Botrány: kilakoltatás helyett albérletet kínál a Fidesz a miskolci fészekrakóknak

Miközben Kriza Ákos, Miskolc polgármestere arról beszél, hogy ősszel elkezdik a fészekrakók kilakoltatását, a megüresedő lakásokat pedig fiatal miskolci szakemberek fogják kapni, az Orbán-kormány a Nemzeti Eszközkezelővel költözteti vissza a renitenseket oda, ahonnan egyszer már sikerült őket kirakni, hívta fel a figyelmet pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik önkormányzati képviselője szerint ezzel a lépéssel a Fidesz végképp a szocialisták útjára lépett.

Miskolcon elkezdődött a szocialisták által előidézett fészekrakó botrány fideszes fejezete, kezdte tájékoztatóját Jakab Péter. A politikus emlékeztetett, tavaly nyáron a Jobbik segítségével sikerült távozásra bírni két fészekrakó családot Diósgyőrben. Egy év után a lakók nyugalma most a Fidesznek köszönhetően véget érhet. A képviselőt ugyanis arról tájékoztatták, hogy a Nemzeti Eszközkezelő az érintett lépcsőház egyik fészekrakós lakását megvásárolta azzal a szándékkal, hogy kiadja albérletbe ugyanannak a mélyigénytelen családnak, amelyet egyszer már sikerült onnan kitessékelni. Az eszközkezelőt az sem zavarja, hogy az ominózus fészekrakó mind a mai napig közel egymillió forint közös költséggel tartozik a társasháznak, nem beszélve a szintén milliós nagyságrendű ki nem fizetett közüzemi számlákról. „A kormánypárt úgy tűnik elintézte, hogy a jövőben a renitensek újabb milliókkal károsítsák meg az adófizetőket, végképp csődbe taszítva a társasházat” – jelentette ki Jakab.

A politikus szerint tragikus üzenete van annak, hogy az Orbán-kormány ahelyett, hogy szigorú szankciókkal sújtaná a miskolciak életét megkeserítő fészekrakókat, most felkínálja számukra az albérlet lehetőségét, megadva ezzel a kegyelemdöfést a városnak.

„Ennek a folyamatnak most azonnal gátat kell vetni, ezért a leghatározottabban felszólítom Kriza Ákost és a terület országgyűlési képviselőjét, Sebestyén Lászlót, haladéktalanul állíttassák le a kormánnyal a Fidesz újabb, miskolciak ellen elkövetett merényletét. Nyolc év szenvedés után a lakosság nem egy újratöltött fészekrakó programot akar, hanem rendet és nyugalmat, fészekrakó-mentes Miskolcot” – húzta alá a jobbikos képviselő.

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Botrány: kilakoltatás helyett albérletet kínál a Fidesz a miskolci fészekrakóknak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Már bocsánat, de ez nem probléma- és válságkezelés, hanem egy nagy baromság!
  Anna

  Kedvelés

 2. A kormányok nemzet ellen bevetett biológiai fegyver-tenyésztését láthatjuk itt is.
  Nagy Péter

  Kedvelés

 3. Adjon az Isten!

  Feleim! Tessék már tudomásul venni, hogy I Orbán Viktor “a cél szentesíti az eszközt” mottója alapján a rejtett erőforrást mindenképpen a maga oldalára kívánja (akarja, fogja) állítani, hogy szavazóbázisát ezzel (is) növelje, koste es, was wolle!
  Szebb jövőt!
  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.