Interjú egy könyvbemutató kapcsán (hanganyag)

Azt gondolom, hogy rövid tudósításommal nem zavarom meg a szeretteikre emlékezőket Mindenszentek és a Halottak Napján. Több hét telt már el az Erdélyben hét település meghívására szervezett könyvbemutatók után, de csak most érkezett meg a temesvári rádió velem történt felvételének hangfelvétele, amely nélkül nem szerettem volna hírül adni a bemutatókról történt képes hangbeszámolómat.

Azért is komoly jelentősége volt elszakított nemzetrészeink közösségei meghívásának, mert a meghívók tudatosan vállalták a részben tartalma okán is a példátlanul megkurtított könyv bemutatását. Erről szó esik az ottani rádiófelvételben, ezért nem térek ki erre…

Az sem véletlen, hogy a meghívók egy része az ottani református közösségek bátor lelkészei, akik a nagy politikai ellenszélben is bátran állnak közösségük élén, híven Isten és magyar nemzetük szolgálatában.

A könyv tovább járja a maga útját itthon és otthon a Kárpát-medence magyar közösségeiben, nemkülönben Nyugat Európa különböző magyar  közösségeiben, hogy az író és alanya tovább döntögesse hatvan év tabuit és tudatosan felépített hallgatás falát.

Tisztelettel ajánlom azok részére a könyv harmadik kiadását, akiknek még eddig nem volt módjuk kezükbe venni egységesen 1500 Ft- ért.

Szeretettel

Reiner Péter

Utóirat:
Tisztelt Reiner Péter!

Csatolva küldöm az Önnel a temesvári könyvbemutató után készült interjút.

A magyar adásban 2012. október 9-én hangzott el.

Üdvözlettel:

Lehőcz László

Az interjú hanganyaga (videóformátumban – 9:31 perc)

Képgaléria a könyvbemutatókról:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Nemzeti InternetFigyelő

11 című bejegyzés “Interjú egy könyvbemutató kapcsán (hanganyag)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tisztelettel el fogjuk olvasni.

  HK

  Kedves hozzászólónk! Olyan nehéz odabiggyesztenie gondolatai végére a monogramját? Mert tisztelettel kérjük ezt minden hozzászólónktól. (H)

  Kedvelés

  1. igen, olyan nehéz. Nem látom értelmét.

   Kedves HK!

   Nem azt kértem, hogy vitázzon, hanem hogy legyen szíves aláírni, ugyanis, ha tájékozódna, látná, hogy a hozzászólások esetén a rendszer hibája miatt a nevek nem jelennek meg, ezért, aki reagálni vagy válaszolni akar esetleg az Ön véleményére, nem tudja, ki írta. A leveleit is alá szokta írni, nem? Mellesleg, amíg megírta véleményét (ami 38 billentyű leütést jelent), 16-szor írhatta volna le, hogy HK. :-D, de köszönöm udvariatlan válaszát.

   Üdvözlettel Híradmin

   Kedvelés

   1. Miért, ha odabiggyesztek valamit, akkor tudja mindenki, hogy ki írta? Na ugye, hogy nem.
    Tehát akkor nem aláírás kell, hanem csak egy semmitmondó monogram, amilyen a H, azaz híradmin, azaz nem lehet tudni kiféle, miféle.
    Majd eldöntöm, hogy írok-e valamit ezek után, és mit fogok odabiggyeszteni monogramként.
    Végeztem.

    HK

    Kedves HK!

    Fölöslegesen háborog. Nem arra kíváncsi senki, hogy Ön kicsoda, hanem, hogy a több hozzászóló közül kivel ért egyet vagy éppen nem, s neki szánja mondanivalóját. Még akkor is, ha az csak egy monogram. Így az olvasók is láthatják, hogy aki hozzászólt az például nem eSZeL-lel ért egyet vagy éppen vitázik, hanem például HK-val (csak a példa kedvéért!). Nem értem, miért kell ezen felháborodnia? Amint látja, ha Ön nem teszi meg, az olvasók kedvéért megteszem én. Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen semmiségnek ekkora feneket kerít. A többi véleményező szó nélkül megértette kérésem. Abban igaza van, hogy a rövidség kedvéért magam is csak egy (H)-val szoktam olykor szignózni megjegyzésem, de látom, ezt Ön pontosan tudja. Azt pedig nem hiszem, hogy sokat mondana Önnek, ha aláírnám a valódi nevemet, s mint az impresszumban is olvashatja, nem alaptalan, hogy nem fedjük fel kilétünket! A mai világban egy ilyen lap szerkesztése közben nem ajánlatos, ismerve a hatalom aljasságát.
    Kérem, ne dühöngjön. Hanem szignózza írásait, vagy továbbra is megteszem én. 😦

    Üdvözlettel: Híradmin

    Kedvelés

 2. Reiner úr!
  Az ön története nagyon nem kerek.
  Csak egy példa: (de lenne még csőstül)
  Magyarországi zsidoként nyilatkozik a holokausztról vészkorszakról de még mindig nem mond köszönetet azért mert a Magyarországra menekült és itt élő zsidóságot megmentette a magyar nép a munkatáborokba hurcolástól.
  Ugyanakkor nem kér elnézést a patkányforradalomért, 1956-os – 2006- os eseményekért amit az ön fajtársai hajtottak végre a MAGYAR nemzet ellen. Az ország kirablását már meg sem említem hiszen azt csak a pénzuralmi világ hatalom hajtotta végre, bár mint tudjuk ez a hatalom is a zsidok kezében van.
  Mi ez ha nem kettős mérce?
  Vagy csak működik a híres zsido “igazmondás”, a gój magyarnak úgy és annyit hazudhat a zsido amennyit csak akar hiszen csak az embereknek (zsidoknak) kell igazat mondani.(talmud)
  El kéne döntenie, hogy magyar vagy zsido mert a kettő együtt nem megy, de mivel még nem hallottam arról, hogy a rabbik ki átkozták volna ezért ön nagy valószínűséggel egy beépített provokátor.
  Szerzi a magyaroknál az érdemeket mint a legjobban “zsidozo” szegedi csanád jobbikos képviselő és mikor lebukik megy egyenesen a rabbihoz a jól megérdemelt júdás pénzért.
  Azért csak remélem, hogy mint zsido ember tudja, hogy járt júdás, és csak remélem azt is, hogy tudja mi az az önbeteljesítő jóslat, a sok holokausztozásnak nehogy a beteljesült jóslat legyen a vége.
  (Ezt most nem országos szinten értem hanem globálisan az egész földre kivetítve) Lehet, hogy a 3. világháború is kisebb áldozat mint az ön parazita népének további világ uralmi törekvése. Még akkor is ha engem és családomat is elsöpri a “rend” rakás szele, de legalább a megmaradt emberek boldogan és szabadon élhetnek az ön parazita népe nélkül a földön.

  fy

  Először is Reiner úr nem menekült Magyarországra, hanem itt született. Másodszor, ő nem a hazai zsidóság vezetője, tehát nem kérhet a nevükben semmiért elnézést. harmadszor, az ön által patkányforradalomnak nevezett borzalmat nem kizárólag a hazai zsidóság hajtotta végre (bár valóban sok közülük való résztvevője, sőt vezetője volt), hanem – sajnos – bőven voltak közöttük magyar gazemberek is. (H)

  Kedvelés

 3. Kedves (H)!
  Nem kötözködés képen, csak a pontosítás kedvéért:
  -Nem állítottam azt, hogy nem itt született reiner péter, hanem azt, hogy jócskán megszaporodott a fajtája a 2. világháború közben, mert a környező országokból idetelepültek, mint menekültek, és ezért nem köszönetet mondanak, hanem még bele is rúgnak abba az országba és népébe akinek a sátánista életüket köszönhetik.
  -Ha reiner péter Magyarországi zsidonak vallja magát és ebben a minőségben nyilatkozik, akkor legalább az igazságot nyilatkozza!
  Az igazság teljes kibontása mellet! (a holo kamu dumán már a rablóállamból idejött ideológiailag hiányosan kiképzett focisták is csak röhögő görcsöt kaptak a Dohányutcai patkány tanyán.)
  -A patkány forradalom, az életben nem tört volna ki, a szovjet zsidok és a magyar zsidok hathatós anyagi és “ember” anyagi segítsége nélkül. A fél hülye károlyin és szalon forradalmárai biztos nem tudtak volna egy forradalmat kirobbantani. Tehát leszögezhetjük, hogy ez is a paraziták számlájára írható, a következményeiről már nem is beszélve!
  Nem kell az összes zsido nevében nyilatkoznia!
  Elég ha a saját nevében,( mint ahogy meg is teszi) de úgy, hogy ne csak a valót, hanem az igazat is mondja! (bár erre egy zsido képtelen)
  Konklúzió:
  Tehát amit reiner péter tesz, csak “politikai” porhintés, hogy még nehezebben lehessen átlátni a sátánista paraziták ténykedését Magyarországon. Mellékesen még pénzt is keres vele, és a feltűnési viszketegségét is ápolja.akkor
  Tudom, hogy a zsidok csak a sátánban hisznek és azt hiszik, hogy ezért nem lesz isteni igazság szolgáltatás. De meggyőződésem, hogy fognak felelni a tetteikért ha nem isten akkor az emberek előtt.
  fy

  Kedvelés

  1. “Ezt nagyon jól jegyezzük meg, mert már semmi sem hiteles, hiszen zsidók sajnálkoznak velünk a zsidók tettei miatt, tehát a lényeg így szóba sem kerülhet, ez a hézagmentesen szervezett zsidómédia valódi lényege!”

   Horváth Bertalan

   Kedvelés

 4. Sajnálatosnak tartom, hogy Reiner Péter interjújával nincsenek köszönőviszonyban a hozzászólások. Tipikus péládja annak, hogy a magyar MEGOSZTÓ! Éspedig az ideológiai dobogó legfelső fokán.
  A felvételben Reiner Péter hangja nincs a legjobb minőségben rögzítve.
  Loviaguin Alexander

  Nem a magyar megosztó, hanem vannak közöttünk (szerintem szándékos, vagy éppen fizetett) megosztók. A minőség miatt a temesvári rádiónál kell reklamálni. 😦 (H)

  Kedvelés

 5. RE: Loviaguin Alexander
  Tipikus péládja annak, hogy a magyar MEGOSZTÓ! 😦

  És tényleg!
  Ez a fránya rebellis MAGYAR!!!!!
  Nem tetszik neki, hogy saját országába megölik,terrorizálják, meglopják, rabszolga munkára kényszerítik.
  A fejlődésben, tovább tanulásban megakadályozzák.
  A hatalmi rendszer környékére sem engedik.
  A politikusaik, ügyészeik, bíróik, rendőri vezetőik, javarészt magyarul tudó sehonnai bitang paraziták. És ha véletlenül magyarok akkor még rosszabb mert akkor eladták a lelküket a sátánnak 30 ezüstért.
  A megmondó emberekkel is ez a helyzet! (a jelen cikk és riport is erről szól)
  És mikor az olyan emberek akik átlátnak a szitán ezt elutasítják, lazán megosztónak hívják, már jobb esetben, mert ezután jön a nacionalista, fajgyűlölő, stb…………
  És végezetül lenne egy kérdésem önhöz Loviaguin Alexander, ha én a fele gaztettet elkövetném izrael rablóálmában mit tennének velem a parazita zsidok?
  ????
  fy

  Kedvelés

 6. Azt sem hiszem a zsidónak amit kérdez.
  H.B.
  “A „vezetőink” többnyire álnéven és magyarosítva „tevékenykednek” mint „igazi magyarok”!”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.