Feltehetően szírek füstbombát robbantottak a new yorki metróban szept. 15-én

metró robbantásKi tud róla, hogy kb. egy hete (15-én, vasárnap) New York metróin nagy lezárás volt, mert valami füstbombát robbantottak ott?

Órákig nem lehetett a városban rendesen közlekedni! Mindenütt rendőrök és kommandósok voltak, és terelték kifele a népet. Alig lehetett látni a füsttől, és szinte teljes sötétség volt az állomásokon. Csak egy vágányon ment a forgalom. Ez ott élő szírek figyelmeztetése volt az USA-nak, hogy bármikor meg tudják csinálni!

Ismerősöm még a következőket fűzte hozzá ma:

“Bizony ám!!!! Ott voltam, ez mind szó szerint igaz, és amikor nagy nehezen hazaértem, azonnal bekapcsoltam a tv-t. Minden hülyeség volt benne, hogy valahol kigyulladt egy családi ház…, hogy egy betörőt fogtak…., hogy egy parkban futóverseny volt…., csak éppen ezt nem mondták be, ami több tízezer embert érintett…

Elkezdtem gondolkodni, egy ekkora hírt a New York-i TV miért titkol el???? A válasz kézenfekvő. Fellázadnának az emberek, tüntetnének, hogy Amerika ne avatkozzon bele Szíria életébe csupán a zsidók akarata végett. Ne kockáztassa az ártatlan amerikai nép életét. Mert ez csak egy csendes figyelmeztetés volt részükről (mármint a szírek részéről – szerk.), azért vasárnap tették, és azért ügyeltek, hogy emberi életet ne oltsanak ki.

De Szíria nem ilyen finom modorú. Ez figyelmeztetés volt, aki minden nap metrózik, már találkozhatott Szíriaiakkal, ahogy én is. Készülnek,….nem sajnálják a dollár milliókat. Vásárolják fel a fontos Manhattani metró állomások felett a lakásokat,…. fanatikusan erősen imádkoznak,…. kezükben a mobiljukon véres háborús képek, fegyverek,… halál,…. komolyak, intelligensek, jól öltözöttek. Szépen sorban érkeznek,…. a fele sem tréfa.

Bevallom őszintén, félelem fogott el minden ilyen alkalommal. Imáik erősek, pedig suttogva imádkoznak, …. a tekintetük is félelmet kelt. Ilyenkor mindig arra gondoltam leszállok,…. de aztán megnyugtattam magam, nem szükséges, mert nem most fog történni,….. hiszen ehhez idő kell, mire valóban megveszik a lakásokat,…. valóban mind a helyére kerül,…. és még akkor is várnak,… várnak arra, Amerika mit csinál,… lép e ellenük.”

Nos, itthon ki hallott róla? Ugye, senki? A furcsa az, hogy 15-én vasárnap este (akkor történt az egész) ott sem volt egy szó se a történtekről.

Ezt egy ott élő ismerősöm írta meg, aki átélője volt a közlekedési bénulásnak!

Közreadta: Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Feltehetően szírek füstbombát robbantottak a new yorki metróban szept. 15-én” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hogyne… persze… szírek… ki más…
    Most sajnálhatja a CIA, hogy a WTC-t már felrobbantotta, mert most azt is ráfoghatná a szírekre. A szírek a legbékésebb arab nép – otthon és külföldön is. Tessék megnézni csak a körözött terroristák jegyzékét!

    Per Spegulo

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.