4 című bejegyzés “Cionista diktatúra – Kubínyi Tamás beszélgetése Halász Józseffel (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ajánlom minden nemzeti érzelmű, hazáját szerető magyar embernek, hogy csendben, nyugodt körülmények között hallgassa végig ezt a videót. De ha kevés ideje van az első nyolc percet feltétlenül!
  Anna

  Kedvelés

 2. Kedves Kubínyi Tamás!

  Azért vannak és alakulnak így a dolgok mert a cionista háttérhatalom itteni szolgalelkű kiszolgálói(kollaboránsok) orbánék,gyurcsányék bajnaiék úgy akarják hogy a saját érdekeik miatt eladták a lelküket is.
  Pusztuljanak mindegyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kémeri Lajos

  Kedvelés

 3. Szóval politikusaink annak idején (is) hibáztak. Nem elárultak bennünket, áááá, hibáztak. Meg tévedtek is. Persze azért, mert nem értenek hozzá. Aha. És ezt persze el kell nézni.
  Volt 1-2 éve, hogy a gyerekeim nagykorúvá válásának idején rosszul számoltuk ki (a jogosultsági hónapok számával volt gond, szóval volt úgy 20e forint tévedésünk) a visszatérítendő adó kedvezményt. Valahogy az adóhivatalt nem hatotta meg, hogy beismertük a tévedést. Jó kis bírságot kaptunk a nyakunkba, 10e forint fölött. Tehát ha ellopják az életünket akkor nekünk legyen elég egy ‘bocsika’, de a velük szembeni tévedést könyörtelenül büntetik.
  Akkor lesz itt rendszer váltás, ha “patakvér” fog folyni. Ha hullanak a fejek. Előbb ne is számítson rá senki.
  eSzeL

  Kedvelés

 4. “Akkor lesz itt rendszer váltás, ha “patakvér” fog folyni. Ha hullanak a fejek. Előbb ne is számítson rá senki.”
  Évek óta ezt mondom.EZEKET nem hatja meg,ha bármit is a szemükre vetünk.
  H.B.
  “Tetszettek volna forradalmat csinálni”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.