Levágott magyar fejekből építenék a járdát (+18)

A Heves megyei Tarnaörsön egy cigánybűnöző kalapáccsal verte szét egy 78 éves néni fejét. Az áldozat egyik hozzátartozója vérbe fagyva talált rá. A cigányok fenyegetőznek, a közbiztonság romokban, Pintér szerint nincs nagy probléma. A jobbikos Sneider Tamás a film végén meglepő bejelentést tesz. Az N1TV a bűncselekmény helyszínén forgatott.

A film a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hangi hatásokat tartalmaz.

N1Tv

8 című bejegyzés “Levágott magyar fejekből építenék a járdát (+18)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hazai közbiztonsági állapotaink — tapasztalatom szerint– eddig nem látott mélységbe jutottak . Nyit rablásokról , betörésekről ,megvert emberekről időnként még úgy ahogy híreket adnak ; a mezei fosztogatásokról, lopásokról viszont egy szó sem esik. Némely településen– különösen Tolna megyében — többen a gazdálkodás feladását fontolgatják. Bátán pincéket bontanak le ” ismeretlen elkövetők ” Tanyákat törnek fel s a beérett termést zavartalanul fosztogatják. Rendőrség szinte nem is létezik. Illetve közutakon “ellenőrzik ” a közbiztonság miatt reklamálókat… Azt hiszem a magyar rendőrség ilyen mélyen még nem volt fennállása óta.

  Nézetem szerint a jelenség mögött jól átgondolt koncepció húzódik. Nehéz ugyan is elképzelni, hogy a mai technikai eszközök mellett , amikor olyan éjjel látó infra készülékek vannak a belügy birtokában, amivel egy egeret is meg lehet figyelni, ne lehetne éjszaka fosztogató bűnözőket tetten érni …

  Sajnálatos :a legjobb rendőrök már elhagyták a pályát! Az a néhány , aki látva a lakosság kiszolgáltatottságát,megpróbál erélyesebben fellépni a gazemberek ellen ,azokra ráront a liberális média.Sajnos jobb oldalon nem akad egyetlen orgánum aki a munkájukat becsülettel végző rendőrök védelmére kelne!

  Nagyon kellemetlen és a közbiztonság végett fellépő kevés számú rendőr ellen hat ,az a sajnálatos baleset, ami Izsákon, egy
  intézkedés alá vont, dühöngő bűnöző idült betegsége miatt történt, s a bűnöző halálával végződött .
  Ezt a tényt úgy adta közre a liberális média, hogy a szóban forgó egyént agyonverték ! Még a bordáit is betörték stb. Noha annyi történt, hogy a rendőrök megkísérelték a sértett újraélesztését miután az megfékezése során rosszul lett . A szakszerűtlen tevékenység miatt következett be a sajnálatos baleset.

  Akinek volt már része, alkalma újraélesztésben , az pontosan tudja azt milyen mellkasi hatások érik a balesetet szenvedett egyént. Néha hetekig a sóhajtás is fájdalmat okoz ! Még szakavatott ápolóknál is megesik, hogy mesterséges lélegeztetés során a sérült bordáit törik. Ez a körülmény azonban mit sem zavarja a honi médiát. Nem igyekeznek a tények nyomába járni . Jelenleg a minél rosszabb annál jobb állapot uralkodott el. Tekintve azt, hogy választások közelednek… Így sikerül egyre jobban lecsúszni… Jobb eshetőség nem lévén, csak remélni lehet, hogy ezeknek a közbiztonságot szétverő ” írástudóknak ” mielőbb alkalmuk lesz a bűnözők, tevékenységét megtapasztalni…

  Csupán megjegyezni kívánom : Honi ‘éleslátásunkra jellemző, hogy miniszterelnökük virágot vitt a szobaforgó izsáki bűnöző sírjára ! Nem tudom akad- e képviselő a magyar parlamentben ,aki megkérdezi miniszterelnökünket : Mikor visz virágot a gazemberek által agyonvert áldozatok sírjára .

  Barkuti Jenő

  Kedvelés

 2. A bolgárok ezt úgy oldják meg, hogy jó karban lévő, helyi férfiak hangtalanul becipelik a renitenskedőt egy elhagyatott helyre és alaposan helyben hagyják, hogy elmenjen a kedve a további bűncselekmények elkövetésétől. Így nincs eljárás, nincsenek költségek. A börtönökben telelni óhajtóknak már nem lesz ingyenes az ellátásuk, mert fizetőssé válik. Kénytelenek lesznek rászokni a munkavégzésre, amit szabadulásuk után nyugodtan tovább adhatnak.
  Anna

  Kedvelés

 3. Igen, sok mullik a rendôrökön is,de még több azokon akik parancsolnak nekik.De mintha nálunk a rendôrök “belevalóbbak” lennének.Egy rablás alaklmával a mi rendôreink (nem magyarrszági, természetesen) üldözték a tetteseket, elfogták ôket. Mikor a helyszínre értek a bûnügyirendôrök, ezt mondta az államirendôrnek:”Miért nem lôtted le?” Persze nálunk is vannak bûnözôk, de méghogy menyi, csak a mi rendôreink megúnják a mókát. Nálunk nem ritkaság, hogy a rendôrnél két fegyver van: a szolgállati és egy a “felpumpálásra” vagy “fûszerezésre”. Mitt jelent ez? A második fegyverrel nyugodtan lelôheti a bûnözôt, mert a nyomozáskor a szolgállatifegyverét fogják vizsgálni, használta-e vagy nem.

  Corvinus

  Kedvelés

 4. Tarnaörsön a rossz közbiztonság el van túlozva, nem kicsit, nagyon!
  Az elkövető kiskörei ,mi közük a tarnaörsi cigányoknak hozzá!
  A jobbikos emberek bele vannak bolondulva a cigányokba főleg választások előtt, semmi szükség rá!!!
  Persze hogy kell a közbiztonság! Aki idős embereket bánt azt örökös börtönt kapjon.Tarnaörsön a cigányok és a magyarok szinte baráti kapcsolatban vannak no erről majd tesz a jobbik, hogy ne így legyen.
  Tóth Csaba

  Kedvelés

 5. Mikor ezen helyzeteket festettem a falra 89-ben, akkor a magyar tesvéreim mosolyogtak rajtam. Most megkapták. Nem vagyok kárörvendö, de szerintem még lehet lejjebb süllyedni. Meg is érdemeltétek.
  Majd a guta ütött akkoriban meg, mikor az értetlen magyar pofákat láttam. Ma röhögök rajtuk. Sajnálom az ártatlanokat, de nem tehetek róla. Akkoriban lehetett volna még, de magyar tesvéreim inkább ellenem voltak. Most orditsak? Miért. Én várom az idöt mikor minden beszarik evvégett. Én ráérek. Az idö nekem játszik. Segitteni nem fogok. Jön hamarossan az idö mikor választó ut elött állunk. Ha kell én taszittok a magyar tesvéreimen.
  Én a piacon az öreg magyar nénitöl veszem a csokor virágot anyámra,meg adok a néninek is borravalot. Nem a cigánytól veszem. Söt vigasztalom öket, de többet én se tudok segitteni rajtuk. Mikor látom hogy a magyar tesvéreim a cigánynál olcson vásárolnak, majd a guta üt meg. ne jajogjon senkise a cigányok végett. Mi egy kétpofáju strici nép vagyunk.

  robi tobi

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

 6. Jó akkor írjuk le MAGYARUL:
  A zsido politikusok, bírók, ügyészek, rendőrök, pénzügyi”szakemberek” (nyakkendős bűnözők) Magyarországon irtják a MAGYAROKAT. A cigányok (putris bűnözők) és a média segítségével.
  Persze ezt körbe lehet írni mindenféle körítéssel, de a lényeg akkor is ez marad, és ha ezt nem meri leírni a cikk írók és a kommentálók jelentős része akkor miért ragadnak klaviatúrát?
  Por hinteni itt van az úgymond “hivatalos magyar” média.
  sakter
  Ui. És most nem cigányozok, zsidozok hanem tényt közlök.

  Kedvelés

  1. Kedves Sakter!
   Tökéletesen egyetértek.
   Le kell írni az igazat,nem kell elfogadni a “polkorrekt” nyelvezetet,mert az a megszállók térfele.
   CSAK SZÓKIMONDÓAN ÉS MAGYARUL!!!
   H.B.

   “Aki fölfedezte az igazságot a júdaizmus ügyeit illetöen és nem küzd a zsidóság mint közös ellenség ellen, valamint nem figyelmezteti, óvja nemzettársait a zsidó fertözés veszélyeiröl, a zsidó fegyvertársa lesz a saját nemzete elleni támadásban és fajának legnagyobb árulója!”Gyakorlatilag minden zsidónak van egy közneve és többezer évig “örökölték” egymástól. ezért aztán mit vársz tölük kedves Olvasó?Nincs az a társadalmi rend, amely túlélné azt a sokkot, amely a zsidók tömeges befogadását elfogadta… és kritikusan szemlélve: a zsidó megsemmisít minden kultúrát és megsemmisít minden befogadó népet.(Einar Aberg)

   Kedvelés

 7. Nincs mit csodálkozni! Amíg “píszi” Balog Zoltán EEM minisztere, amíg a priuszos Farkas Flórián (a Helytartó kebelbarátja és vazallusa) az OCÖ elnöke, s ezek ketten z u.n. “romaintegrációba ” pumpált ,milliárdokat “átirányítják, amíg a “erőforrás”-t a Nemzeti Együtt(nem)működés rendszere keretében a nem cigány magyarok ellen biologiai fegyverként alkalmazzák, amig Pintérnek megengedik
  hogy arcátlanul hazudjon, addig a helyzet csak még válságosabbá válhat.
  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.