Miskolci Jobbik: Hulladékégető a Kilián lakótelep mellett?

AZ MSZP Dél-kiliáni biomassza fűtőművében a Fidesz hulladékot égetne? – tette fel a kérdést a Jobbik önkormányzati képviselője hétfői sajtótájékoztatóján.

Megdöbbentő, hogy miután a részben önkormányzati tulajdonú Bioenergy-Miskolc Kft viharos körülmények között biomassza égetőt épített a Dél-kiliáni óvoda mellé, most tényként közli a cég a helyi napilapban, hogy hulladékot is égetne a lakótelep határában – mondta Jakab Péter, aki kifogásolta, hogy erről ismét nem informálták a lakosságot.

Majd emlékeztetett, a Fidesz önkormányzati képviselője, Seresné Horváth Zsuzsanna korábban még élesen bírálta az előző, szocialista városvezetést, amiért az nem tájékoztatta a helyieket a Dél-kiliáni biomassza égető megépítéséről. „Képviselő asszony most, amikor a Fidesz dönt titokban „hulladékégetésről”, furcsa módon nem tiltakozik az eljárás ellen” – fogalmazott Jakab, aki szerint a kiliáni fűtőmű esetében továbbra is csak a Jobbik képviseli következetesen a lakosság érdekeit.

„A Jobbik önkormányzati képviselőjeként a leghatározottabban felszólítom a városvezetést és a Bioenergy-Miskolc Kft-t, tájékoztassák a helyieket a tervezett változtatásokról, arról, hogy honnan és milyen hulladékot szeretnének itt égetni, és ennek nyomán milyen terhelésnek kívánják kitenni az itt élők egészségét és környezetét.”

Jakab Péter
Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke,
Miskolc MJV önkormányzati képviselője

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Miskolci Jobbik: Hulladékégető a Kilián lakótelep mellett?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mint fent, úgy lent. Egy szövegkönyv van, 1 főszereplő, 2 színész. Kormány és ellenzék. A ‘nép’ csak díszletként funkcionál. Mindegy melyik szerep, melyik színészé, a betöltött szerephez tartozó szöveget mondja.
  eSzeL

  Kedvelés

 2. Rákosi Mátyás azt üzente!
  1943. (a hadifoglyokhoz)
  Nincs új a Nap alatt!

  Az örvény szélére került az ország, és sok idő a menekvésre már nincs. A kivezető út csak egy: azonnal és gyökeresen szakítani azzal a rendszerrel, mely ide vitte az országot, azonnal, és kíméletlenül eltávolítani azokat a vezetőket, akik ezért felelősek. Csak azok a férfiak moshatják le ezt a gyalázatot, amelyet a Horthy-rendszer (Horn-Gyurcsány) ránk kent, akik bátran és megalkuvás nélkül kilépnek nemzetünk megmentése mellett. Ők a magyarság jövőjének és becsületének megmentői.

  lényeglátó

  Kedvelés

 3. lenyeglato mit hord itt ossze Horthy-rendszerrol, stb.?
  Annyi igaz, hogy sok ido nincs mar, megmenteni az Orszagot es a Nemzetet ! Az meg igazabb, hogy a majd 23 eve mukodeskeptelen “rendszer-hagas” osszes kormanyai, politikusai, szinte kivetel nelkul, el- es kiarultak a Hazat, a Nemzetet !
  Ezeket a politikusnak csufolt gonosz figurakat el kell, hogy zavarja a nep oda, ahova en gondolom !
  Ha ezekbol a jelenlegi garniturakbol meg sokaig “uraskodhatnak”, akkor tenyleg vege a magyarsagnak !

  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.