Jobbik: Országszerte tüntetések lesznek

Több ezer tönkrement élet, több százezer kivándorolt. Október 23-án utcára mennek a kormánykárosultak és devizahitelesek, később tüntetések lesznek országszerte is.

Jobbik

3 című bejegyzés “Jobbik: Országszerte tüntetések lesznek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Október 23. a behívott szovjet tankok által eltiport forradalmunk és szabadságharcunkra való csendes, méltóságteljes megemlékezés napja. A bankok által okozott károkat szíveskedjenek az általunk Parlamentbe juttatott képviselők a szakértelmükkel, megfelelő szinten, jogi úton intézni.
  Anna

  Kedvelés

 2. Megint a megemlékezés meggyalázása. Kormánykárosultak… Már elnézést, de az elmúlt három évben lettek károsultak? Csalódásom a Jobbikban leírhatatlan, amióta látom, szinkronban menetelnek a szocliberálisokkal. Azt hiszem értem, vagy érteni kezdem. Egy forgatókönyvre, külön szereposztásban, de egy társulatnál “játszanak” velük. Mielőtt bárki bélyeget ragasztana rám, tudatom, egyetlen pártnak sem voltam soha, és nem leszek a szekértolója. Keresztény szellemben, nemzetben gondolkodom.
  Lélek Sándorné

  Kedvelés

 3. Tessék mondani. süllyedő hajón “szoktak csendes méltóságteljes” megemlékezést tartani? És nem a kapitányban, hanem a fedélzet sepregetőben igen-igen nagyot csaódni? És nem észrevenni, hogy a hajókabinok ajtajából még a kulcslukat is kilopták? Megnyugodni az alkapitány szavaitól, hogy “mindenkinek amennyije van, az annyit is ér”?
  Zsigmond

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.