Mit kívánnak a rendszerváltást követelők?

rendszerváltás

Felhívás Minden Magyarhoz!

Az ígérgetések ideje lejárt!

Teljes mértékben beigazolódott, hogy a jelenlegi parlamenti pártok és a politikusok ideje lejárt, ők nem a Magyar Nemzetet képviselik!

Gyermekeink éheznek, a Magyarok teljes mértékben eladósodtak a külföldi bankoknak, akik családokat tesznek utcára a végrehajtók segítségével.

A nemzeti vagyon semmivé vált, a munkahelyek megszűntek, vállalkozásokat, mezőgazdaságot és az ipart tönkretették. Egészségügyet és az oktatási rendszert reformjaikkal tönkretették, az időseket, a hátrányos helyzetű embereket ellehetetlenítették.

Teljes létbizonytalanságban élünk, halottainknak már a végtisztességet sem tudjuk megadni.

A Nemzetnek elege van a jelenlegi rendszerből és a politikusokból!…

A fentiekkel részben vagy egészben egyetértő Magyarokat hívjuk, ahhoz a civilek által szervezett rendszerváltó összefogáshoz, melynek követelései a következők:

1. Biztos MEGÉLHETÉST, létbiztonságot követelünk minden Magyarnak!

2. Teljes RENDSZERVÁLTÁST, az eredeti történelmi alkotmány visszaállítását követeljük!

3. Nemzetünk érdekében, a kilakoltatások, az árverések azonnali leállítását, a végrehajtók felelősségre vonását követeljük!

4. FÜGGETLEN Nemzeti Bank működtetését, valamint a külföldi bankok száműzését követeljük!

5. Valós ELSZÁMOLTATÁST követelünk, az elmúlt évek bűneiért, a nemzeti vagyon kiárusításáért!

Addig maradunk, amíg követeléseinket be nem váltjuk, a szenvedésnek, éhezésnek véget kell vetni!

Aki a felhívással egyetért, az 2013. február 28-án, 07:00 órai kezdettel bejelentett, a fővárosban és az egész országra kiterjesztett demonstrációnkat támogassa jelenlétével, egyetértő részvételével.

Független Magyarok

(se nem jobb, se nem bal, egyszerűen MAGYAR)

Forrás: Dabasi Tamás – Facebook

Nemzeti InternetFigyelő

11 című bejegyzés “Mit kívánnak a rendszerváltást követelők?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. NINCS KÉT HETÜNK! AZ ÖSSZEFOGÁS NAPJA 2013 március 1
  14 óra BUDAPEST HŐSŐK TERE-FELVONULÁS TÉREN KEZDŐDIK ÉS VALAHOL BEFEJEZŐDIK!
  MI IS TŐRTÉNT? A KOPPÁNY MEGHÍDETTE AZ ELSŐ AUTÓS VONULÁST 2013 év február 14-re.
  KÁSLER ÁRPI KÉT NAPPAL KÉSŐBB SZERVEZETT MAJÁLIST A KOSSUTH TÉRRE!
  MOST A KOPPÁNY AUTÓS-MOTOROS BANK/Z/ÁR BLOKÁDOT HÍRDETETT 2013 március 1_RE:
  EZ A NAP A KILAKOLTATÁSI MORATORIUM VÉGE!MOST KÁSLER ÁRPI BEHIVÓ PARANCSOT OSZTOGAT,
  AZONNALI MOZGÓSÍTÁST KÉR ÉS KÉT HETE VAN!KÉT HÉT ALATT ÚJABB TÖBBSZÁZ
  KILAKOLTATÁS TŐRTÉNHET!NE ADJ ISTEN TRAGÉDIA!
  A KOPPÁNY EGGYÜTTMŰKÖDÉST KÉRT A TÖBBI SZERVEZETTŐL.SAJNOS ÍSMÉT
  SIKERŰL A HATALOMNAK A SZALÁMIZÁSI POLITIKA? HÁLA ISTENNEK TÖBB SZERVEZET
  CSATLAKOZOTT A KOPPÁNY VEZETÉSE DÖNTÉSÉHEZ! EGYSZER MEGYÜNK ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS
  NAPJÁN MÁRCIUS ELSEJÉN MEGYÜNK!
  AZ EMBEREK ANYAGI HELYZETE EGYRE JOBBAN ELLEHETETLENŰL: SEM ENERGIÁJA,
  SEM PÉNZE NINCS ITT SENKINEK HETENTE BUDAPESTRE JÁRNI ÉS TÜNTETGETNI!
  AKI ÚGY ÉRZI IGAZÁN BAJBAN VAN ,VELÜNK TART ÉS MI VELÜK LESZÜNK!

  Koppány országos vezetés nevében Balogh Béla Elnök
  Koppány Otthonvédő Veszprém nevében Szabó József
  Hívunk Várunk minden szervezetet,minden állampolgárt! ITT MÁR RÉGÓTA
  NEM CSAK A DEVIZAHITELESEKRŐL VAN SZÓ
  http://www.facebook.com/KoppanyOtthonvedoVeszprem

  Kedvelés

 2. Még mindig ott tartunk, hogy a 12 pontnak kellene érvényt szerezni! Csak ehhez kellenének a “Márciusi Ifjak” akik most hiányoznak a Magyar közéletből!

  kató rudi

  Kedvelés

 3. Nagyon örülnék, ha a Fehér Kéményseprők, a BAÉSZ és a többi, talán valóban civil szerveződés összeállna egyetlen egésszé. Úgy ütőképes társulás lenne. Így viszont csak egy újabb szelete a tortának.
  eSzeL

  Kedvelés

 4. Minden tiszteletem azoké az embereké akiknek még van erejük és ambíciójuk, ha mi újra abban a korban lennénk mint ők bizony mi sem hagynánk a MAGYAR NÉP RABSZOLGASORBA VALÓ TASZÍTÁSÁT,
  már amennyi megmarad belőlünk!

  De egy jó tanács!

  Cselgáncsosnak mondja az edző: Fiam, ha veszteségek nélkül akarsz
  változtatni a küzdelmen, törekedj az ellenfél (nem ellenség!) lendületének a kihasználására, mert akkor fele erőből megvan a diadalom!

  A jelenleginek is vannak nagyon jó törekvései, ne akarjunk már mindent teljesen elölről kezdeni, legyünk már végre diplomatikusak, mert már nincsen sem pénz, sem idő mindent teljesen elölről kezdeni………..??????,

  Gondolkodjunk és ne rohanjunk megint a falnak, mert tudjuk a cserebogár hogyan járt ugye?

  A rendszerváltásból már elege van mindenkinek, mert ott kezdődött minden rossz, mert ellenségeink bizony megint nagyon jól kihasználták a tapasztalatlanságainkat és az egyesek gazdagodási törekvéseit.

  A rendszerváltásnak rengeteg módja van, ne rohanjatok a szakadék felé, mert az erőfitogtatásnak jelenleg semmi értelme nincsen és a teljes változáshoz jelenleg elegendő erős háttér sincsen meg!

  Csak mindent szépen sorjában és ne akarjunk megint mindent egyszerre megoldani, mert nem fog menni, ugyanis eddig soha nem ment!
  A történelem a legjobb tanár, tanuljunk belőle!

  Igen kellenek az új igazságos törekvések, de figyelembe kell venni azt is, hogy vannak olyan kényszerítő körülmények, melyek nem engedik a kolonc azonnali lerázását a testünkről!

  Minket Magyarokat mindig láncba akartak verni a történelem során, mert mi nagyon jóravaló dolgos kihasználható emberek vagyunk és voltunk.
  Melyik lovat üti a kocsis?

  Na látjátok, rengeteg módon lehet változtatni a sorsunkon, de ne feledjétek, mielőtt megint rossz lóra teszünk, el kellene azon gondolkodni, valaha kezünkbe tudtuk venni a saját sorsunkat érdemben? A baj mindig a szegénység és a pénz, rengeteg belső ellenséget generál és belső bújtatott ellenségekkel semmilyen új
  rendszer nem építhető fel!

  Azt látom mindenki tudja miért kell a változás, de azt még soha senkitől nem hallottam, H O G Y A N……..?

  Nem szabad emberek millióit megint veszélybe sodorni a tapasztalatlanságunkból fakadóan, végre tanuljunk hibáinkból, mert a hiba mindig az első lépésekben is van ami a kivitelezésre már a hibák tömkelegét hozza magával! Ha most hibáztok, nincsen tovább, mert azt is elrontjuk ami már jól működik és vannak akik csak erre várnak, hogy újra hibázzunk!

  Cseréljetek eszmét azokkal akik a kivitelezésben profik voltak és tudják a megoldást és ne feledjük egy tisztességes csatlós, akinek tisztelete van ezen a földön, bizony nem árt, mert különben olyanok vagyunk, mint a bárány a farkasok karmaiban…..!

  Gondolkodunk tehát vagyunk.

  És ezzel az írással nem azt akartam kifejezni, hogy nem kellene már végre a MAGYARNAK egy kis 80-S ÉVEK AMERIKÁJA,
  De azt mondja az angol, step by step!
  Ne akarjunk rosszabbat mint a jelenlegi és tanuljunk már végre azoktól, akik már jó csinálják. ne akarjunk megint ajtóstól a házba rontani, mert nem tudjuk ki vár ott reánk!!!!? Tudnák mesélni!

  Sok sikert!

  Zoltán.

  Kedvelés

 5. Úgy jött nekem ez a kiáltvány, mint gyûrû az ujjra.Hazánk sorsa elvanítélve és jövôje bélyegezve.Nagyon kevsen ismerik fel a veszélyt, és nagyon sokan közömbösek. Égetôen szükséges radikális változásra van szükség Magyaroszág fönmaradására, de mint Kató Rudi mondja:”Csak ehhez kellenének a “Márciusi Ifjak” akik most hiányoznak a Magyar közéletből!”
  A magyar népnek odadobták mint kutyának a gumicsontot, hadd rágcsálják azt a “kilakoltatást”,a “devizahitelt”, a “cigány kérdést” és az elmulaszthatatlan, mindenhol jelenlévô “holokausztért közösbônösséget”, mely egyetlen célja elterelni a magyar nép figyelmét egy valóságos,tényleges veszélytôl: a nemzet felszámolása! Ha pesszimistám, borúlátóan látom a jövôt, ami nem is oly távoli, akkor nem vagyok az egyetlen.
  Hiányzanak a “Marciusi Ifjak”? Deméghogy menyire!!! Ez az amirôl írt nekem egy Izraelben élô barátom, amit mindenki figyelmébe szeretnék ajánlani:
  A Szent Margit emleknapra valo felhivasomat sok olvasonak kuldtem el a Kuruc.info olvasoi kozul, es eleg sok nem eppen tamogato valaszt kaptam. Ezert most korlevelben szeretnek valaszolni (s ezert a korlevel magazva van irva) egyszerre tobb olvasonak. Magyarorszag szerintem veszhelyzetben van.Vagyis valos veszely, hogy Magyarorszag, mint onallo orszag, gazdasagi es tarsadalmi okok miatt nehany evtizeden belul megszunik. Magyarorszag az utolso eveit eli, amikor talan meg lehet valamit tenni a megmenteseert. Ehhez azonban kellene valami ideal, ami osszetartja a magyar nepet. Ma, a liberalis eszmek miatt, az emberek elvhajhaszok es onzok az egesz vilagon. Magyarorszagon is. Ez pedig elidegenedest es bizalmatlansagot okoz az emberek kozott. Ezert nagyon ajanlatos lenne, ha az emberek onfegyelmet gyakorolnanak. Ehhez kivaloan alkalmas lenne Szent Margit peldaja, aki kiralylany letere egyszeru eletet elt. Ha en, mint magyarorszagi zsidono (Magyarorszagon szulettem) magasztos szemelyt latok Szent Margitban, mert peldat ad onfegyelembol, akkor gondolom, hogy ezt kereszteny magyarok is megtehetnek. Nagyon szomoru a szememben, hogy olyan sok magyar kulonbozo indokokkal elutasitottak az ajanlatomat.

  Szent Margit igaz , hogy nehez eletet vallalt onkent (hiszen 2 kiraly is felesegul kerte, amit Margit visszautasitott),de gondoljunk arra, hogy KITARTOAN szolgalta azt az ideologiat, amiben hitt.Akkor is szolgalt, ha nehez volt a szolgalat. Voltak olvasok, akik Margitot “mazochistanak ” neveztek ezert. Szinte egy luzert latnak benne, aki nem elt a lehetosegekkel, amit az elet kinalt Neki.
  Arra miert nem gondolnak, hogy hatha mas emberek szenvedesenek az enyhitese adta az igazi boldogsagot Szent Margitnak ?

  Most, a XXI. szazadban, sok ember ugy gondolja, hogy a kenyelmes elet es a szorakozas az ember celja es boldogsaga. Ha igy van, akkor a “bulizo” fiatalsag miert vedeli az alkoholt, s miert hasznal kabitoszereket? Boldog embernek nincs szuksege tudatmodosito szerekre, mert boldog nelkuluk. Szent Margit boldog volt vodka es heroin nelkul. Azt is szomorunak talalom, hogy voltak, akik azt irtak vissza, hogy “ok reformatusok” s nem foglalkoznak katolikus szentekke. Szerintem Szent Margitra ugy kellene tekinteni, mint magyar kiralylanyra vallasatol teljesen fuggetlenul.
  Szent Margit egy magyar nő volt, aki kitartoan szolgalta az idealt, amire elkotelezte magat. Teljesen mellekes, hogy ezt katolikus kereten belul tette.
  S olyan valaszt is kaptam, hogy az Orleansi Szuz kovetendobb pelda, mint Szent Margit. S kik fogjak kovetni az Orleansi Szuz peldajat?

  Azok a magyarok, akik ugy tervezik az autojuk dragabb markara csereleset, hogy kozben 10, – Forint adomanyt nem adtak soha egy arvagyerek reszere?
  Vagy azok a magyarok, akik a hetvegi mulatsagokat varjak, s vasarnap “katzenjammeros” fejjel mennek a munkaba? Azok a magyarok fogjak kovetni az Orleansi Szuzet, akik meg Szent Margitot se kepesek kovetni? Szerintem pont ez a baj a magyar nepnel manapsag.
  Nincs egy ideal elotte, amit kovetni tudna, mert mindenki lat az ajanlott idealban valami kifogasolni valot.
  De nem letezik olyan ideal, ami mindenkinek 100%-ig megfelel. Itt van peldanak David kiraly a zsidoknal. David osszefogta a koraban a zsidokat es eros zsido allamot szervezett. A neve fogalom, aminek osszetarto ereje van a mai napig a zsidoknal. Dacara a kifogasolhato maganeletenek. Minden nepnek kellenek nepet osszekovacsolo tortenelmi peldakepek! Ezek a peldakepek adnak erot a nepnek nehez idokon keresztulmenni. Ez a peldakep lehetne Szent Margit a magyarok reszere.
  Lehetne ………… De nem lesz. S mas peldakep se lesz, mert nincs olyan tortenelmi szemely, akit a magyar nep egyontetuen elfogadna.
  S lehet , hogy 20 ev mulva nem lesz Magyarorszag se.(!!!) (Kimelés az enyém. )

  Ideje már, hogy ne rágcsáljuk azt a gumocsontot!!!

  Corvinus

  Kedvelés

 6. A követelések nagyszerűek, de: sajnos az ilyen és ehhez hasonló követelések a falra hányt borsóéval azonos kategóriába sorolhatók. A regnáló (egy tőről fakadó) kormányok pártállástól függetlenül, ezeket besöprik a kukába. A világ egyetlen pontján sem ért el célt békés követelés.
  Véleményem szerint is itt már csak egy össznemzeti összefogás segít(ene), valamint kötve hiszem, hogy bármelyik kormány egy békés követelésnek eleget tenne (és – például börtönbe vonulna önként, ahová amúgy valók) A hazaáruló kormányok tisztában vannak azzal, hogy a társadalom tudatos megosztása és megosztottsága, különféle érdekcsoportok egymás ellen való kijátszása, a nemzeti összefogást tökéletesen kizárja és szinte lehetetlenné teszi.
  A baj és főként az elkeseredettség még nem elég nagy ahhoz, hogy a magyar nemzet összefogjon és ráébredjen, hogy a baj gyökere egy s ugyanaz, mindannyiunk számára. Itt, talán Európa legaljasabb kormányai bitorolják és adják át egymásnak a hatalmat…
  Rövidesen jön az Európai Tavasz, de az nem Magyarországról fog indulni… Ezt – a közelgő európai forradalmakat, elégedetlenséget, éhséglázadásokat és rendszerváltást – a világhatalmista erők még évekig elodázhatják (de meg nem állíthatják). Ez a rendszer már régen túlhaladta magát. Pláne itt nálunk!
  Nagy Péter

  Kedvelés

 7. Hozzászólók!
  Valamennyien nagyon okosak vagytok, de most jöttök, vagy mi lesz?

  tétlény

  Kedvelés

  1. Kedves tétlény. Magam részéről megyek, de sok értelmét nem látom. A miérteket sorolhatnám napestig, hiszen egy kormányváltás sem hozhatna érdembeli változást, nemhogy az ilyen bohóckodás.
   Jövőre talán próbáljátok január 06. ára, vagy április 20. ára megszervezni, de legalább európaszerte.

   oiproks

   Kedvelés

 8. Rendszerváltás! Ugyan! GENGSZTERVÁLTÁS VOLT!
  Most pedig gyarmat vagyunk!

  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

 9. “Rövidesen jön az Európai Tavasz, de az nem Magyarországról fog indulni…”
  Nagy Péter honfitársunk, nagyon jól látja a sajnos sokunk számára halát, gyászt jelentő jövőt.
  Az Autósféle felvonulásokkal, tüntetgetésekkel érdembeli változást nem lehet elérni. (sokunknak még kenyere sincs, nem hogy autója) A szervezőknek inkább azon kellene munkálkodni, hogy felvegyék a kapcsolatot az európai nemzetállamok szervezeteivel, melyek hasonló célokért küzdenek, külön-külön.
  Láthatjuk az europaszerte itt- ott tüntető, kormányt váltó nemzetek sikertelen próbálkozásait.
  Ezt a mocskos bankár bandát, és kiszolgálóit, csak nemzetközi összefogással lehet eltakarítani.
  Mindenesetre, van egy mondás: “a történelem megismétli önmagát” Remélem, hogy az utókor tanúlt a múlt eseményeiből, és legközelebb alaposabb tisztogatást hajt végre

  oiproks

  Tisztelettel kérem Önt is, hogy írja alá a hozzászólását! (Híradmin)

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.