“Az istenek eledele” – avagy újra a parlagfűről

parlagfűA parlagfű latin neve : AMBROSIA artemisiifolia. Magyarul azt jelenti: AZ ISTENEK ELEDELE.

“Parlagfű- őssejtszaporító, a rákot is gyógyítja

Parlagfű kiirtása megvezetés !!!

Gyógyszer hatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY kiirtása mögött.

A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát…

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehéz kalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért.

Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?

Erre azt felelték, hogy a szervezet ős sejt termelését fokozza a zöld por, és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!

Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet ős sejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is. A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irtatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!

Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világ kormánynak (én csak háttér hatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.

Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bér tudósaik által úgy rendelkeztek, hogy első számú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellék hatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!”

Weil-Várhegyi László

feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,

életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természet gyógyász,

a Magyar Természet gyógyászok Szövetsége, a Magyar Természet gyógyászok és

Élet reformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szó vivője

Kapcsolódó cikk:

A PARLAGFŰ VÉDELMÉBEN

Nemzeti InternetFigyelő

10 című bejegyzés ““Az istenek eledele” – avagy újra a parlagfűről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A PARLAGFŰ VÉDELMÉBEN Nincs találat Sorry, but you are looking for something that isn’t here.

  Lévay Atilla

  Elnézést, valószínűleg egy karakter a hivatkozásban lemaradt, de már javítottam! Köszönöm az észrevételt.

  Híradmin

  Kedvelés

 2. PARLAG FŰ veszedelem csak kitalált ostobaság! KANADÁBAN NEM IS HALLOTTAK ERRÖL , CSAK MO-ON

  lali5@rogers.com

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

  1. …és gondolom,hogy az eszkimók sem hallottak róla – a kutyát nem érdekli mit hallottak.
   Ezért kellenének MAGYAR INTÉZMÉNYEK,hogy hitelesen tájékozódhasson a zsidó maszlagon felnőtt magyarság.
   Amikor egy zsidó azt mondja,hogy “mi magyarok” akkor a többi zsidó pontosan tudja,hogy az azt jelenti: mi Magyarországon élősködő zsidók.

   Horváth Bertalan

   Kedvelés

 3. Kedves Békés Gábor!

  Sajnálom, de – értékes, ám aláírás nélküli – hozzászólását elmentettem, és innen töröltem.
  Kérem Hozzászólóinkat, hogy írják alá hozzászólásaikat.

  Úgy látom, Ön szándékosan bojkottálja az aláírást. Kár, mert így arra kényszerít, hogy a névtelen hozzászólást töröljem.
  Amennyiben továbbiakban aláírja, egy dátummegjelöléssel küldött kérésére visszamásolom!

  (Híradmin)

  Kedvelés

 4. No, lám! Akkor már “érthető”, hogy Debrecen mellett az idegenek miért termesztették a parlagfüvet óriási területen, amikor mindenhol máshol pénzbüntetés terhe sújtotta azokat, akiknél egy szálat is találtak. Részükről a szokásos machináció… Anna

  Kedvelés

 5. Érdekes.halottam róla,Mit veszíthetek.Van hozzá rukkola,petruska,lestyán,stb.Kérdés ha teszek rá olívaolajat,citrom levet az nem baj?
  Vagy kefirbe,stb.teszem.
  Köszi.Zsuzsa.

  Kedvelés

 6. A cikkben lévő igazság kicsit bővebben kibontva Weil-Várhegyi László előadásában:
  Lakossággyérítés állami segédlettel címmel megnézhető itt:
  (http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0)
  És egyúttal engedje meg mindenki,hogy itt köszönjem meg Weil-Várhegyi László áldozatos munkáját a magyar nép felvilágosításában, hogy megtudjuk védeni magunkat az “új magyarok” gaztettei ellen.
  KÖSZÖNÖM!
  KÖSZÖNJÜK!
  Parazita mentes szebb jövőt!
  sakter

  Kedvelés

 7. Egy érdekes rádióműsort találtam : “Parlagfű hasznosítási módokkal kísérleteznek az Agráron” címmel. Ezt a rádióműsort rögzítettem, és a benne elhangzottakból vázlatoltam ki a legfontosabb gondolatokat. Azoknak akik tudtak erről inkább megerősítésként javaslom megtekinteni ezt a videót. Akik kételkedtek a parlagfű hasznosításában és gyógynövényként történő felhasználásában remélhetőleg egy új perspektívát nyújt a videó, különösképpen azért , mert nem egy természetgyógyász lett megkérdezve, hanem a Debreceni Egyetem egyik docense a riportalany.

  http://www.youtube.com/watch?v=G22H1OrjxF4

  Frodo Mano

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.