El a kezekkel Szíriától!

Bizony soha nem gondoltam arra, hogy egy, a Magyar Munkáspárt Elnöksége által kiadott kiáltványt támogatni fogok. Azt meg végképp nem, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonallal együtt fejezem ki az egyetértésemet egy ügyben, amely ezek szerint a szinte a teljes magyar társadalom számára egységes álláspontot alakított ki. Ez pedig nem kis eredmény.

Valamit nagyon tudhat Amerika, amely ezt el tudta érni. Ha nem egy véresen komoly háború kezdetéről lenne szó, akkor még meg is köszönném ezt a jenkiknek. Ám ha arra gondolok, milyen rend, pontosabban káosz van a mai napig Irakban, ahol napi szinten gyilkolásszák egymást a muszlim vallás két szárnya közötti ellentét szellemében. Ám nekünk mindig a márciusi pontok 10.-re kell gondolni mindig: A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk. Ha csupán ennyi kell a békéhez, akkor legyen béke és legyen alkotmányra (tehát a Szent Koronára) felesküdött honvédelme és legyen hite a Teremtőben.

Bene Gábor S.

A Magyar Nemzeti Arcvonal egyetértését fejezi ki a Magyar Munkáspárt Szíria ellen tervezett USA és NATO agresszió elleni tiltakozásával és csatlakozik a szír nép melletti szolidaritási nyilatkozatához.

El a kezekkel Szíriától!

Az Egyesült Államok kormánya azzal vádolja a Szíriai Arab Köztársaságot, hogy vegyi fegyvereket alkalmazott a szíriai ellenzék elleni háborúban. Az amerikai kormányzat most arra készül, hogy erre a mondvacsinált ürügyre hivatkozva, NATO-szövetségeseit bevonva lerohanja Szíriát és megdöntse a Bashar Aszad elnök vezette szíriai rendszert.

Obama és az amerikai kormány hazudik. Mi értelme lenne Szíriának vegyi fegyvereket használnia? Nem csak az ellenfél, de a kormányhoz hü szír hazafiak is meghalnának. Mi értelme lenne ürügyet szolgáltatni az USA-nak és a NATO-nak?

Az egész szemen szedett hazugság. Az igazság az, hogy az USA és szövetségesei hiába fegyverezték fel a szír ellenzéket, hiába ismertették el őket nemzetközi fórumokon, hiába tömik a pénzt beléjük, a szír ellenzék vesztésre áll. Az USA és a NATO nem tudja a szír ellenzékre támaszkodva megvalósítani piszkos terveit.

Az amerikai kormány hazudott az Irak elleni háború idején is. Nem voltak tömegpusztító fegyverek Irakban, mégis lerohanták Irakot. Ma már ezt tudjuk, hiszen ők maguk elismerték. Ne üljünk fel az újabb hazugságoknak! Obama hazudik, Obama háborút akar!

A Magyar Munkáspárt szolidaritását fejezi ki a szír néppel, a Szíriai Arab Köztársaság törvényes kormányával, Bashar el Aszad elnökkel. Támogatjuk igazságos harcukat.

A Magyar Munkáspárt elítéli az Egyesült Államok agresszív terveit, a háborús előkészületeket. El a kezekkel Szíriától!

A Magyar Munkáspárt felszólítja a magyar kormányt: ne támogassa a Szíria elleni agresszív terveket! Egyetlen magyar katonát se a háborúba! Magyarország semmilyen formában se vegyen részt a háborúban!

A Magyar Munkáspárt kéri országunk minden józan gondolkodású polgárát, mindenkit, akinek elég volt az amerikai-izraeli-NATO-körök világhatalmi terveiből, tiltakozzon!

Budapest, 2013. augusztus 28.

Magyar Munkáspárt Elnöksége

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “El a kezekkel Szíriától!” című bejegyzésnél

  1. Kedves Bene Gábor S! Voltam ezzel én is így. Nem emlékszem már melyik választási prospektusok közül tűnt ki a legjobban összeállított. Akkor jöttem rá, milyen jó is lenne, ha pártpolitikai és egyéni ambíciók helyett mindenki összedobná a leghasznosabb ötletét és úgy alakítanák ki a kormányprogramot. Ám ez valószínűleg sohasem lesz így, mert akkor jól érezhetné magát a szélesebb népréteg is…
    Anna

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.