A Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött – Az olasz Legfelsőbb Bíróság elnökének bejelentése bombaként robbant

bilderberg-csoportMegdöbbentő információ került napvilágra ma Olaszországban, mely igazol sok mindent, az úgynevezett “Összeesküvés Elméleteket”, melyek már régóta ismertek, miszerint van egy titkos “Nagy Testvér” testület, mely a sok erőszak mögött áll Európában és Amerikában is, és amely felelős a terrortámadásokért és a gyilkossági kísérletekért. Ezt a sokkoló történetet Paul Joseph Watson és az Infowars tárja a közvélemény elé:

“Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától” – mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

“Ennek oka igen egyszerű. Arra kellett volna kényszeríteni ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy forduljanak az államhoz annak érdekében, hogy az teremtsen nagyobb biztonságot. Ez a politikai logika a mészárlások és a bombatámadások mögött, melyek büntetlenül maradtak, mert az állam nem tudta elítélni saját magát, vagy megállapítani a maga felelősségét azért, ami történt.” – tette hozzá…

Ez a történet Paul Joseph Watsontól és az Infowarstól megerősíti azt a sok tudást, melynek már sokan a világon birtokában vannak, hogy a Bilderberg (és megbízott terroristáik) egy gonosz csoport, és felelősségre kell vonni őket emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért.

Paul Joseph Watson

Infowars.com

April 11, 2013

Az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi Nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, most azzal vádolta mega Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött.

Imposimato

Az Articolo Tre weboldalnak adott interjúban Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő ügyben azt mondta, hogy “egy megdöbbentő dokumentumot találtam”, mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo  szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.

Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, “Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött.

A “feszültség stratégiája” a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús “maradj a háttérben” projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.

A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a “közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot.” – az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, “olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el.”

“Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától” – mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul “Új Rend”) számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben.

bombameréynlet

A Bilderberg csoport minden évben egy körülbelül 120 fős összejövetelt tartott a legbefolyásosabb hatalmi brókerekkel a bolygóról a politikai, banki, tudományos, média és még a királyi családokból is. A szervezet éves megbeszélését mindig egy szállodában tartották Európában, Kanadában és Amerikában, ám annak ellenére, hogy sok nehéz játékos is részt vett az eseményeken, a fősodrású média alig számolt be róla, pedig az egykori NATO főtitkár és Bilderberg tag Willy Claes 2010-ben beismerte, hogy a Bilderberg résztvevőknek kötelezően végre kellett hajtani politikai döntéseket, amelyeket az ülések alatt hoztak.

Számtalan más példa van arra, hogy a Bilderberg csoport idő előtt befolyásolta a globális eseményeket, rendszeres időközönként kiválasztva olyan elnököket és miniszterelnököket, akik semmibe vették a demokratikus folyamatokat.

2009-ben Étienne Davignon a Bilderberg elnöke még azzal hencegett, hogy a közös valuta, az Euro a Bilderberg csoport agyszüleménye volt.

Imposimato rágalomhadjáratában a Bilderbergek ellen – honfitársa Alfonso Luigi Marra nyomdokaiban, aki kiemelkedő ügyvéd, aki a közelmúltban azt kérte, hogy a római ügyész vizsgálja meg a Bilderberg csoport bűncselekményeit – kijelentette, hogy az elitista szervezet 2011-es találkozója Svájcban az olasz miniszterelnök, Mario Monti kiválásztásához vezetett.

összeesküvés

A csoport az elitisták “egyedi, illegális testvériségeként” magukat “törvények felett” állóknak tekintik, Marra rámutatott a Bilderberg mérnöki pontosságú háborúira, gazdasági összeomlásokra, és diktátorok felfegyverzésére, mely tevékenységek “nyilvánvalóan a büntető törvénykönyv égbekiáltó sárba tiprása, és akkor még keveset állítok.”

A 2013-as Bilderberg találkozó helye és ideje még nem megerősített, de a találgatások között szerepel London, valamikor június elején.

Infowars

A 2012-es Bilderberg találkozó résztvevői elsötétített autókban érkeztek, szembetalálva magukat a tiltakozók népes táborával. A “neves” személyiségek között Henry Kissinger (háborús bűnös) is látható.

Az alábbi videókból kiderül a Bilderberg csoport valódi célja, a titokzatos “rémuralom” mögött álló szervezet hatalmának igazi oka.

Forrás: Újvilágtudat

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “A Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött – Az olasz Legfelsőbb Bíróság elnökének bejelentése bombaként robbant” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az égvilágon semmi újdonság nincs ebben, csak a valós tények megerősítése történt! Az ikertornyok ledőntése is a moszad és az általuk használt terrorszervezetek akciója volt, hogy a teljes csendőr államként felügyeljék a föld összes országát!

  kató rudi

  Kedvelés

 2. A néplélek — vagyis az átlagember — félelme, önzése és közönye: érzéketlensége, felelőtlensége, rövidlátása…. : ÉRETLENSÉGe vetül ki, sűrűsödik eggyé, fogalmazódik meg…. a (titkos) fari-zeus hatalmi – kereskedelmi – fogyasztási – ideológiai…. rendszerekben, tehát többé-kevésbbé az egész világban.
  Az árnyékhatalom a mi összegzett árnyékunk. A mi kitartó önfeladásunk, lemondásunk a valódi köteles-ég/egünkről, megfelelésünk a lelketlen szokásoknak, szabályoknak…. Nem más: mi, azaz a MI, a KÖZÖS-ÉG hiánya. Közös égtelenségünk átmeneti felvonása.
  A maguk idejében az arra érettek egyre gyorsuló ütemben felébrednek; és végül az ember valósága – az örök igazság és az átmeneti hazugság – mindenki számára kötelező alapként, leckeként teljesen leleplez:ődik, feltárul. Ez annál kellemetlenebb, minél több hárításon kell áthatoljon — minél vastagabb a tojáshéj, az inkubátor, a korpa… amibe a “civilizált” ember becsomagolta magát.
  Elbújt érzései, ösztönei, önmaga ismeretlen mélységei elől a dolgok és elméletek és külső tudások puffadó lufi világtalanságába….(inflatio)
  De ami a hazugág, a felszín, a menekülés és a kivetítések félelmetes káosza mögött “vár”, a-z a gyönyörű, felel-ős VÉGTELEN! A teremtés valódi EGY-S-ÉG-es virágzó RENDje. A belülről gyök-erez-ő ÉLET-FA.
  A természet törvénye szerint nincs megállás és a maga idejében a tojáshéjból a fiókának meg kell születni, a valódi EMBERnek a korpából a csír-ázó emelkedésben MAG-ára kell ébrednie. Ez az élet rendje: előbb a túlélésért, majd a boldogságért, kiteljesedésért…a fejlődés:ér-t!
  Az egyre többek (de még nem elegek) által várva várt újjászületésünk drámaibb, első része a feltáruló ellenerők tükrében a következő néhány év rendeltetése; hogy V-ÉG-re SZÓ-ba ÁLLjunk, hogy HAZA érjünk, hogy ott-HONt teremtsünk benn és kinn — hogy LÉLEKben és KERT-ben ÉLjünk. Magunkban — EGY-MÁSban — gyönyörű természet(ünk)ben. MIND-ÉN-BENn.
  Nem kint, nem messze, nem lehet megvenni, sem elpusztítani és nem múlik el soha — csak háttérbe szorul, míg nem figyelünk “rá”….
  “Istennek országa Bennetek és köztetek van”. SZÍV-ből fakad – Ó!

  Molnár Kálmán

  Kedvelés

 3. A médiából csak ezt halják a birkának elkönyvelt tömegek:

  “Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától”

  Az már a nép részéről komoly erőfeszítést igényel, hogy a miérteken elgondolkozzon. Ha netán nem is a Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött, maga a Bilderberg féle csoportok létezése is akkora bűn, mint a terrortámadások elkövetőié. Amikor az elnyomók minden demokratikus lehetőségtől megfosszák a népet, akkor folyamodnak ilyen alantas eszközökhöz bizonyos emberek.
  Félreértés ne essék, nem védeni akarom a terroristákat, csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a támadások előidézéséért a mérhetetlen hatalom, a népek állatként való kezelése az igazi felelős.
  oiproks

  Kedvelés

 4. Aki csak egy kicsit is ismeri a zsidó mentalitást az nem lepődik meg ezen.
  Hol vannak ilyenkor a nemzetek titkosszolgái???
  H.B.
  “A zsídó soha se tud állampolgár lenni, vagy lázadó vagy burzsuj. Ha lázadó istent, hazát, népet, fajtát, vallást, családot, vagyont és minden népi erkölcsi, szellemi, anyagi sajátosságot ki akar irtani, el akar pusztítani. Ha pedig burzsuj, istent, hazát, népet, fajtát, vallást, családot, vagyont és minden népi erkölcsi, szellemi, anyagi sajátosságot a maga ronda képére akar formálni.”
  (Szálasi Ferenc)

  Kedvelik 1 személy

 5. Ezek a mocskok kínjukban már az atomot is bevetnék Magyarország ellen.
  Lisszaboni szerződés:
  Az EU alapszerződésének (az európai alapértékek sérelmének veszélye esetén érvényesíthető) 7. cikkelye alapján:

  „Viviane Reding is úgy fogalmazott, hogy a bizottság érzékeli azt a problémát: űr tátong a “politikai meggyőzés” és a “nukleáris opció”, vagyis a 7. cikkely alkalmazása közt”

  Bármelyik gyilkos módszert alkalmazzák országunk ellen, legyen az gazdasági, vagy atombomba, mindenképp milliók halálát okozzák.
  És akkor kik is a terroristák?
  oiproks

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.