Krúg Emília úgy égette magát az M1-en, mint a nácik a Reichstagot

Tudatlanságból, hozzá nem értésből, és butaságból jelesre vizsgáztak a cionista hátszelű kérdezők.

Gyöngyösi Márton a Ma Reggelben:

És, hogy ennek a három darab szerencsétlennek fogalma legyen arról, miért is jelent nemzetbiztonsági kockázatot az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenléte a magyar közigazgatásban, a parlamentben és kormányban (bár kételkedünk abban, hogy értelmi szintjük a felfogás állapotába emelkedne), itt hallgatható meg Benjamin Harrison Freedman 1961-es beszéde.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: Olvasói levél: A Jobbiknak igaza van

15 című bejegyzés “Krúg Emília úgy égette magát az M1-en, mint a nácik a Reichstagot” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem is olyan régen bizonyos egyének 7 milliós lélekszámú Magyarországról vizionáltak. Hát bizony sokan vagyunk, mert milyen jó is lenne a rajtunk élősködők, az említett kettős állampolgárok, az internacionalisták, a befizetett adóink kedvezményezettjei nélkül. Meg természetesen az ilyen újságírók nélkül! … vagy csak a füst szállt a szemembe …! De azért jó lenne!

    tétlény

    Kedvelés

  2. NEM IGAZ! Ne akarjátok ti is félrevezetni az embereket! NEM tudatlanok, NEM “hozzá nem értők” és NEM buták! Éppen ellenkezőleg. Pontosan tudják, hogy mik a céljaik és pontosan tudják, hogy hogyan kell terelgetni a birkákat, hogy az akolba érjenek.
    eSzeL

    Kedvelés

  3. Ez a fúria ismét kitett magáért. Megfigyeltem, hogy zsigerből gyűlöli a jobbikosokat, tehát most is csak hozta a formáját.Szerintem a kérdezőknek nem volna szabad indulatosan, ellenségesen viszonyulni a meghívott vendéghez, mert a tisztességes tájékoztatás pártatlan (kellene, hogy legyen).

    Lenhardt Ibolya

    Kedvelés

  4. Krug= Kocsog emilia azt mondta, hogy mink nem a falvedorol jottunk le. Az azomban valoszinu, hogy az edesanyja kaparta le a falrol miutan…………………!!?? B. G.

    Kedvelés

  5. Ocsmánykát nem lehet legyilkolt Palesztin emberekkel zavarba hozni.
    Nemtelen cionista sátánfajzat.

    Széplaki István

    Kedvelés

  6. Nem értem miért mennek bele az ellenzéki képviselők abba a csapdába, hogy hozzá állnak vitatkozni ezekkel a parazita tetvekkel.
    Ilyen esetben mikor látszik, hogy nem engedik elmondani a véleményüket (mert nem ez az első eset, hogy belefojtják a szót a nekik nem tetsző riport alanyba).
    Ilyenkor az ellenzéki képviselőnek, bele kéne nyúlnia a zsebébe és fel kéne olvasnia egy közleményt a véleményéről és távoznia kellene.
    Nem leállni vitatkozni ezekkel a sátánista parazitákkal.
    Ezt megcsinálnák 2-3 alkalommal és nem lenne több ilyen alávaló “riport” .
    Vagy azért mert megtanulnak kulturáltan kérdezni és beszélgetni, vagy azért mert nem hívnak meg többet olyan embert akikkel nem egyezik a véleményük, de ez még mindig jobb mint ez a lehengerlő “leugatás”!
    fy
    UI:
    Isten, verd meg a hébert!
    Rossz kedvvel, ínséggel!
    Veszejtsd azt a törzset el, Ha küzd ellenséggel!
    Bal sors tépje gyorsan szét!
    Hozz rá szűk esztendőt!
    Bűnhődje meg az a nép a múltat,s jövendőt.
    Írmagja se maradjon!
    ÁMEN!

    Kedvelés

  7. Tehát a jobbik kifejtette nyíltan, hogy náci fasiszta és kegyetlenül rasszista. Ezért minimum le kell mondani mandátumáról és örülhet, hogy nem kerül egyenlőre börtönbe.
    LEJÁRATTA AZ EGÉSZ ORSZÁGOT? MEHET Ő IS ÉS A PÁRTJA IS AZ IRÁNI TERRORISTA GÁRDÁIHOZ? OTT A HELYÜK LEHET MENNI:

    Cs Ferenc

    Ön egy végtelenül gonosz, idegenszívű ember, semmi keresnivalója Magyarországon! Akik antiszemitizmust és rasszizmust emlegetnek Hazánkban, azok egytől egyig provokátorok! Maga az egyik ilyen internáci! (H)

    Kedvelés

  8. Szegény Gyöngyössy felkészületlenül jött be a stúdióba, vagy csak egyszerűen nem “slagfertig”, tehát nem kellene szerepeltetni a nyilvánosság előtt. Krug Emiliát lesöpörhette volna egyetlen mondattal: azért jelentenek kockázati tényezőt a kettős állampolgársággal rendelkező zsidók Magyarországnak, mert Izrael elnöke szólta el magát a világ nyilvánossága előtt, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot ! Mondom: Izráel elnöke! Nem pedig Szlovákia vagy Szerbia elnöke akarja felvásárolni( magyarul: gyarmatosítani!) Magyarországot!
    délvidéki

    Kedvelés

    1. Nem volt felkészületlen. Ezekkel az idegenszerű újságírókkal szemben nincsenek érvek.

      A varázsszó: zs i d ó z á s.

      Ha a Jobbik valamilyen lényegbevágó kijelentést tesz, beindul az agyuk a sajtósoknak. Ilyenkor valakik lehetnek. A francia, német, usraeli kollégákhoz hasonlóan sikíthatnak. Azért ez nem semmi! Együtt a nagyokkal! Persze, csak a varázsszóra!

      Érdemes felvenni ilyenkor a beszélgetést, és alaposan megfigyelni a kérdezők hanghordozását, szemük pillantását, arcizmuknak rándulását…ahogy egymást túlkiabálják, túllicitálják a hülyébbnél hülyébb, unalmas kérdéseikkel.és máris megállapíthatjuk: a kérdező “kettős állampolgár” de facto….

      /A sima magyar tv-néző meg elcsodálkozik: nem lehetne indulatmentesen kérdezni?Újságíróiskolában ki tanította őket?
      Juj, én meg majdnem azt írtam: pártatlanul….JUJ…

      Ja, nem lehet, mert a varászszó……../

      HK

      Kedvelés

  9. Gyöngyösi Mártonnak ezt a tárgyú országgyűlési felszólalását
    – annak teljes terjedelmében (!!!)
    – hol hallgathatná meg vagy
    – hol olvashatná el
    egy átlagos magyar állampolgár?

    Telekiek….

    Kedvelés

  10. Fidesz, mszp, lmp és a többi retek egy nagy boldog koalícióként hüledezik Gyöngyösi kijelentése miatt , ilyen vehemenciával csak a zsidókat meg a cigányokat védik . Legalább most tudja az ország(főleg a fidesz szavazók) hogy a Jobbik kivételével az összes többi párt kit szolgál. Emiliát meg megkéne már dugnia valakinek rendesen, az a baja. :))

    hazard27

    Kedvelés

    1. Emilia nem érdemli meg,hogy valaki rendesen megdugja,valószínűleg más igényei vannak – valamilyen rejtélyes oknál fogva a nőiesség kimaradt belőle.
      H.B.

      Kedvelés

  11. Cs.Ferenc?? Egy antimagyar, idegenszívűek agent provocateurje
    El kell felejteni a puszta létezését(is).
    Loviaguin Alexander

    Kedvelés

  12. Isten, verd meg a nácit
    Rossz kedvvel, ínséggel!
    Veszejtsd azt a fasiszta árját , Ha küzd ellenséggel!
    Bal sors tépje gyorsan szét!
    Hozz rá szűk esztendőt!
    Bűnhődte már az a nép a múltat,s jövendőt.
    Írmagja se maradjon a náciknak!

    Csík Ferenc SODAN

    Annak ne is maradjon írmagja, csakhogy ma Hazánkban elvétve egy-két idióta van, aki nácinak mondható. De akkor azzal is egyetért, ugye, hogy írmagja se maradjon a bűnöző, tolvaj, garázdálkodó, élősködő népségeknek se, és a cionista (akik lényegében zsidó nácik!) gazembereknek se! (H)

    Kedvelés

  13. Szegény Marci…nem hagyta elmondani az érveit az a tudatlan szuka. Ez nem vita, a vitában meghallgatjuk a másik érveit. Ez csak pocskondiázott vádaskodott. A kurv* anya az a náci!! Ja nem mert tetves zsidó…én kérek elnézést….Ha valóban nagy náci veszély lett volna akkor nem ugrálna nem pofázna vádaskodna ott ahol van. Ezzel is azt kellene csinálni amit a csintalannal. Ha már nácikat hallucinál akkor legyen már oka is…és akkor nem égne mint a rongy. Tudatlan bunkó zs. kurv*!!!

    Metosz

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.