbségben vannak azok, akik TUDJÁK a testbeszéd jelentését, de biztosíthatom, a túlnyomó többség pontosan ÉRZI azt. Pontosan azért tudnak terelgetni bennünket, mert olyan fölényes magabiztossággal nézzük ostobának őket. Régóta dolgoznak azon, hogy ezt a velük szembeni fölényességet belénk neveljék. Nekem ez a narancs-vörös komédia azt mutatja, hogy mindenki úgy viselkedik, hogy természetesnek hasson az, hogy újra a narancsék győznek. A másik : Tényleg elhiszi valaki, hogy nem tök mindegy, hogy a két kutyaütő közül melyik nyeri a következő menetet? Szerintem rég le van osztva, hogy mikor mit kell elvégezni. Az éppen hatalmon lévők meg fogják csinálni. Még csak szövetséget sem kell kötniük, elég ha támogatólag szavazgatnak és igazándiból nem zavarják egymás köreit.
   Ha lebecsülöd az ellenséget – vesztettél.
   eSzeL

   Kedvelés

   1. Aki veszi a fáradságot és elolvassa a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit az sokkal tisztábban fogja látni hazánk jelenlegi helyzetét.
    H.B.
    “7. A kormányzás és az erkölcstörvények két különálló fogalom. Az olyan uralkodó, aki az erkölcsi törvények alapján akar uralkodni, nem ért a kormányzáshoz és ennélfogva egy pillanatig sem biztos a hatalma.
    Aki uralkodni akar, annak ravaszsággal és alakoskodással kell dolgoznia. Magasztos népi tulajdonságok: becsület és nyíltszívűség, megbuktatják az államhatalrnat,
    mert ezek jobban és biztosabban ledöntik az embert a trónusról, mint a legerősebb ellenség. Ezek a tulajdonságok a gój államok ismertető jelei lehetnek, nekünk azonban sohasem szabad magunkat vezettetni.”

    Kedvelés

 2. A rendszerváltás azonos a gondolkodási mód (paradigma) váltással. A jelenlegi paradigma alapja a nemzetek fölötti érdekérvényesítés (föderáció). Rendszerváltást az jelenti, ha ennek altarnatívája érvényesül, vagyis a nemzeti érdekérvényesítés összehangolása (konföderáció). Ennek értelmében kell vizsgálni inden párt és pártcsoport programját.

  dr. Halász József

  Kedvelés

  1. Kedves József én értelek!

   – De nem biztos, hogy más is – mert a sok idegen szavakat nem értik, és azért nincs hatása mert nem jut el hozzájuk, mint a sziget példa írásom a cunamiról… szóval egyszerűen a globális helyett – például a Földön majdnem minden államban a hatalmat biztosító helyen ők uralkodnak és irányítanak – a jajkiáltást ezért nem hallják a meg és félrevezettek – azaz a sanyargatottak – akiket teljesen kizsigerelnek – de remény felvillant – mert minden nap több és több nemzet állam – és annak vezetőiben az alvók – ténykednek már ennek ellensúlyozására – valahogy így, mert már engem is megfertőzött az idegen szavak használata sokszot – és most egy írásom – melyet megértésre írtam – úgy gondolom de inkább kézelem, hogy érthetően mindenkinek:

   “…AZ ELME ARCA

   Az elemek harca a küzd-elem tűr-elem – mel , amely folytonos és stabil, az örök időkig. Mert ért-elem-bel bír, e birodalom. Sejtemlékezet alapján folyik és véd-elem – ként működik, mely képes megvédeni önmagát! E birodalmak az én sorrendemben az em – lé – mely tűz – mely víz, mely föld . és végül a levegő együttes jelenlétében jelenik meg.

   Mely tovább szeletelhető – a képz – elem – mely magyarul csinál tesz, stb. szóval képez – elemekkel – ami legfontosabb az ért-elem-mel. E folytonosságban állandó küzd – elem a mérvadó mely arcát állandó harcban mutatja belülről – kívülről egyaránt. Az ARÁNY – AMI EGY.!
   A bar – ány aki tűr – a fark-as aki dézsmál – folyamatban igénye szerint.

   Már írtam – a szelet kifogjátok a vitorlából, hogy a hajó ne haladjon – gondoljátok, de tévesen,
   Mert teljesen tiszta előttem a provokátor és a prókátor küldetése – a provokátor cselekedetre serkent, olyat tesz érzelmekre hatva, hogy célját elérje – pl. 2006-ban elhangzott a buzdító szó a prókátor szájából –„…már legalább 5-6 rendőrt megöltek ezek a mocskos csőcselékek, tegyétek dolgotokat, de rendesen…” vagy ehhez hasonló de értelme ez volt, amit kiolvastál belőle. Mert ma már tudod, hogy nem volt rendőr halott áldozat – de volt hamis rendőr….
   A prókátor, mint írtam már , az meg az ügyvédje – úgy beszél, tesz – azt az ügyet, érdeket védi minden áron…

   Amikor az ármány az úr – a vétek és a bűn, jogi személy mögé bújva – álnokul – használja céljának elérésére az ál – lam gépezetet, mely erőszakszervezet uralma fenn tartására – mely az eredeti rendeltetését elveszítve, mint a pénz például , teszik érdekvédő feladatát tevését a népuralma szót elorozva – ármány szóval álnokul.

   Már – már tévedésbe estem , az ölést – le és kilövést illetően, amikor segítségemre sietett a „véletlen” tegnap megnéztem 20:10 kor a FILM MANIA tv-én a Visszatérés a kék lagúnába c. FILMET – MELYBEN VAN EGY JELENET amikor a két pici gyereket egy gyenge nő anyaoroszlán bátorsággal és merészséggel megvédelmezi a behemót matróz gyilkos tevésétől – és bizony tettéért felel – a filmben is korán meghall eső – megfázás meg stb. díszlettel…

   Szóval – mesterséges és természetes – vajon az ismeret birtokában , öntudatos állampolgárok mit tesznek – ha a fenti indulat elkapja őket?

   Ezzel szemben Kasler és ez nem Kasler ügy – a prókátorok szabályai szerint nyilatkozik – ha majd felhatalmazást kap – – valóban nem járható út – mert itt valódi önvédelem lesz – és az lesz, amit láttatni akar velünk a prókátor az utolsó pillanatban – É R T H E T Ő !

   A GYENGE LESZÚRJA AZ ERŐSET, HOGY MEGVÉDJE A JÖVŐT!
   Hogy ki győz? – a gyenge – ki veszít? az, akinek nincs elméje – a TÜRELMETLEN! AZAZ FÉL—ELEM-É VÁLIK és ez tartja vissza – ugye érted öntudatos ez tartja vissza, hogy ne legyen belőle kényünk-kedvünkre való „szórakozás” hogy csak lelövessük a halálos ellenségeinket vezető szinten!
   Küldöm ma: azaz 2014. január, 20-án hét – és fő 02:33 órakor – mert a türelmem elfogyott – és fontos ez is . hogy tudd, mindig a jó uralkodik végül a zsarnokság felett….
   Id. Kiss László
   Ui: és nem baj ha nem válaszoltatok, pedig szerénységgel kértem, hogy írd le, hogy értesz engem és írásom – /aim/ már nem is szükséges, …”

   küldöm most azaz 2014. január 21-én 01:57 óra kor nektek! IS!

   id. Kiss László
   ui: É R T E T E K !

   Kedvelés

 3. Rendszerváltás mint olyan, nem volt. Drága párom azonnal “gengszterváltásnak” titulálta. Jómagam azt tapasztaltam, hogy a Kovács elvtárs átvedlett Kovács úrrá, a párttitkár elvtárs lett a felszámoló bizottság elnöke (1990-ben évi 2,5 millió Ft-os fizetéssel, majd a jól megérdemelt munkája jutalmául megkapta a kiemelt nyugdíjat), bukott, lezárt cégek pénzébe mélyen belenyúlt vezető elvtársaikból több Kft tulajdonosai lettek, ahova befogadták az egyéb “ejtőernyős” csavargókat is. Nekiem ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy ne higgyek senkinek és semminek. Szemfényvesztés volt az egész cirkusz. Üdv.: Yehudina

  Kedvelés

 4. Sajnos az 1990-es “programból” SEMMI nem valósult meg, helyette Magyarország teljes tönkretétele történt “csak”!
  Nem csupán a Fidesz hazudozott gátlástalanul, hanem az elmúlt két évtized minden politikai csoportosulása a nemzet süllyedését, gazdaságunk leépítését “szolgálta”, valósította meg, egy polgárai számára élhetetlen országot hívtak életre.
  Mindegyiket vádolom: Magyarország teljes kifosztásával, kirablásával, gyarmati sorba, kiszolgáltatottságba juttatásával, a tisztesség, emberi értékek és becsület eltiprásával, nemzetünk mély erkölcsi fertőbe süllyesztéséért, hatalmi arroganciájukért, nemzet- és hazaárulásukért és a magyar lakosság közel felének, több mint négymillió embernek a nyomorba taszításáért, reményeink, jövőnk, hitünk elvételéért, hazaárulásértl!
  “Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan!”
  Ezek a pártok egytől-egyig bebizonyították teljes alkalmatlanságukat a nemzet és Magyarország vezetésére! Korrupt, jellemtelen, megvesztegethető, saját pecsenyéjüket sütögető, a nemzeti értékekre, érdekekre fittyet hányó fehérjehalmazok dícstelen gyülekezete.
  Ahhoz, hogy ebből az állapotából – a nyilvánvaló gyarmati sorból – Magyarország ki tudjon kerülni, komoly, elkötelezett, magasan képzett, rátermett és kivételes diplomáciai érzékkel megáldott politikus ill. politikai formáció kell, amelyik nem ijed meg saját árnyékától, de nagy stratéga és nem megy fejjel a falnak. Melyik az?
  Ezek a jelenlegi, súlytalan, jelentéktelen, hazátlan senkik a magyar történelem szégyenletes, fekete lapjain fognak szerepelni, nevüket a magyarok útálattal és megvetéssel fogják kiejteni.
  Nagy Péter

  Kedvelés

 5. Mit akar ez a tanulatlan, bunkó horda a csendőrséggel? Mert a csendőr odabszott a cigányoknak? Igen. Csak “kár”, hogy nem csak a cigányoknak. Endrődön a megélhetést, kicsinyke földet követelő szegényparaszt magyarokat mészárolta le Horthy csendőrsége. Igen, magyarokat bunkókáim. Cigányokat sohasem lövöldöztek, legfeljebb egy-egy pofont kaptak, ha loptak.
  A földesúr akkor is éppen sült kacsát zabálhatott, és vidáman integethetett a csendőrnek az ablakából, mint a Jobbikos filmen. Közben a nyomorult magyar vagy kivándorolt Amerikába, vagy tűrt, vagy itthoni megélhetést követelve agyonlövette magát a csendőrökkel.

  http://www.gyomaendrod.com/latnivalok/muemlek/csendorsortuz-emlekmu

  Sok sikert ehhez a “szebb” jövőhöz, idióták.

  Aranyapa

  Kedvelés

  1. A szavak magyar jelentése eligazítja a bunkókat és a nem-bunkókat egyaránt::A bűnmegelőzés és a bűnüldözés két különböző dolog. A magyar hagyományok szerint a csendőrség a bűnmegelőzés szervezete, a rendőrség a bűnüldözésé.

   dr. Halász József

   Kedvelés

   1. Tévedés !!! A “”Rendőrség” a városokban, – fővárosban -, tevékenykedett, a ” Csenőrség ” pedig a vidék közbiztonságáért felelt !!!

    zeroanonimus

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

 6. Rendszerváltás? No!!! Gengszterváltás? Yes!!!
  Vae victis!
  Loviaguin Akexander

  Kedvelés

 7. Kikkel akarnak rendszerváltást? A bolsevik zsidó söpredékkel? Teljesen mindegy melyik pártról van szó, mindegyik az mszmp-ből nőtt ki!
  kató rudi

  Kedvelés

  1. Kedves Túró Rudi..nálad ostobább neonyilast keresve sem találnék. A magafajta ostobák önhittsége irigylésre méltó, hiszen a buta embereket kerüli el a kétségekkel való foglalkozás ez a magabiztosság kizárólag a hülye neonyilasok sajátja.
   Egyszer majd, ha benől a feljed lágya talán rájössz mennyi butaságot hordtál össze és szégyellni fogod magad legalább magad előtt. Ezt hívják normális esetben lelkiismeretnek.

   Mara Tomi

   Kedvelés

   1. Csak részben igaz amit írtál. Nem csak a tudatlanokban nincsenek kétségek. A mindent tudókban ugyan úgy nincsenek.
    Szándékosan nem ostobát írtam. A legtöbb esetben csak az ismeret anyag mennyiségi eltérése miatt hozhat valaki homlokegyenest más döntést bizonyos tudás megszerzése előtt, mint annak megszerzése után.
    eSzeL

    Kedvelés

   2. Te kis “professzor” melyik zsinagógában szerezted az eszedet?
    Furcsa módon mindig azon vagytok megsértődve, hogy néven vagytok nevezve, még csak véletlenül se jut eszetekbe, hogy emberi módon viselkedjetek és megszűnik a gyűlölet ellenetek! Pedig egyszerű dolog lenne csak EMBERKÉNT kellene a fajtádnak viselkedni és nem utálnának benneteket!
    kató rudi

    Kedvelés

  2. Úgy van.
   H.B.
   Emlékezzetek, hogy 1989/1990-ben mivel nyugtatták le a levitézlett és elfajzott országrontók az embereket:
   “A törvények meghozatala a fontos és a demokratikus intézményrendszer létrehozása.”

   ÉS MINDENHOL, DE MINDENHOL MEGMARADTAK A RÉGI, JÓL BEVÁLT KÁDEREK, PRIBÉKEK, FÜLBESÚGÓK, A LE-ÉS FELMENŐ VASTAGNYAKÚAK, AZ EGÉSZ SAKÁL-KOTORÉK. Ott vannak a munkahelyeken, a pártokban , a szakszervezetekben az egyházakban. Maradt a K-vonal, maradt a hálózat, szinte érintetlenül: és a tehetségtelen, de a gyalázatban annál inkább szorgalmas és szervilis aljanépet mesés vagyonokhoz juttatták (a mi véren és verítéken szerzett tulajdonunkat – gondoljatok a kisemmizett és végletekig megalázott parasztok milliós táborára, a gyárakban kussoló melósokra, akiknek tehetetlenül kellett végignézni, hogyan fosztják meg őket és családjukat a megélhetést biztosító munkától, hogyan értékelik le munkájukat, hogy mára életük munkájának szinte egyetlen eredményére, lakásaikra, vagyonunkra is rátegyék a mocskos mancsukat, ezzel véglegesítve a rabszolgaságot számunkra… ), hogy kellő időben és helyzetben majd ezek az újgazdagok és újundokok viszonozzák nekik a gazemberséget gazemberséggel.
   Ezért kell hát a fidesznek is mindenkit, lehetőleg mindenkit a helyén hagyni! A KEZÜKET FIGYELJÉTEK, NE A DUMÁT!!! Helyén hagynak mindenkit, néhány gyalogot beáldoznak. Itt maradnak nyakunkon a bürokratáik, a bankárjaik, ügyészeik, szakértőik. Ránk szabadították a rendőröket, bírókat, 56-os akasztókat és akasztatókat, pufajkásokat, D-209-eseket, libásokat, kacsásokat, tocsikokat, tribuszernékat, vörösiszaposokat, baumagosokat, globexeseket, westBalkánosokat, princzeket, kókányolt böszméket, draskovicsokat, felcsútiakat, alcsútiakat, simorokat, kálmánokat, kajmánokat, bolgárokat, a számlagyárosokat, a zabrálókat, a degeszbuksza hercegeket, az egész gyülevész bandát, akik naponta és elképesztően virulens módon szívják, szívják, habzsolják és zabálják életünket, dőzsölik vérünket, reményünket, múltunkat, jelenünket, jövőnket.
   Pöcegödörré, trágyává teszik történelmünket, nemzeti hőseinket, magyarságunkat. Bomlasztanak, rothasztanak, döglesztenek, gyűlölködnek, züllesztenek. Ha nem velünk történne mindez, tán még csettintenénk is, “micsoda rendezés! micsoda balfácánok ezek a magyarok!
   Ilyen balfaszokat nem hordott még a hátán a föld!”

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.