6 című bejegyzés ““Látjuk majd Amerikát megjelenni és eltűnni” – Hopi indián jövendölés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az természetes hogy Amerika ill. USA ugyanúgy elfog tűnni mint a Római birodalom. A belső rohadást fogja le venni a térképről. Éhezés hozzá segít a cionist lobby közreműködése.

  Szánthó Lajos

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

  1. Az utóbbi időben igencsak ” fellendült ” az Amerika-ellenesség,holott a többség még mindig orientálódik a Nyugati irányzathoz éspedig ” mindenki ” azt követi. Kérdezném,ez a ” mocskos ” szemlélet,életszinvonal honnan ered,talán Skandináviából,vagy Németországból? Annak idején beteltünk az úgynevezett kommunista életmóddal,holott messze-mesze voltunk annal igazától,csak gondoljunk arra hol volt valódi kommunizmus!!!!!! Változást akart az ország többsége,meglehet,indokoltalanul! Közel három évtizede hogy az Orosz ” uralkodókat ” kikényszeritettük az országból,hasonlóan más szomszédos államokhoz.Történt azóta pozitiv irányú változás ha már nem voltunk megelégedve az akkoriakkal? Mikor fog végre talpra állni ez az ország?

   Steve Zsiros

   Kedvelés

 2. (http://www.youtube.com/watch?v=rq5djH01CRs&list=LLSfPBzN07LWOnjo5s85zDwA)

  sakter

  Ez nem igazi hozzászólás.Kérem, hogy máskor véleményét írja le a cikkel kapcsolatban és hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

 3. Az Usa úgy jött létre,hogy kiírtották az őslakosságot.
  Hiszek benne,hogy gyilkosok mindig megbűnhődnek.
  Nem vagyok vallásos,de ha valóban lesz bűnhődés akkor hívő leszek.
  H.B.

  Kedvelés

 4. Nem nagyon hiszem azért jött létre a USA mert “kiirtották” az ôslakosságot. A XIX-ik század feléig nem volt “Egyesült Államok”, volt a déli és az északi “konfödöráció”. Azt mondani azért jött létre mert kiirtották az indiánokat, egy olyan alaptalan elképzelés, mint azt mondani, azért jött lérte Mexico, Perú és Kanada, mert kiirtották az indiánokat, és mert elveték Californiát és Texast a spanyoloktól. Mintha összetévesztenék a szezont a fazonnal 😦 Azt már megérteném, ha világhatalomról beszélnének, aminek viszont semmi köze az “indiánirtáshoz”.Meggyôzôdésem, Kína pár évtized mulva (2 vagy 3) világhatalom fog lenni, gazdasáilag (ma már a 3-ik helyen van) és katonailag. Az angol birodalom magbukásával a Ju Es Éj (=USA) töltöte be ezt az üreget, köszönet a két európai háborúnak.Roosevelt világosan és érthetôen megmondta Churchillnek miért viszi Amerikát háborúba, ami nem nagyon tetszett neki. Az, hogy miért és hogyan került Amerika a két világháborúba az már más lapra tartozik.
  És ha Putinnak sikerül világhatalom szerepére emelni Oroszországot, ami nem egy valótlanság, változni fog a világ panorámája.
  Hagyjunk már fel ezzel az ostoba “indiánirtással” 🙂

  Corvinus

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.