A zsidóság és a cigányság nem kap védelmet

A zsidóságot és a cigányságot nem védi kellő erővel a rendőrség és a bíróság. A Tett és Védelem az Alkotmánybírósághoz fordul. Megkérdeztük mi a véleményük a cigány-magyar együttélésről és a Jobbikról.

N1Tv

8 című bejegyzés “A zsidóság és a cigányság nem kap védelmet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. És téged, – marha 2/3 os magyar, a saját hazádban, a saját adódból – a saját kormányod meg véd? Ha nem fizetsz adót a munkád után, akkor miből fogják a holokamusokat, meg a cigányokat “kárpótolni”? Kárpótlás annak jár, akit kár ért! Tudtommal ezeket eddig csak a jólét érte, és minket ért a kár! Julianus Julius

  Kedvelés

 2. Ezek tényleg el vannak szállva, gőzük nincs a napi valóságról, vagy szándékosan hazudoznak. Egyebet sem tesz a rendőrség, mint védi őket, – úgy a cigányokat, mint a zsidókat – akik mellesleg szinte folyamatosan provokálnak. A cigánybűnözőkről nem tesz említést ez a három díszpinty, mintha nem is létezne cigánybűnözés, csak áldozatok volnának a cigányok. (a “roma” kifejezést szándékosan kerülöm, mert az embert jelent…)
  A Dániel Péter nevű zsidó ember szoborgyalázást követett el és még büszke is volt rá. A bíróság éppen csak meg nem dicsérte… Egy rabbira csak csúnyán nézett valaki az utcán, máris rohant a köztársasági elnök bocsánatot kérni… Annyi kárpótlást kaptak már a zsidók, hogy elképesztő, miközben szinte naponta szórunk hamut a fejünkre az un. holokauszt miatt, amelyet nem is a magyarok követtek el. Azt könnyedén elfelejtik, hogy hány magyar család bújtatott zsidó embereket a háború alatt, ezzel kockáztatva saját életüket…
  Mit szeretnének még ezen kívül?
  Nyilván azt óhajtják, hogy rabszolgák legyünk a saját hazánkban, ők pedig majd megmondják, hogy mit beszéljünk, gondoljunk, tegyünk. A cigányokat felhasználják – mint biológiai fegyvert – a magyar lakosság megfélemlítésére. Ördögi terv, méltó a sátán népéhez…
  Megjegyezném, hogy akár tetszik, akár nem, Magyarország a Magyaroké és a befogadott népek kötelesek tisztelni minket, ill. úgy viselkedni itt, ahogy vendéghez illik. Ha erre képtelenek, el lehet indulni olyan hazát keresni, ahol jobban kedvelik őket!

  Lenhardtné

  Kedvelés

  1. Re Lenhardtné
   ID: “A cigánybűnözőkről nem tesz említést ez a három díszpinty, mintha nem is létezne cigánybűnözés, csak áldozatok volnának a cigányok”
   Igen a putris bűnözésről nem esik szó, de a lényegről a nyakkendős bűnözésről meg főleg nem beszél.
   Arról sem kell ám elfelejtkezni, hogy a cigány bűnözés az álca, Amíg a magyar a látható putris bűnözőkkel foglalkozik addig a nyakkendősök biztosítják ehhez a jogi hátteret. És közben szétlopják az országot a MAGYAROKAT rabszolgává teszik, szép csendesen. Ki zavarják a házaikból, hazájukból, a maradékot akik nem tudnak vagy nem akarnak távozni gettókba zárják pl Ócsai lakópark.
   A sátán népénél szemetebb parazitát még nem hordott a föld a hátán.
   A középkori pestis járványok sehol sincsenek ezekhez képest.
   Azoknak a járványoknak 25-30% túlélési aránya volt. De ahova a paraziták beteszik a lábukat ott nincs csak halál.
   Még a földet is elpusztítják, (HAARP vegyi permetezés)nem, hogy az embereket.
   Parazita mentes szebb jövőt minden magyarnak!
   sakter

   Kedvelés

 3. Némelyek a hazájukat szerető magyarokat ütik-vágják, hogy ne a múltban merengjenek, Trianon hol van már…. Nos, kérem, akkor ők miért említik percenként a 30-as éveket, és egyáltalán Magyarországon hogyan működhet ez az alapítvány? Jó lenne, ha Putyin előadását rögzítenék az agyukban, miszerint, aki az adott országban nem tartja be annak törvényeit, s nem az elvárásoknak megfelelően él, az szíveskedjék elmenni oda, ahol ezt eltűrik.
  Anna

  Kedvelés

  1. Hajrá lányok! – remélem sokan vagytok.
   Szűkség lesz rátok ha eljön az idő.

   “A zsidóság és a cigányság nem kap védelmet”

   Ilyen vastag bőrt pofán még nem láttam.Ezeket nem szabad beengedni az állatkertbe,mert a rinocérosz hetekig depressziós lesz ha meglátja őket.
   H.B.

   „A magyar nép nem csak egy nemzet a földi nemzetek sorában, hanem ő az emberiség „magva” és a fő teherviselője annak hitének és moráljának, ezáltal már érthető, hogy a megtestesült Gonosz céltáblája és örökös ellenfele is itt a Kárpát-medencében, a Földanya Kebelében!”

   Kedvelés

 4. Érdekes dolog ,hogy csak a mazsihisztériásokat és az” Állami gondozottakat” érik támadások. Miért nem bántják a Svábokat, Ruszinokat ,Erdélyieket stb..? Mert Ők betudnak illeszkedni és elfogadják hazánk által elvárt viselkedési normákat, nem élősködni akarnak,hanem az itt élés lehetőségével élnek és kellő alázattal viselkednek.

  Medveczky Imre

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

 5. Ha annyira rossz itt nekik, meg állandóan veszélyben vannak, akkor ahogy szeretett miniszterelnökük mondá vala: “El lehet innen menni!” Minden rettegőnek!

  6.lenin

  Ilyen nevet illetlenség választani! Kérem továbbá, hogy hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

 6. Szép Estét ! Ez itt mind szép és jó és szinte már sajnálom is szegény rejtett tartalékainkat is és szerencsélten ártatlan talmudista áll polgártásainkat , ha nem ők aláznának meg taszítanának ki és űznének el a saját hazánból . Ránk sütik azt , hogy rasszisták vagyunk , de valójában ők mutogatnak ujjal csládjaikból szakítják ki gyermekeinket és még tudnám sorólni a végtelenségig . Csak azt nem értem miértnem emelik fe a hangukat a cigány gyilkosok a zsidó uzsorások és a szervkereskedők ellen . Az ellen , hogy a tiszta magyar vért és a köldökzsinór vért nem a rászoruló magyar betegek kapják hanem Izraelbe szálítják ki ? Miért mi magyunk mindenért a hibások és sok magyar honfitársunk miért csak sír és nyavajog ahelyett , hogy végre tennénk valamit hazán kulturánk és ősiségünk védelme érdekében ?
  Igazán sajnálom , ha egy kicsit kaotikusra sikeredett , de ez már kétségbe elytő mennyire ostobák és hitetlenek tudunk lenni .

  Borostyán Idun

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.