Vörös zászlós otthonvédő(?) áltüntetés

„Összefogást” hirdető kirekesztés. A történet meglehetősen bizarr, de kezdjük az elején:

Következő komment jelent meg néhány napja a közösségi oldalakon egy kilakoltatással kapcsolatban:

Kedves Barátaim, Otthonvédők! Tisztelt Média Munkatársai!

Most értesültünk róla, hogy négy éve a Fehér Kéményseprők Szövetségével együttműködő otthonvédő barátunkat elérte a korrupció és a végrehajtók az ingatlan nepperekkel való összejátszásának eredménye. Ami egyértelműen bizonyítja, hogy „VAN INGATLAN MAFFIA MAGYARORSZÁGON”. Sajnos az ügyvédeink, és a bíróság is kevésnek bizonyult egy olyan végrehajtó ellen, akit első fokon elítélt a bíróság több bűncselekmény elkövetése végett. A Fehér Kéményseprők Szövetsége Október 31-én szerdán reggel 07.30-tól szolidaritási tüntetést tart a ház előtt. Szövetségünk kér mindenkit, hívja el barátait, szomszédjait, hiszen nem csak róluk van szó, hanem egyre több honfitársunk kerül ebbe a helyzetbe. Van aki lakáshitele végett, van aki a számláit nem tudja fizetni, vagy a részletre vásárolt autót nem tudja fizetni. a fizetésképtelenné vált illető lakására terhelik a tartozást, és a végrehajtó árverés után elrendeli a kilakoltatást. Cím: 2030 Érd, Bagoly utca 143. Számítunk mindenkire, (kivéve a rendőrökre és nőkre támadó ál-otthonvédőkre, őket ez úton is kérjük, maradjanak távol a békés demonstrációtól. NEM KELL „HÁRC” és nem kell barikádokat hegeszteni sem, köszönjük megértésüket.)

Budapest, 2012. október 27. Dabasi Tamás

Tehát mint olvashattuk: Érden egy Mályva utcai ingatlan tulajdonosa került igen nehéz helyzetbe, úgy nézett ki, hogy 2012. október 31-én reggel kilakoltatják. A válság, a bankhitel – mint ahogy tízezreket, – ezt az érdi vállalkozót is csődbe taszította. Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Szövetségének elnöke üzenetével egyszerre két irányba próbált hatni: Egyrészt konszolidált érdeklődőket invitált egy békés demóra, másrészt távol akarta tartani mindazokat, akik szükség esetén barikádokat hegesztenek, ha kell HÁRColnak akár a rendőrök ellen is. Tamás szerint Ők az ál-otthonvédők. (Hogy nőkre ki támad, azt csak Ő tudná megmondani.)

Állásfoglalása szerint nincs szükség HÁRC-ra, de „össze kell fogni mindazoknak”, akik nem olyanok, mint a „rendőrverő” barikádépítők. Kizárólag azokra van szükség ennél a bizonyos összefogásnál, akik az általa elképzelt „tisztességes jogi kerékvágásban” képesek tartani az a bizonyos kátyúba rekedt szekeret.

2012 október végén így folytatódott a történet:

Értesülve a tervezett érdi kilakoltatásról, (mink, akik barikádokat hegesztettünk, és olykor összetűzésbe is kerültünk a rendőrséggel) elhatároztuk, hogy ha szükség van ránk segítünk Érden is, de előtte mindenképen egyeztetünk az ingatlan tulajdonosával. Ez a feladat Balogh Bélára hárult, aki véletlenül két sarokra lakik a Bagoly utcától. Felkereste tehát a tulajdonost, aki szinte szóról szóra ugyan azt mondta, mint Dabasi Tamás, vagyis békés, demonstráció jellegű rendezvényt tervez saját kilakoltatása apropóján.

Bélát már akkor elgondolkodtatta a tulajdonos szokatlan nyugalma, de érthetővé csak akkor vált számára a helyzet, amikor rendőrségi kísérettel megjelent a tüntetést szervező nő, aki – mint kiderült – a Munkáspárt aktivistája. A tüntetést tehát a kommunista ideológiát valló Munkáspárt szervezte.
Dabasi Tamás tehát felhívásával a Munkáspárt rendezvényére toborzott nem kellően tájékoztatott, mondhatnám félrevezetett embereket, és jól behatárolhatóan a Koppány csoportot, nevesítve Balogh Bélát kívánta leginkább távol tartani az eseménytől, annak ellenére, (vagy éppen a miatt, hogy a Koppány csoport és a vele szövetségben lévő otthonvédő szervezetek tevékenysége egyre ismertebb, és egyre szélesebb körű társadalmi támogatottságot élvez.

Tudomásul véve a házigazda akaratát, nem szerveztünk tehát segélycsapatot a ház elé, ugyanakkor én, mint a MAREVOSZ elnöke, és Balogh Béla, mint a Koppány csoport vezetője, mégis fontosnak tartottuk, hogy megjelenjünk a végrehajtás kijelölt időpontjában a helyszínen. Egyrészt tisztázni akartunk néhány zavaros kérdést, másrészt szükség esetén (ki tudja?) akár hasznos tevékenységet is végezhettünk volna a házigazda érdekében.

Alig hogy a közelbe értünk, a biztosítást végző rendőrtiszt, Bélának jelezte, hogy sem Ő, sem a vele szimpatizálók nem kívánatosak a rendezvényen. A kérdésre hogy ki mondja ezt, a válasz az volt: A rendezők. Vagyis a Munkáspárt, mint a békés demonstráció szervezője kitiltotta a valódi otthonvédőket a területről. Érdemes felsorolni azokat, akiket kívánatos vendégnek tartottak a Bagoly utcában: Magyar Szociális Fórum, Munkáspárt, Fehér Kéményseprők Országos Szövetsége, Magyar Nemzeti Arcvonal, és a Független Magyarok Pártja. Így kerülhetett egy mikrofon elé Thürmer Gyula, (Munkáspárt) Dabasi Tamás, (FKOSZ) Györkös István, (MNA) Kanalas András (FMP) Valahogy azt éreztük, hogy ezt a társaságot leginkább a kerítésen lobogó vörös zászló fogja össze. Az a kérdés is tisztázódni látszott, amely addig kimondatlanul ott duruzsolt a fülünkben: Vajon ma igazán ki akarják lakoltatni a szerencsétlen adóst, vagy csak egy ál-kilakoltatásra szervezett demonstráció szerveződött a problémája köré??

Érkezésünket követően nem sokkal, értesültünk arról, hogy a lakáskiürítés elmarad, sőt többen rebesgették, hogy a kilakoltatást a végrehajtó már napok előtte függesztette, (egy jelenlévő szavaival „le van zsírozva” „előre le lett rendezve”). Erről a döntésről természetesen mind a demonstráció szervezői, mind az ingatlan tulajdonosa, mind Dabasi Tamás tudott, mégsem adott korrekt tájékoztatást a helyzetről, hiszen az a demonstráció megrendezését veszélyeztette volna. A rendezvény szervezői úgy akarták beállítani a helyzetet, minta éppen akkor békés demonstrációjuk hatására sikerült volna megakadályozni az ingatlan elvételét, egyben jelezve a széles tömegek felé: Szerveződik a hatékonyan fellépni képes, szélsőbaloldali tömörülés.

Természetesen távoztunk ennek a teljesen átlátszó színjátéknak a helyszínéről. És indultunk Kecskemét – Katonavárosba, ahonnét előző nap 23 óra körül kaptunk egy kétségbeesett segélykérést, miszerint délelőtt 10 órakor viszik a házat egy 6 fős család feje felől. Pontban 10 órakor érkeztünk, útközben folyamatosan egyeztettünk a családdal, igyekeztük tanácsokat adni, tartani bennük a lelket, amíg odaérünk. Már az érkezésünk híre kisebb vihart kavart, egyből rendőrségi igazoltatásba futottunk, végül hála néhány bölcs döntéseknek, határozott lépésnek a család, a rokonok, és kettőnk hathatós közreműködésének, a kilakoltatás elmaradt.

Kecskemétről hazafelé ért el minket a cseppet sem meglepő hír: A Munkáspárt érdi demonstrációjáról szóló híreket Tóth Nagy Péter, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara kommunikációs vezető tanácsadója áltüntetésnek minősítette, mivel – tájékoztatása szerint – az érdi kilakoltatást azért nem lehetett megakadályozni, mert egyszerűen ott és akkor nem volt kilakoltatás. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Budaörsi Városi Bíróság október 27-én hozott egy olyan végzést, amely felfüggesztette az október 31-re kitűzött végrehajtást, és erről értesítette az adóst is, aki azt a bírósági döntést tudomásul vette.
Legyen ez tanulság mindannyiunk számára arról, hogyan is manipulál a politika, hogyan működik a megosztás, a tiszta szándékkal szemben.

Tatár József
Rendszerváltó Fórum
MAREVOSZ

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Vörös zászlós otthonvédő(?) áltüntetés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Feltettetek a cikkben egy kérdést: (Hogy nőkre ki támad, azt csak Ő tudná megmondani.)

  Nos ha valóban érdekel benneteket akkor a Gárda, Jobbik, nemzeti oldal gyalázó Balog Bélára gondolt. Aki részegségében söröskorsóval vágta szájon egy bajtársnőnket, aki hosszú ideig a társaival minden kilakoltatás ellenes Koppány csoportos rendezvényen ott volt. Egészen addig, amíg Balog igen érdekes kapcsolatai, nézetei ki nem derültek! El ne higgye valaki, hogy a Koppány név és a pajzs valóban nemzeti érzelmű embert takar! További információért neveket adok, ha kell a támadás áldozatához, és az eset szemtanúihoz!

  A népet tájékoztatni csak a pontosság igényével!

  Áldás! Tisztelettel! Kellner János

  Kedvelés

  1. Kellner Janossal szeretnek közvetlen kapcsolatba lepni – kerem a szerkesztöket, tegyek lehetöve.

   Megpróbálunk közvetíteni, de ehhez el kell küldjük az Ön email címét! Ha ez gondot jelentene, kérem, írja meg nekünk az nif.info@gmail.com címen. (Híradmin)

   Kedvelés

 2. Mindenhova berágták (beszopták) magukat az áruló,élősködő férgek.Ameddig nem kell retorziótól tartaniuk,addig nem lesz változás.
  “Mert bizony magyar honban akkor lesz rend, ha a döntés joga a magyarságé!
  A vendég joga – vendégjog!
  A belső ellenség lehetőségei:
  Börtön, útilapu, ha szerencséje van és méltányosak vagyunk, a meghunyászkodás!”

  H.B.

  Kedvelés

  1. Tatár Józsi ha már leírtad a nevemet elárulom,hogy engem a színek nem zavarnak,azok mögött is emberek vannak,majd ha idősebb leszel és tapasztaltabb,akkor le állok veled vitatkozni, Addig verjétek tovább
   szét ezt a kevés összefogás lehetőségét.Két ember egyéni sérelmébe ne szóljon bele egy harmadik,és különbem se tegye mögé a csapat vagy csoportok nevét.

   Kanalas András

   Kedvelés

 3. Kedves NIF csapata! Kedves Admin!

  Lenne egy nagy kérésünk! Ha már szóba került itt az oldalon ez a téma és sok név van forgalomba,az ügynek,ügyünknek igen sokat tudna a lap segíteni,ha ez az ügy teljes nyílvánosságot élvezne,ugyanis így még Én sem vagyok igazán képletben,aki a felsorolt személyek nevét személyét személyesen is ísmeri!
  Balogh Béla az az ember,aki szervezte a magyarnemzetért mozgalmat. Vele egy tüntetés előtt, a kórvin előtt ,a Blahán és Bóna Mária Ilona
  kigondoltuk a koppányt,kiláncolást és ezzel nyomatékot adni a követeléseinknek. Akkór 2006 előtt ez még nem a kilakoltatások ellen volt tervezve.Feküdt ez a téma sokáig,majd elő került számomra a tavalyi évben. Balogh Béla nekem barátom! Ekkór a számomra első akcióban itt Veszprémben Dabas Tamással is találkoztam Veszprémben. Lakásunkon is volt Bélával együtt,tehát Nekem Dabas is barátom. Volt egy alakuló gyülésünk Pesten egy hotelban,Ott ísmerkedtem meg Kanalas Andrással. Országos alelnöknek is választottuk a koppányba. Én Őt különösen nem ísmerem,halvány szösszenetek jöttek,meg Andreáról is,hogy már nincsenek a csoportban. Ezzel Én annyit foglalkotam,hogy ez egy önkéntes csapat és kész!
  Felvetődik itt Tatár Józsi neve is! Nos Őt a nemzeti oldal egy olyan agilis vezetőjének tartom,akivel sok sok tüntetésen együtt voltam! Józsi szintén a barátom!

  Most ha ezt a cikket itt és így itt hagynánk kedves Hiradmin,akkor többet ártana a NIF,mint ahogy megszoktuk eddigi segítségét! Ezért kérem,hogy felelősége tudatában mindenki mondja el a véleményét!
  Dabas Tamást,Balogh Bélát,Tatár Józsit tudjuk értesíteni,hogy itt egy ilyen nyílvános Fórum van!

  A Civil Kontroll Veszprém és
  Koppány Otthonvédő Veszprém
  Megyei koordinátora : Szabó József

  Megpróbálhatom, de nem tudom mindenki email címét, és nem is ismerek mindenkit! (Híradmin)

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.