Jobbik: mulasztásos bűncselekmény a fészekrakók elmaradt kilakoltatása

A Jobbik nemcsak azokat a szocialista politikusokat fogja felelősségre vonni, akik előidézték a fészekrakó problémát, de azokat a fideszeseket is, akik a kétharmad ellenére sem szabadítják meg a miskolciakat a renitensektől, mondta Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője szerdai sajtótájékoztatóján.

A politikus elmondta, a napokban az egyik avasi társasház lakói arról tájékoztatták, hogy 10 emeletes lépcsőházukban elromlott a lift, s a fészekrakók által felhalmozott tartozás miatt nem tudják vállalni a 400 ezer forintos javítási költséget. A jobbikos képviselő jelzés értékűnek tartja, hogy két évvel a „fülkeforradalom” után a fészekrakók még mindig zavartalanul halmozhatják fel a közüzemi tartozásokat, dobhatják a szemetesbe a kifizetetlen számlákat.

Az ominózus lépcsőházban van olyan „fészekrakós” lakás is – tette hozzá -, melynek értéke 4 millió forint, de a szolgáltatók már 14 milliós tartozást terheltek rá. „Minden egyes nappal, amit a fészekrakók az ingatlanban töltenek, tovább nő a városi cégek behajthatatlan kintlévősége, s ezáltal az adófizetők vesztesége” – hangsúlyozta Jakab Péter, aki szerint a Fidesz azért kapott a választóktól kétharmadot az Avason és Diósgyőrben, hogy a fészekrakó probléma megoldásának útjában álló jogi akadályokat a lehető leggyorsabban elhárítsák. Mégsem történik semmi. Ez Jakab Péter szerint mulasztásos bűncselekmény, amely milliós károkat okoz a tisztességesen fizetőknek.

„Szeretném jelezni, Jobbik kormányzás esetén ezekért a károkért a Fidesz országgyűlési képviselői vagyonukkal fognak felelni. Addig is arra biztatom az Avas országgyűlési képviselőjét, Nagy Kálmánt, bánatpénz gyanánt fizesse meg mulasztásának árát, az ominózus lift javítási költségét.”

Jakab Péter
Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke,
Miskolc MJV önkormányzati képviselője

(NIF)

6 című bejegyzés “Jobbik: mulasztásos bűncselekmény a fészekrakók elmaradt kilakoltatása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a megoldás! Mindazok feleljenek a vagyonukkal, akik kárt okoztak a közösségnek! Győzzön a Jobbik 2014-ben és akkor végre rend lesz!

  Lenhardt Ibolya

  Kedvelés

 2. Akkor ide is bemásolom: … és akkor csöbörből vödörbe kerülnénk,mert mindössze annyi történne,hogy egy másik zsidó csapat lopná a magyar adófizetők pénzét.
  H.B.
  „Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt.” (Csurka István)

  Kedvelés

 3. “Már most mi az én “antiszemitizmusom?” Nem az, hogy üsd a zsidót, hanem az, hogy ébreszd fel, s ha kell, korbácsold fel a magyar tunyaságot a statisztika számsoraiból font ostorral, hogy fogjon hozzá, hogy fogja meg azt, amije van, amihez léte, hite, tradíciói kötik, s amit el lehet veszteni s így aztán koldusbotra jutni. Az én antiszemitizmusom nem gyűlölködés, hanem a nemzet emelése, szellemének ébresztése, s ha nevezetesen ez utóbbit veszem, hát nem egyéb, mint antidekadencia, antiintellektualizmus, antiblazirtság. Nincs nekem más törekvésem, mint kereszténységgel, idealizmussal, nemzeti érzéssel telíteni az ifjúságot s a fáradt lelkű intelligenciát. Nem akarom a zsidókat a gettóba zárni, de viszont azt sem akarom, hogy a gettók szelleme kiömöljék lelki életünk virányaira. Látok romba dőlni egeket s kialudni örök fényeket; s ennek oka a keresztény hitnek s erkölcsnek folytonos támadása a zsidó sajtó által – sajnos, keresztény sajtó még alig van. Mi van a “magyar” sajtóban több, antiszemitizmus-e, vagy antikrisztianizmus-e? S ha valakinek ki kellene kérni magának valamit, kinek kellene azt előbb tennie: Vázsonyi Vilmosnak, hogy a sajtó ne legyen antiszemita, vagy nekünk, hogy a sajtó ne legyen antikeresztény?”/Prohászka Ottokár/

  hunori

  Kérjük, hozzászólásaikat írják alá. Köszönettel: (Híradmin)

  Kedvelés

  1. Sajnos nem igazán fognak felébredni, mert nem is alszanak. Azok az emberek vannak többségben, akik egy másik ember felé először érzelmi viszonyt alakítanak ki, majd ezen a viszonyon keresztül magyarázzák az illető cselekedeteit. A kisebbség fordítva “működik”. Látja, hogy egy-egy ember mit csinál, majd ez alapján kialakul egyfajta érzelmi viszony az adott ember irányába. Ez párosul előbbiek esetében a kisebbségi érzésüktől hajtott csökönyös ragaszkodás a sajátjának érzett véleményhez utóbbiaknál pedig önmagával szembeni erős kritikai érzéssel. Előbbiek félnek beismerni és ezáltal felvállalni (elsősorban önmaguk előtt) saját szellemi képességeik hiányosságait, utóbbiak tisztában vannak vele, hogy mindent senki sem tudhat, mindent senki sem vehet észre. Ezért van az, hogy ha orbán kiállna és egy kínaiul előadott beszéd, vagy nyíltan bejelentett hazaárulás után is tapsvihart és éljenzést hallanánk az őt hallgató tömegből. Nekem sajnos nincsenek hiú ábrándjaim.
   eSzeL

   Kedvelés

 4. Fészekrakó cigányokat kilakoltatni??? Még mint nem! Az csak a magyaroknak jár ha nem fizették be a havi gázszámlát!
  eSzeL

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.