A Bankcsapda elhatárolódik a Lehel utcai bankfiók felrobbantásától

Az Egyesület elnöksége követeli a Rendőrségtől az elkövető, illetőleg az elkövetői kör felderítését és felelősségre vonását.

A médiába “berohanó” parlamenti pártok képviselői és azok nyilatkozatai alapján, kijelenthető, hogy elveszették a józan ítélőképességüket. (némelyikük az őrület határát súrolja.)

Határozottan visszautasítom, hogy puszta gyanúsítgatásra, pártpropagandára használják fel milliók sortalanságát, miközben felelőssége az “Országzüllésnek”=(Országgyűlés) egyetemleges.

FIGYELEM!!!! Az “egyszerűbbeknek” is, idióták ezzel ne kampányoljatok! Tőkét akarnak kovácsolni – szégyen teljes, hogy még ezt képesek felhasználni!!!

KIJELENTHETJÜK!!!

Az a politikai elit – tisztelet a kivételnek – aki a fentieket állítja – nem méltó az Ország házában a NÉPKÉPVISELETRE!!!

Emlékezzünk vissza a néhány évvel ezelőtti “Rendőrpalota”‘ történéseire…:)

Mácsai Rozália

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET

2 című bejegyzés “A Bankcsapda elhatárolódik a Lehel utcai bankfiók felrobbantásától” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak a hülye nem látja, — bár abból van bőven — , hogy ez egy nyilvánvaló “önmerénylet” volt, felső megrendelésre, titkosszolgálati közreműködéssel. Pontosan, mint a rendőrpalota esete, vagy régebben egyes képviselők lakásánál történt robbantások. Piciben, mint a 9.11. Fél Amerika — és a hivatalos politika ill. média — még mindig hisz (vagy úgy tesz) az arab terroristák meséjében.
  Ennyire hülyére vesznek minket, és elvárják, hogy legalább tegyünk úgy, mintha elhinnénk. A buggyant Kásler csak megágyazott ennek.
  De nyugi, lesz itt még más is!

  Patmosz

  Kedvelés

 2. Szűkség lenne hazánkban XXI.századi Rózsa Sándorokra és Ludas Matyikra.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.