Van ingatlanmaffia Magyarországon

Szerkesztőségünk az alábbi levelet kapta Dabasi Tamástól a Fehér Kéményseprők Szövetségének vezetőjétől:

 

Kedves Barátaim, Otthonvédők!

Tisztelt Média Munkatársai!

 

Most értesültünk róla, hogy négy éve a Fehér Kéményseprők Szövetségével együttműködő otthonvédő barátunkat elérte a korrupció és a végrehajtók az ingatlan nepperekkel való összejátszásának eredménye.

 

Ami egyértelműen bizonyítja, hogy „VAN INGATLANMAFFIA MAGYARORSZÁGON”.

 

 Sajnos az ügyvédeink, és a bíróság is kevésnek bizonyult egy olyan végrehajtó ellen, akit első fokon elítélt a bíróság több bűncselekmény elkövetése végett.

 

A Fehér Kéményseprők Szövetsége  október 31-én, szerdán reggel 07. 30-tól szolidaritási tüntetést tart a ház előtt. Szövetségünk kér mindenkit, hogy jöjjön el, hívja barátait, szomszédját, hiszen nem csak róla van szó, hanem egyre több honfitársunk kerül ebbe a helyzetbe. Van, aki lakáshitele végett, van, aki a számláit nem tudja fizetni  vagy a részletre vásárolt autót nem tudja fizetni. A  fizetésképtelenné vált illető ingatlanjára terhelik a tartozást és a  végrehajtó árverés után elrendeli a kilakoltatást.

 CÍM: 2030 ÉRD, BAGOLY utca 143.

SZÁMÍTUNK MINDENKIRE!

(kivéve a rendőrökre és nőkre támadó ál – otthonvédőkre, őket ezúton is kérjük, maradjanak távol a békés demonstrációtól. NEM KELL „HÁRC” és nem kell barikádokat hegeszteni sem, köszönjük megértésüket)

 

Budapest, 2012. október 27.

Dabasi Tamás

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Van ingatlanmaffia Magyarországon” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Legfőbb résztvevői a “bírósági végrehajtók” akik uralják és irányítják a piacot! Erről saját bőrömön keresztül szereztem tapasztalatot, amikor egy általa korábban kifosztott családnak játszotta át az én házamat! A bíróság pedig tettestárs ebben!

  kató rudi

  Kedvelés

 2. Ezt a korrupt rendszert nem lehet megreformálni TELJES EGÉSZÉBEN LE KELL CSERÉLNI. A zsidók menjenek Izraelbe vezetőnek itt már eleget loptak.
  H.B.
  “Mert bizony magyar honban akkor lesz rend, ha a döntés joga a magyarságé!
  A vendég joga – vendégjog!
  A belső ellenség lehetőségei:
  Börtön, útilapu, ha szerencséje van és méltányosak vagyunk, a meghunyászkodás!”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.