7 című bejegyzés “Elszámoltatást, számonkérést!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez meg hogyan lehetséges? Az előbb még ott volt a H Sz-em, most meg nincs! Mi ez, ha nem cenzúra? Kinek az érdeke ilyen? :

  pakes

  Önnek mi baja van? Miféle cenzúráról beszél? (H)

  Kedvelés

 2. Elmentek ám a jó büdös francba. Csak annyit közöltem, hogy nem valami nagy eresztés ez a produkció , a srácok minden igyekezete ellenére. No meg , hogy “vájtfülű” vagyok “NO” !!! 🙂

  pakes

  Ezért kár volt klaviatúrát ragadnia, mert eléggé értelmetlen a hozzászólása. Kinek akar üzenni, és mit is? Gondolja, hogy érdekel valakit, milyen fülű? (H)

  Kedvelés

 3. Megúszták? Vajon mit? Nem volt mit megúszniuk, hiszen egyetlen percig sem voltak veszélyben, de még annak közelében sem. Demszky elvtárs Németországban éli fajtársai körében főúri életét, Magyarországon rabolt pénzéből, Az ugró magyar puma “atyja”, Kóka János elvtárs, pályázati milliárdok lenyúlója, mint a befutott magyar vállalkozók díszpéldánya, tengeti életét luxuskörülmények közt. A repedt seggű Fodor Gabriella – Orbán Viktor egykori párttársa – sem sokat hallat magáról; bizonyára élvezik az édes életet.
  Ennyit a felelősségre vonásról, elszámoltatásról!
  Nagy Péter

  Kedvelés

 4. Ki az a naiv balf… (vagy jobbf…?), aki egy percig is elhitte, hogy tényleg lesz elszám, meg fel.von.-ás? Na ki? Hát a “kétharmad”, — amely még csak nagyon lassan olvadozik.

  Mert a butaság nagy úr!

  Patmosz

  Kedvelés

 5. A Nemzeti Együtt(nem)működés Rendszeré-ben soha nem lesz elszámoltatás, mint ahogyan a közbiztonság sem javult, inkább romlott
  a “két héten belül rendet teszünk” nem egyéb üres lózungnál, a romaintegráció sikere, hogy egy csomó bűnöző cigány megpróbálta Kanadát palira venni, most visszazavarják őket Magyarország gyarmatra, ahol a megélhetési jogvédők és dilettáns politikusok ismételt, teljeskörű védelmét élvezi, a cionisták mát bevetési öltözetben virító katonákat küldenek ide “látogatóba” (sic), a Nemzetvezető pedig ujjong, hogy Brüsszelben sikerült nagyot alakítani, de legalább a szegény dakotákról már leszokott.
  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.