Gaudi: Teljes körű nemzeti összefogásra van szükség a Magyarország elleni támadásokkal szemben

NIF

Szorosan kapcsolódó: 

A szemkilövetők, a gyarmatosítók és a titkosszolgálatok Magyarország és a Jobbik ellen – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás strasbourgi beszélgetése

6 című bejegyzés “Gaudi: Teljes körű nemzeti összefogásra van szükség a Magyarország elleni támadásokkal szemben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mégis hogy képzeli Gaudi úr egy tabajdival, egy gönczovával, egy bokrossal és a többi söpredékkel az összefogást? Remélem nem gondolja komolyan, hogy ezekkel valaha is egy sorba állok!

  kató rudi

  Kedvelés

 2. Erről a riportról egy cikk jutott eszembe, amit itt olvastam:
  http://www.hidfo.net/2013/06/16/kannibalok-es-kannibalok-avagy-hasonlo-hasonlonak-orul
  A nagypolitika kannibáljai és az egyszerű, hétköznapi emberevők között csak annyi a különbözőség, amennyi a teljesítményük alapján határozható meg, mert szellemiségük egy és ugyanaz. A szír kormányerők ellen harcoló zsoldosok vezetője, amikor kivágja egy fiatal ellenség szívét és még a meleg húst rágja, akkor egy olyan tettet követ el, melynek a lényege teljes mértékben megegyezik azzal a politikával, mely egy ország szívét vágja ki, és emészti meg. A cionista, tömeggyilkos USA épp olyan kannibál, mint az általa támogatott banditavezér. Csak népeket akar felzabálni. Korea, Vietnam, Irak, Afganisztán (hogy csak a nagyobb zabálásait említsük) sok millió halottja pontosan annak a szellemiségnek az áldozata volt, amit most Szíriában művelnek a kannibálok.
  Ez az emberevés nem a létszükséglet szüleménye, hanem egy sátáni rítus. Úgy Szíriában -ahol már tömeges méreteket öltött a banditák soraiban-, mint az USA esetében, amely olyanokat mészárolt és mészárol milliószámra, akik még önerőből hatásosan védekezni sem tudnak. Nem a terület, az ideológia, vagy a fenyegetettség készteti erre, hanem a gyilkolási vágy. Egy kannibálösztön alapú, pszichopata rendszer kielégülése, pontosan úgy, ahogy a szívzabáló banditánál is az.
  Vér és mocsok mindenhol, amerre járnak, százezreket égetnek el elevenen, és ami a legszörnyűbb, ebbe a sátáni rítusba alapelemként szerepel az arlingtoni katonai temető temetési szertartása is. Az egyik helyen véres kézzel, a másikon fehér kesztyűben áldoznak a sátánnak. Mindenhol csak a halál és a nyomorékság.
  Ez a sátáni népség igyekszik magára ölteni az angyalok ruháját, de kilóg a sátánpata, mert a pszichopatákra jellemzően kritikus helyzetben nem tudja megtagadni valódi lényegét. Keresztényekként jelennek meg a tömeggyilkosságaik színhelyein, de a sátáni szellemiség megnyilatkozásakor, az emberevéskor, nem tudnak sötét ösztöneiknek parancsolni, és a tett elkövetésének bírálata helyett maximális támogatásukról biztosították a férgeket.
  Amikor már ilyen nyíltan jelenik meg a sátáni erőszak és emberpusztítás, akkor tudható, hogy eljött a végső időszak. Már nincs sem idejük, sem erejük a maszkírozásra, és mert már mindenki tudja, hogy minden állításuk hazugság, ezért a propagandára sem fordítanak elég energiát. Leáldozóban a fekete napjuk, a 7 milliárd ember szemében nem mások, mint paraziták. Nem csak a népeket zabálják fel, hanem a Föld energiáinak nagy részét is. Csak azért, hogy gyilkolni tudjanak. Ez egyre nagyobb tömegek előtt válik nyilvánvalóvá, és egy rövid időn belül egyedül kell szembenézniük nem csak az egész világgal, hanem a saját mérhetetlenül nagy bűneikkel is.
  Készülődik a nagy kannibál, hogy átvegye az igazi zabálást a kis kannibáltól. Hazudik, mint a vízfolyás, vegyi fegyverekről, tömegpusztító fegyverekről, inkubátor-gyilkosokról, mikor, miről. Ebben nagyok, de már igen vergődés szagú ez a művelet. Eddig mindenhol vereséget szenvedtek katonai vonatkozásban, de ez lényegében nem érdekli őket, mert a kannibalisztikus gyilkolás a végcél. Nem győzni mennek Szíriába sem, hanem csak gyilkolni. De nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ebben a műveletben űzött vad lesz a vadászból. 7 milliárd vadász, kőbaltás és szuper-technikával rendelkező óriási erő, tehát az egész emberiség fog rájuk vadászni, ha átlépik a “piros vonalat”. Na és persze a cinkosaikra és a zsoldosaikra is. Most épp ezen a vonalon állnak. Összesen sincsenek 100 milliónyian. Rendkívül rossz arány, különösen, ha azt is számításba vesszük, hogy a haditechnika területén is igen nagy a hátrányuk. Az emberanyagról már nem is beszélve. Fajtalankodók, nők, börtönlakók, hontalanok alkotják a hadseregük többségét.
  Valahogy el kell pusztulni annak, ami ellene van az egész Teremtésnek. Lehetőleg a saját hülyesége legyen a végrehajtó. Az ehhez nélkülözhetetlen zűr-zavar már minden olyan helyen megjelent, mely a hatósugarukban van. Rendet teremteni már az orwelli módszerekkel sem lehetséges. Fellazult minden, a kártyavár végveszélybe került.
  Szép idők jönnek, nagy ajándék a sorstól, hogy ennek tanúi lehetünk.
  Kassai Ferenc
  Gaudi Nagy Tamás ugyanarról a sátáni zsizsik tobzódásról beszél Magyarországgal kapcsolatban, mint amiről Kassai Ferenc világviszonylatban beszél. Teljesen megegyezik az indíték.
  Már csak abban reménykedek, hogy Kassainak igaza lesz !!
  ID: “De nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ebben a műveletben űzött vad lesz a vadászból. 7 milliárd vadász,……. …….az emberiség fog rájuk vadászni,”
  Remélem a MAGYAROK sem maradnak ki a “vadászatból”!
  Lehet, hogy Pio atya erre gondolt mikor megjövendölte :
  “Magyarország olyan kalitka, melyből egyszer gyönyörű madár fog kiszállni”
  Az emberiség szabadság madara.
  Nem tudom csak remélem!
  Azt is remélem, hogy megélem, hogy a sátán és népének tobzódása véget érjen.

  sakter

  Kedvelés

 3. A fenti vélemény egy végzetes félreértésen alapszik. Ugyanis azt látni és tudni kell, hogy Gaudi úr messze nem az neo-ultraliberális prominensekkel szorgalmazza az összefogást, hiszen ők csak a nevük szerint magyarok, de az identitásuk révén – internacionalisták, esetleg Pirézek. Tehát ők a magyarság ellen érzett gyűlöletüket már évezredek óta, generációról, generációra öröklik, s alkalmazzák. Gaudi úr arra célzott, hogy az elmúlt évtizedek károsultjai, akik nem születtek sem jobb, sem baloldalinak, azoknak végre látni kellene azt, amit a Honfoglalás 2000 Egyesület már egy évtizede a zászlajára tűzött. Jelesen azt, hogy ebben az országban senki nem született jobb,vagy baloldalinak.Itt mindenki magyarnak született, s mindaddig az is marad, amíg felvállalja a sorsközösséget. Tehát ideje volna az áll jobb és az áll baloldalt támogatók tisztánlátására, s végre közösen egy célért cselekedni. Amíg ez nem történik meg, csak az időnket s az energiánkat fecséreljük. És ebből van a legkevesebb!
  Tehát az életünk záloga, hogy megbocsássunk egymásnak, közös erővel védjük meg az érdekeinket. A többit majd megbeszéljük “házon belül”. Ehhez meg senkinek semmi köze.

  Petráss László

  Kedvelés

  1. Árulja már el Petráss úr mégis kikre gondol az összefogás tekintetében? Az mszmp utód pártjaira ( bal oldalnak hazudottakról most ne essen szó) a likud fideszre, a kereszténységet megtagadó kdnp-re vagy a bolsevikokat bujtató jobbikra? Köszönöm, de egyikből se kérek!

   kató rudi

   Kedvelés

   1. Zsidóval összefogni öngyilkosság.Összehordták maguknak a sok szart,hát egyék is meg.
    H.B.

    Kedvelés

 4. Teljesen igaza van Gaudi úrnak! Egyszerű állampolgároknak is tiltakozni kell megfelelő főrumokon, ki-ki saját eszköze révén. Az, hogy Gyurcsány még ott pofátlankodik a Parlamentben, mi több módosítás révén ősszel az LMP is frakciót alakíthat csekély számú tagjaival, a szoclibek büntetlenül azt csinálnak amit akarnak a mai napig is. Hát… Nem utolsó sorban pedig a Göncz Kingák, Gurmai Ziták stb. mint hazaárúlók vannak jelen az EU-ban Magyarország képviselőiként. Szégyen!
  Anna

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.