12 című bejegyzés “Perek ezrei indulhatnak el: A devizahitelek 95 %-a semmis!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudom, ezt miért tették most be, ez a hír már szakállas, az OTP már ki is adta az ügyet az Európai Bíróságnak, amely háromnegyed évig fog ülni az aktákon, míg észreveszi, hogy töri a seggét. Addig meg folynak a kilakoltatások.

  feco0220

  Kedvelés

 2. Ez is olyan, mint a 9/11. Már minden épeszű ember tudja és mondja az igazságot, csak a hivatalos szervek tettetik a hülyét, és azt mímelik, hogy minden rendben van.
  Patmosz

  Kedvelés

 3. A pereknek rég ott kellene tartani, hogy ezeket a tömeggyilkos bankárokat mikor, melyik napon akasszuk fel. Ezek a szekértoló, sunyi férgek meg ilyen hírekkel akarnak a felszínen maradni, tetszelegni, miközben a “devizahitelesek” között arat a halál.

  oiproks

  Kedvelés

 4. Hát Én amondója vagyok, hogy bármennyit is teszünk közzé, nem unalmas, és lerágott csont, mert addig él az ügy, míg ügy marad, és van ügyfél. Próbálkozni lehet az ügy tologatásával, de sokáig nem lehet, mert elakad. Csak dicséret annak, kik élővé, és aktívvá teszik ez igazságos ügyet.

  anycim

  Kedvelés

 5. Lehet,hogy mégsem sikerül a zsidóknak a magyarság lehúzása?
  Jön még az ebre dér zsidók.
  H.B.

  Kedvelés

 6. Rendes országban a kormány felkarolná ezt az ügyet és hivatalból védené a polgárait. Rendes országban. Itt pedig az új pétékában benne marad az egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége. Persze nem az állampolgár részére, neeem, a bank részére. A bankárok részére. Melyik nemzettel is működik együtt ez a kormány?
  eSzeL

  Kedvelés

  1. “Itt pedig az új pétékában benne marad az egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége.”
   Bizony ez a dolog lényege.
   A zsidó kormány a zsidó bankárokat használja fel a magyarok pénzének csalással való megszerzésére.
   A zsidók már régen megszervezték magukat a nemzetállamok leigázására,most már a világ nemzeteinek is meg kell szerveződni a zsidókkal szemben.
   H.B.
   “A demokráciához való hozzáállásuk viszont hasonlít a valódi nemzetek és országok hozzáállásához,. A különbség csak annyi, hogy a nemzetállamoknak az országaikban a demokrácia azt jelenti, hogy a „nép uralma”, míg a zsidóknak azt jelenti mások országában, hogy a „zsidó nép uralma”.
   http://kuruc.info/r/6/105928/

   Kedvelés

 7. Mit is mantrázott a Nemzetvezető? “senkiit nem hagyunk az út szélén”!
  Ez igaz! Vagy belerúgják az árokba, vagy öngyilkos lehet. Pár ezren már megtették. Ócsa? Közröhej! Miért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapta meg a spártai döntés jogát? Hol van Kozma “atya” már a felebaráti szeretettől? Ez a kormány NEM A MAGYARSÁG KORMÁNYA HANEM AZ IDEgenSZÍVŰEK KOLLABORÁNSA. És ezek akarnak az iskolákban hit -és erkölcstant tanítani: Ez akik hitetlenek, erősítik a szektabizniszt és az erkölcstelenség pionírjai?
  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

 8. http://transform.hu/hirek/kulfold/103-bulgariaban-rendszervaltast-kovetelnek-a-bolgar-baloldal-allasfoglalasa
  Írta: Székely Péter.
  Bulgáriában rendszerváltást követelnek (részlet a cikkből)
  Nincs benne a Híradóban!
  Bulgáriában 300.000 ember tüntet a megszorítások, az adóemelések, a magas rezsiszámlák, a megfizethetetlen banki kamatok és a teljes pénzügyi rendszer ellen. Tízezrek csaptak össze a rendőrséggel az elmúlt napokban, mire a kormány lemondott.
  Előtte Várnában a rendőrség letette a pajzsokat és gumibotokat, és átállt a tüntetők oldalára.
  Az országos rendőrkapitány ezt nyilatkozta: „tüntetők, mi veletek vagyunk.
  Mi azért vagyunk itt, hogy megvédjünk titeket, az emberek jogait és a köztulajdont.
  Tehát mi veletek vagyunk.”
  (na ez sem parazita vetetésü magyar rendőrség)

  A fenti képen a tüntetők virágokat adnak a sorfalban álló rohamrendőröknek. Értesülések szerint a tüntetések a kormány lemondásával nem érnek véget, mert az emberek nem egy új kormányt akarnak, hanem a teljes rendszer megváltoztatását.
  Kérjük oszd meg a hírt és a képet, ha egyetértesz azzal, hogy a rendszerrel van a gond és a szimpla kormányváltás már nem elég!
  …………………………………………..

  Így is lehetne intézni a parazita pénzszivattyút!
  Már csak MAGYAR kormány kellene!
  sr

  Kedvelés

 9. Nem is tudom… Voltak azért itthon is komoly megmozdulások 2006-ban. Csak talán akkor még nem érett meg a helyzet a változásra, nem volt elég tömegbázis. A válság csak az után jött – 2007-2008-tól – sokaknak a teljes kilátástalansággal, kilakoltatásokkal. Akkor az kifulladt – ha nem akkor lett volna, hanem most lenne, talán más eredménye lenne nálunk is egy ilyen megmozdulásnak.
  De ezek persze csak mi-lett-volna-ha típusú spekulációk. De azért érdemes néhány párhuzamot vonni a mostani bulgáriai és az akkori itthoni helyzet között. Lehet benne tanulság…

  onkelTom

  Kedvelés

 10. RE:onkelTom
  Főleg ha a rendőrség hozzáállását nézzük.
  Mert azon áll vagy bukik a helyzet.
  De a “mi” hazaáruló héber őreinket csak a harminc ezüst vezérli.
  HAZA?
  BECSÜLET?
  IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?
  Mi az.
  Ezek nem emberek akik a hazájukat és népüket elárulják nem emberek, csak parazitaí tetvek.
  sr

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.