EU ellenesként az Európai Parlamentben? – Morvai Krisztinával beszélget Stumpf András, a Heti Válasz újságírója

Nem helyes, ha egy EU-ellenes (EU-szkeptikus) párt, illetve politikus “beül” az Európai Parlamentbe – hiszen ez egyfajta önellentmondás. Vagy mégsem?

Megtudhatja a néző Morvai Krisztina EP képviselő és Stumpf András, a Heti Válasz munkatársa beszélgetéséből, amelyre a Pulpitus rendezvények sorozat keretében került sor, az Országházban, 2013. kora-telén. (A felvételen a beszélgetés rövid részlete látható.)

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “EU ellenesként az Európai Parlamentben? – Morvai Krisztinával beszélget Stumpf András, a Heti Válasz újságírója” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A magyar identitásról:

  45 éves koromig nem értettem mit jelent “magyarnak lenni” – persze semmilyen más nemzeti identitást sem értettem. Megnyilvánulásokat hallottam – de nem értettem…
  mint apám sem érti – ma sem!
  Mert egy olyan korba születtünk bele, hogy nem szabadott érteni sem!

  Kerestem világmegváltó igazságokat is, de nem magyar vonatkozásban – hisz csak “epizódok” voltak, folyamatok nem látszottak.

  Elég sok vallás alapjaival tisztába-jöttem.
  Világunk problémái, vallások rejtelme és a fejlődés szüksége arra engedett következtetni, hogy a keresztényi értelemben létező Atya és Fiú “őrség-váltása” – az emberiség felett – nem zajlott le…
  pedig – ugye – az Atya-Isten küldte el Jézust!
  Ezt a természetes folyamatot mai napig is visszatartják uralkodó körök – leginkább embertömegek tudatlanságban- tartása által!

  Ennek az ügynek meg vannak a mélységes tévedései – vagy (valakik részéről) szándékolt tévútjai.
  Fellelhető nyomai vannak, hogy áldozati rendet szolgálunk – persze próbálják ezt titokban tartani.
  Beigazolódott, hogy a “bűnösök” összetartanak és világuralmat építenek.Ezek meg akarják másítani Krisztus misszióját.
  Leginkább a hunokkal való kapcsolat által – akik Rómát akarták elpusztítani – vált világossá, hogy mi is valami igazság érvényre-jutása végett keveredtünk ide… persze milyen “vérszomjasakká lettünk téve” – hogy egész Európa rettegjen minket!

  Ez a politika nagyon beteg – amikor “valaki saját gyengeségét vetíti ki”! Ehhez értenek valakik nagyon.
  De nagyon átlátszó!

  Lássuk csak:

  http://www.youtube.com/watch?v=T0yIBgld_t8

  Van aki hasonló motívumokat észlelt.

  Senkit sem tudok megmenteni saját magától, sorsától!

  A jövő pozitív alakításába bárki bekapcsolódhat.

  Kiss Tibor

  Kedvelés

 2. Miért? Csak dícsérni lehet az EU-t? Mégis olyan, mint a Szovjetúnió volt? Aki nem dícsért az a gulagon találta magát.
  Az EU-val Magyarország megint a vesztes oldalt választotta – mint már annyiszor a történelemben.
  A nemzet nem akart az Eurokolhoz tagja lenni. A politikusok terelték be oda, erőszakkal. Emlékezzünk: az akkori “kormány” és “ellenzéke” egyhangúlag az EU csatlakozás mellett voltak. Addig csűrték-csavarták a népszavazási számokat, amíg kijött a már előre tudott végeredmény… És lehet cukrászdát nyitni Bécsben.
  Most is ugyanígy lett kétharmad a kétmillióból!
  Nagy Péter

  Kedvelés

 3. Csak a lényegről hallgat az elvtársnő! A “megvilágosodása” azután történt, hogy az mszp-szdsz bűnszövetkezet vissza vonta a jelölését a az Ensz-ben a második ciklusáról! Előtte valahogy nem sikerült kapcsolatba kerülnie vagy nem látta világosan az eseményeket! Érdekes “fejlődési” történet balónétól azok számára akiket lehet hülyíteni!
  kató rudi

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.