Milliók kérdései, és milliók várnak intézkedésre vagy válaszra

Justitia1.

Mikor vonják foglalkozás-egészségügyi orvosi vizsgálat alá: Gyurcsány Ferencet, Alföldi Róbertet, Bajnai Gordont, Mesterházyi Attilát, Hajós Andrást, Szanyi Tibort,   Deutsch Tamást, Tabajdi Csabát, Tamás Gáspár Miklóst,  Heller Ágnest,  Vadai Ágnest,  Bokros Lajost,  Göncz Kingát,  Havas Henriket???

2.

Miért reklámozza a HETI VÁLASZ Hajós Andrást, aki (többek között) Petőfi Sándor Nemzeti dal c. versének kigúnyolásával röhögtette a Heti-Hetes publikumát (vonaglással és lant-pengetéssel kísért) hascsikarásból eredhető vinnyogásával, enyhe mosollyal nyugtázva, hogy senki sem csapja szájon vagy nem zavarja le a színpadról???…

3.

Miért nem rendelt el a kormány „háromnapos országos gyászt” a hazug, hazaáruló, alkoholista, képmutató, pufajkás (az ’56-os forradalmunk eltiprásában, valamint a megtorlásban aktív szerepet játszó) elhalálozása miatt???

4.

Ki vagy kik, kikért, miért, mivel, hogyan és meddig mentegetik még a tömeggyilkosságra uszító egykori belügyminisztert (Biszkut), történelmünk legvéresebb megtorlásának irányítóját???

5.

Mi lehet az akadálya, hogy „síri csend” övezi – a felelősségre vonást többször is megígérő végrehajtás elmaradás okát (indoklását, magyarázatát), mivel a bűnösök annyira felbátorodtak és elszemtelenedtek, hogy külső (tájékozatlan) szemlélő szerint,- a parlamenti 2/3-os többséggel az ellenzék rendelkezik???

6.

Kinek a gyatra ötlete volt a „vérszegényre” sikeredett TRAFIK ügy „lezongorázása”, amely annyira volt átgondolt és megtervezett, mint Pintér Sándor belügyminiszter által megígért egyheti határidős közbiztonság megjavítása vagy a honvédségi bírósági ügyek beindítása???

7.

Meddig lehet még szórni az MNB vezetőinek az adófizetők pénzét olyan logók „kiagyalására”, amelyek létrehozása (kiválasztása, elkészítése) tíz perces munkát sem igényel, de Simor András 50 millió forintot herdált el egy kisóvodás „munkáját” tükröző ábráért, Matolcsy György pedig 12 millióért (egy közismert címerrel) dobta sutba elődje száz forintot sem érő logóját???

8.

Vajon meddig publikálja nap, mint nap a HÍR TV vagy a Magyar Nemzet Bajnai, Mesterházy, Gyurcsány féle gyászvitézek önjelöltségi versengésének pillanatnyi állását a 2014-es választások megnyerése tárgyában, meddig népszerűsítik őket (akarva, akaratlanul) azok számára, akik hamar felejtenek vagy annyira tudatlanok, hogy csak azokra emlékeznek, akiket többször látnak a képernyőn vagy a napilapokban???

9.

Mikor kerítenek sort a Szabadság téren lévő szovjet emlékmű elpaterolására, valamint a rozsdás, ormótlan és semmitmondó ’56-os emlékműnek csúfolt vasoszlopok eltávolítására??? Milyen világi vagy túlvilági erők kötik meg a döntésre hívatottak kezét???

10.

Milyen alapon, milyen indokok vagy teljesítmények alapján osztogatják a katonai rendfokozatokat az egymást váltogató honvédelmi miniszterek, lejáratva a rendfokozatok értékét ??? Szabó János például egy hajdani függetlenített párttitkárt terjesztette fel a köztársasági elnökhöz dandártábornokká való kinevezésre (Lányi Zsolt javaslatára), miközben Lányi Zsolt „fúrta meg” Móri János ’56-os forradalmár  folyamatban lévő tábornoki kinevezését  és kijelentette, hogy amíg ő a HB  elnöke, addig Móri sohasem lesz   tábornok. Szabó János léptette elő ezredessé azt a Bánkuty Gézát és alezredessé azt a Szalay Róbertet, akik pufajkásként „tették a dolgukat” a forradalom ellen és hazugságot hazugságra halmoztak! Vajon a „kiskirályságot” játszadozó Szabó János és Lányi Zsolt „pünkösdi királysága” milyen hasznot hozott az MH és Torgyán József számára???

11.

A tájékozatlanság hazai csúcsát állították be a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, amikor 2012-ben tudományos emlékkonferenciát rendeztek a 2009-ben elhunyt Király Béla vezérezredes életművéről.  Felvetődik a kérdés, hogy mennyire mondható tudományosnak egy hazai és nemzetközi szélhámos, kiemelkedő képességű hazudozó, minden politikai rezsimet kiszolgáló, bajtársait eláruló és bemocskoló képmutató és hullarabló, valamint háromszoros dezertőr???  Vitathatatlan, hogy Király minden negatív tettét képes volt pozitívumként úgy előadni (megmagyarázni, beállítani), hogy elismerések tömegével árasszák el, így lett országgyűlési képviselő, Göncz Árpád által előléptetve vezérezredes, a parlamenti Honvédelmi Bizottság alelnöke, Orbán Viktor katonai főtanácsadója, a Magyar Tudományos Akadémia akadémikusa és számtalan egyetem vagy tudományos társaság  tiszteletbeli (elnökségi ) tagja, illetve elnöke.

Mikor tisztázzák az illetékes történészek vagy politikusok Király Béla múltját, mikor fejtik le róla a vastag hazugsághálót és mikor hoznak létre olyan tudományos emlékkonferenciát, ahol  ki merik  jelenteni, hogy a KIRÁLY MEZTELEN???

12.

Mikor veti fel kormányunk a szovjetek által is elismert ’56-os agressziójuk során hazánknak okozott anyagi károk jóvátételének kérdését Oroszország (Orosz Föderáció) felé???

13.

Mi lehet az oka a Bíróságok és az Ügyészségek lagymatag (időt húzó) munkájának???

14.

Miért nem biztosítják, hogy a magyar állampolgárok jogos tulajdonát képező gyógyvizeket (gyógyfürdőket) kedvező tarifával és korlátozott időtartamban igénybe vehessék a szakorvosi igazolással rendelkező betegek??? Évek óta veszteségesek a gyógyfürdők, a látogatottság 30 %-os kihasználtságot mutat, miközben napi több ezer liter gyógyvíz folyik a Dunába! 60 vagy 65 év feletti rászorulók számára lehetővé kellene tenni a jelenlegi agyonbürokratizált igénybevétel egyszerűbbé tételét, amely az adott objektumnak semmilyen plusz munkát és költségkihatást nem jelentene, viszont nem lebecsülendő bevételre tenne szert és hozzájárulna a mozgásszervi betegek gyógyulásához.

15.

Miért nem szigorítják a közterületet, a tömegközlekedési eszközöket, valamint a magán és középületeket rongálók büntetését, valamint miért nem növelik a felderítésüket biztosító közterületi alkalmazottak számát és technikai eszközeik mennyiségét vagy minőségét???  A mindenhol látható (tapasztalható) rongálás nyomai arra utalnak, hogy az elkövetők sokan vannak, a „lefülelők” pedig kevesen és rendkívül alacsony hatékonysági mutatóval rendelkeznek.  Célszerű lenne a külföldön alkalmazott „fogások” átvétele, mivel egyes felmérések szerint a rongálók évi több milliárd (!!!) forintot kitevő kárt okoznak az országnak.

Lejegyezte:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Milliók kérdései, és milliók várnak intézkedésre vagy válaszra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez mind az elmlt 23 v eredmnye? Ezt hozta a vrva vrt rendszervlts? Rgen ilyet nem lehetett volna csinlni. s most? Mindent szabad? Mert az orszg “szabad”? Ht valban nagy baj van, ha kis haznk elkel, ri npe (utalok itt az emltett honatykra (???) s a Heti hetes TV-sztrjaira i) nem tud viselkedni. Mi lesz a most felnv genercibl? Vagy a lers szerepli mr az j genercit kpviselik?

  Mary Darley Date: Sat, 31 Aug 2013 22:46:42 +0000 To: marydarley@hotmail.com

  Kedvelés

 2. Bokor professzor úr megint tükröt mutat! Sajnos, ez is mind igaz. De, hogy Király Bélának emlékezést tartottak 2012-ben? Valószínűleg éppen ezért nem hullik le róla a hazugság álarca, mert annyian és olyan helyekről segítették, hogy ezt nem engedhetik meg maguknak, így aztán tovább lehet élni belőle – hamisan.
  Anna

  Kedvelés

 3. Gyalázat az Alföldi Róbert és társai rendezésében lerombolt István a király
  Ne látogassátok ezekt a gyalázatokat.

  Hollósy Miklós

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.