Vona: a ’89-es politikai generáció minden tagjának takarodnia kell a magyar közéletből

A Jobbik elnöke szerint a ’89-es politikai generáció minden tagjának takarodnia kell a magyar közéletből, mert az elmúlt 22 év bőven elegendő volt belőlük. Vona Gábor erről pártja október 23-i budapesti nagygyűlésén, “több ezer” ember előtt beszélt a belvárosi Deák Ferenc téren.

szebbjovo.hu

28 című bejegyzés “Vona: a ’89-es politikai generáció minden tagjának takarodnia kell a magyar közéletből” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudom, megérem-e, hogy akár egyetlen pont is megvalósuljon Vona Gábor 16 pontos követeléseiből?

  Szkeptikusságom arra alapozom, hogy még egyetlen hasonló lista sem teljesült az elmúlt 200 évben.

  A nemzetközi háttér pénzhatalom jelenleg teljes erejében tündököl. Elsőként őket kellene legyőznie a JOBBIK-nak, hogy Magyarország a jövő útjára térhessen. T. István.

  Kedvelés

 2. El mindenki a “költségvetés kondértól” régi éhezők, új eszmével mi is falni akarunk! Varnyú pörköltet legalább!

  lényeglátó

  Kedvelés

 3. A nyolcvankilences generáció csatlósai is takarodjanak el a közéletből, minden olyan párt, akiket azért hoztak létre később a nyolcvankilencesek, hogy becsapják velük az egyre kiábrándultabb nemzetet. Az egyik ilyen formáció a Jobbik, a nemzeti radikálisoknak szánt “kábítószer”, vagy ahogy már sokan írták, a nemzeti radikális oldalba betolt trójai faló.

  Fotelradi

  Kedvelés

  1. Akiről te beszélsz az a fidesz(mszp+szdsz) illetve a fidesz utód pártja :lmp

   hunori

   Kedvelés

  2. Fotelradi!
   Egyetértek a címet pedig kiegészítem azzal,hogy a magyar közéletből minden élősködő zsidó vezetőnek takarodnia kell!!!
   MAGYAR SORSOT MAGYAR KÉZBE.
   H.B.

   Kedvelés

 4. Vonának takarodnia kell a közéletből, mert csak uszítani tud.

  Cs Ferenc

  Kedvelés

  1. Te pedig menj a kommunistáidhoz, mi keresnivalód van itt?

   Vona nem uszít, hanem kimondja azt, amit ki kell végre mondani.

   HK

   Kedvelés

 5. Péterrel egyetértek! Vona Gábor éppúgy megmarad a szavak szintjén, mint a Nemzetvezető. Vona Gábor klijelentette, a Bajtársiasság Napján, hogy nem hagyja magára a Gárdát! Persze az átala életrehívott Új Magyar Gárdát! A Magyar Nemzeti Gárda a Jobbik nélkül is létezik! Nem vagyunk a Jobbik párthadserege! Murányi Levente tavaly bennünket megosztónak, árulónak nevezett.
  Hát igen, a stilus maga az ember. Nekem egyetlen példaképem van a Jolbbikban: Volner János.

  de Loviaguin Alexander

  Kedvelés

 6. Nagyszajuak !@
  Miert nem szavaztatok a Jobbikra ? Adtatok volna nekik alkalmat bizonyitani ! Egyszer mar levitezlett partra 2/3-ot szavazni…
  Ez kellett nektek ?
  Ami jot csinaltak, azt mindet a Jobbik javaslataibol csentek el.
  De azert ne busuljatok! Orvendezzetek, hogy fizetjuk az allamadossagot, marmint a nep, nem az urak.
  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

  1. Akik ezt az oldalt olvasgatják és még írogatnak is, azok többsége a jobbikra szavazott, harcolt a jobbik győzelméért, miközben a jobbik a fidesz kétharmadáért harcolt valójában, mert ez volt a feladatuk. Az olyan külföldről okoskodó emberkék, akiknek még magyar billentyűzetük sincs, azok biztosan sokat tudnak arról, hogyan rontotta a jobbik vezérkara a választási eredményeket, például a kuruc segítségével, “indítsuk Budaházyt”, vagy a gárda lejáratására tett erőfeszítésekkel. amiben szintén a kuruc jeleskedett. A kuruc pedig Nováké és a jobbiké, tehát saját pártjuk ellen dolgoztak, biztosan felsőbb utasításra. Számtalan egyéb formája is volt annak, hogy a jobbik vezetősége fogta vissza kampányt, illetve nem tettek meg mindent a még nagyobb sikerért és a fidesz kétharmados győzelmének megakadályozásáért. Akkor azt hittük, hogy butaságból harsogja Vona mindenhol, “lebontjuk a rtl klubbot” stb. Mára már tiszta a kép, szándékos volt az egész, hagynunk kellett magunkat a kampány finisében agyonveretni, nem volt szabad visszalőnünk se a fidesz rágalmaira, meg volt szabva az, mennyi százalékot érhetünk el. Na ez a jövőben sem lesz másképpen, a gazdik döntenek a jobbik sorsáról.
   Izgulj Pasztorfi Istvan és harcolj a jobbikért, mert nagy szüksége van a pártnak olyan sötétekre, mint te, kellenek tölteléknek és kelléknek.

   szabolcs

   Kedvelés

 7. A Cs Ferenc fele birkaknak!
  Nem a Vona Gabor lett milliardos nagyeszu–hanem akiket most is vedel—-(Gyurcsany-Bajnai-Orrrban—Lazar–stb..stb..)akik most is ugatnak azok olyanok mint te vagy.

  A Hun

  Erre az emberre kár a szót pocsékolni! (H)

  Kedvelés

 8. “A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!” (Orbán Viktor, 2008. március)

  hunori

  Kedvelés

 9. A *szabolcs*fele birkaknak ide is!A hozzadhasonlo csipasszemubirkaszavazok miatt van itt az orszag ahol.Ki miatt lett 2/3-te nagybarom?Az olyan jujjdejok miatt akik meginbt bizonyitottak nemregen Hodmezovasarhelyen ta nagyon hulye!Ott is a jobbik tehet rola,hogy a tomeg olyan sotet?Te nagyon hulye—-2002 utan,hogyan juthatott a Medgyessy-a Gyurcsany hatalomra?Arrol mae nem is ertekezek veled,hogy-hogyan kerulhetett az POrrban megint hatalomra.Tudod mar 20-eve irom inne *ekezet*nelkul ta nagyon hulye,hogy megerdemlitek!Te majd a nagy demokratikus *fuggetlen*erzeseddel tudni fogsz valamit csinalni?
  Mindenesetre van egy elorelato bizonyitekom—–mindegy-ha a jobbik atveszi a hatalmat(barcsak atvenne)–tessek sok kukoricat,es krumplit ultetni–mert kemeny evtizedek jonnek ratok!A CION tesz rola!
  Az meg az ilyen hulyeknek koszonheti a hatalmat mint te is vagy.(jujjdejo vagy?)

  A Hun

  Kedvelés

  1. Ebben az egyben egyetértek Hunnal. Mármint, hogy az Isten őrizzen meg bennünket attól, hogy a Jobbik hatalomra kerüljön. Azonnal kicsinálnák az országot és éheznénk mind a fene, hogy visszakívánjuk a szemkilövetőt.
   Ma csak egy Ghandiféle csendes ellenállásnak lenne létjogosultsága.
   Gondoljátok el. Nincs mezőgazdaságunk. Nincs haderőnk. Nincsenek tartalékaink. Mi a fenét tudnánk tenni? Csak hőbörögni.

   Kedves Hun,. Vedd a fáradságot és szerezz be egy billentyűzetet. és egy helyesírás ellenőrző programot. Tudod az ilyen mélyenszántó mocskolódás elveszti a bukéját ha silabizálni kell.

   roka

   Kedvelés

   1. roka!

    Jelez a program! 🙂

    Van az úgy, hogy nem a billentyűzet határozza meg a hovatartozást.
    A libajnai-féle gyülekezet magyar nyelvet használ, még a >nép< kifejezést is a szájára veszi.
    Ekkora baromságot, amit a Jobbik hatalomra kerüléséről írsz, még a vérkomcsik és csatolmányaik sem mondtak.

    HK

    Kedvelés

   2. Kedves roka! Szerinted pár év múlva mi lesz, ha már nem csak mezőgazdaságunk nem lesz, hanem földünk se, mer a fidemeszpé eladja?! Ebből a csapdából csak huszár vágással lehet kikerülni, de ahhoz ilyen irányú akarattal bíró kormány is szükségeltetik. Eddig ilyen nem volt. eSzeL

    Kedvelés

  2. Ezt én is így gondolom,
   A jobbikot blokád alá venni a nemzetközi zsidóság, és az országnak annyi.
   De nem azért, mert a Jobbik alkalmatlan lenne a feladatára, ahogy >roka< állítja.

   HK

   Kedvelés

   1. Kicsiny hitűek vagytok mindannyian! Ha ’14-ben nem a JOBBIK nyer akkor elveszítjük a földünket és úgy járunk mint a palesztinok. Ők ma milyen jól élnek igaz? A zsidó sohasem habozik, ha nem azt kapja amit vár öl és pusztít. Ilyen ellen a kivárásos taktika elég rossz módszer. Először átveszik az iskoláinkat, hogy azt tanítsák a gyerekeknek ami rossz nekik. Aztán átveszik a templomainkat, hogy kifordítsák a hitünket. Aztán elveszik gyárainkat, üzemeinket, végül a földjeinket. És ha már semmink sem lesz, akkor kezdünk ellenállni. Jó taktika. A JOBBIK még nem bizonyította be, hogy hazaáruló (igaz vannak furcsa dolgaik) ellentétben a többi akasztófa virággal.
    eSzeL

    Kedvelés

  3. Te “HUN”-gyökér! Mikor legközelebb mész a zsinagógába Jeruzsálemben(tudod, otthon), akkor kérj egy kis hozzájárulást a rabbidtól egy magyar billentyűzet vételére….

   szabolcs

   Kedvelés

   1. szabolcs!
    Azért tudod ilyen jól,mert Te már megkaptad a jutalmat a billentyűzetre?
    H.B.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.