17 című bejegyzés “A “jobboldal” prominensei” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezekből a legundorítóbb “állat” a 2/3-ad dojcstomikája. “Sötét mint az ipari patkánylyuk ” ahogy az egyik vizsgáztatója nyilatkozott róla, amikor puszira, -politikai utasításra megkapta diplomáját….. “Tudást nem tudtunk neki adni,mert az agya olyan tompa volt mint a lapátnyél.” Egyedül rosszindulatból és végetlen nagyképűségből tudtak volna neki jelest adni nyilatkozta az akkor médiában sokat szereplő alkotmány jogász egykori vizsgáztatója…. Szégyen,hogy ilyen férgek képviselik Hazánkat a Brüsszeli kneszetben. Ha nem lenne ott a magyarság két prominens képviselője,-Morvai Krisztina,és Gaudi Nagy Tamás talán már le is sz@rtak volna bennünket.

  László Boda

  Kedvelés

 2. Egyetemi rektor helyettes sztorija. Kuba nagykövete kísérte el a felveendő diákokat. “mégis, milyen előképzettségük van a fiatalembereknek, kérdeztem? Kijárták a forradalom iskoláját! Volt a válasz. No de a másodfokú egyenlet, nem járt oda, azt nem ismerték!”
  Tamáska Prágában járt a “forradalom iskolájába, hőzöngés szakra”! Annyi tudást vertek belé, a cseh rendőrök, ma is megél belőle!

  lényeglátó

  Kedvelés

 3. Már többször írtam, hogy óvatosan kell bánni az ilyen hangulatkeltéssel.
  Nem akarom mosdatni magam, mert én is voltam kisz titkár, igaz jóval korábban mint a képen szereplők. Sőt, úttörő, őrsvezető, csapatvezető is voltam. Egyedül a pártba nem tudtak beszervezni.
  Ugyanis akkoriban nem volt cserkészet, ha nem tudnánk. Sőt semmi más sem volt a fiataloknak, csak a kisz.
  Jelentem, büszke voltam rá, hogy a társaim engem választottak, megbíztak bennem.
  Ettől még nem voltunk a rendszer támogatói. Egyáltalán nem.
  A megválasztásom egy külön történet, amely rávilágít az akkori állapotokra, de ez ma már senkit nem érdekel.
  Szóval, csak óvatosan a kiszesekkel.

  roka

  Kedves Roka! Bizony, ebben igaza van. Sokan hiszik azt, hogy aki KISZ titkár volt, az már a rendszer hű pártolója volt. Pedig egyáltalán nem így volt. Egyszerűen csak a fiatalok egy vezetője, s ha jól tette a dolgát, élvezhette a fiatalok bizalmát és megbecsülését. Ha jó programokat szervezett, képviselte a fiatalok érdekét, megvédte őket szükség esetén, akkor tette jól a dolgát. Azok, akik egyben párt tagok is voltak, vagy politikai képzésekkel gyötörték az egyszerű KISZ tagokat, netán rosszalló hangulatjelentéseket adtak le személyekről, azok voltak a rendszer hívei! Mivel más lehetőségük nem volt a fiataloknak arra, hogy szervezetten megjelenjenek, maradt a KISZ. De lehetett azt úgy is csinálni, hogy valóban egy ifjúsági szervezet legyen, és ne a párt csicskása. S voltak olyan KISZ titkárok, akik ezt nagyon jól csinálták. Azok azonban soha nem lettek párttagok! (Híradmin)

  Kedvelés

  1. Talán érintett vagy te is? Ezért a nagy “szerecsen” mosdatás! Erre csak a szabó zoltán kérdésével lehet felelni amit a likud fideszhez intézett, hogy a fideszes elvtársak azok jó elvtársak? A kisz titkár az csak kisz titkár marad örök életében akárhogy is mosakszik!

   kató rudi

   Kedvelés

   1. Ez így van.Osztódott a párt(MSZMP)egy betűt kihagytak a nevéből(szegényes fantázia)az elvtársak megváltoztatták a nevüket – ennyi az egész tudományuk a férgeknek.
    BECSÜLETES MAGYAROK KEZÉBE A HATALMAT MAGYARORSZÁGON!!!
    H.B.
    “Örök tehát a magyar. El nem pusztíthat senki idegen,mert a magyar csak saját magát fogja meggyilkolhatni, más által meg nem gyilkolható.”

    Kedvelés

 4. Mi ebben a meglepő? A tolvaj kiállt leghangosabban rendőr után, a beragadt védő jelzi legvehemensebben a nemlétező lesállást, Szegedi Csanád zsidózott a legvehemensebben…..

  Fotelradi

  Kedvelés

 5. ……,lehet,hogy jobban jártunk volna,még azzal is ?? Én teljességgel meglennék nélkülük !! Az Osztrákok,az Angolok,kifognak lépni,hamarosan !! Remélem,követjük őket !!

  Sün Sándor

  Kedvelés

 6. Az mellékes, hogy a fenti kiállított személyek egy része zsidó, viszont mindegyikük vagy a német vagy a francia szabadkőműves páholy tagja.
  de Loviaguihn Alexander

  Kedvelés

   1. Igen.Ideje lenne végre felfogni a magyarságnak,hogy alattomosan megszállt ország vagyunk,ahol a magyar pénz és hatalom közelébe nem mehet – ez ellen kötelessége tenni minden magyar hazafinak.
    H.B.
    “Ez nem más mint ember- és magyarellenes alattomos zsidóösszeesküvés, vagyis fajiháború, itt a saját hazánk területén, azért mert sunyin és bújtatva ide szaporodtak és most már ömlesztve jönnek nemzethalálunkra, a vérívásra a Nagy Zsidó Fesztiválra, „mint a szegény vallása miatt üldözött nép tagjai….”

    Kedvelés

  1. Vannak szabadkômûves páhoyok melyeknek szivesen lennék tagja.Nem egy páholyal leveleztem a világon, de nem is voltak akrámilyen páholyok.

   Corvinus

   Kedvelés

   1. A szabadkőműves páholyokat a cionista zsidók hozták létre,Te zsidó vagy?

    Hordósné Kőmíves Ilona

    Kedvelés

   2. Kedves Corvinus!
    Mi az akadálya,hogy az áhított páholyok valamelyikének tagja légy?
    Nagyjából az alábbi képességekkel kell rendelkezni: gerinctelenség,igazmondás hiánya,szélhámosság,buziság,erkölcstelenség stb.
    H.B.
    “Mert minden tettünkért és minden gondolatunkért is egyszer felelnünk kell… Mert nem az anyag gondolkodik, hanem abban mi, és amikor az anyag megszűnik, mi ott fogunk lenni csupaszon az elkövetett bűneinkkel és hitványságunkkal együtt… – meztelenül.”

    Kedvelés

  2. “Az mellékes, hogy a fenti kiállított személyek egy része zsidó, …..
   Az sem mellékes,hogy a tablón szereplők zsidók,ugyanis az ország neve még mindig Magyarország ahol a kisebbségeknek CSAK KÉPVISELETI JOG JÁR nem országvezetés,uralkodás.
   H.B.
   „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraitéli saját magát!”

   Kedvelés

 7. A mai idősebb és középkorúak esetében, az, hogy KISZ tag volt, nem jelentette azt, hogy annak a rendszernek a híve. Én is az voltam, mert már középiskolás korában eleve – hacsak nem egyházi iskolába járt –
  kérdés nélkül általában beléptették. Az is igaz, hogy később a munkahelyemen ki akartak rúgni a KISZ-ből, mert taggyűlés helyett a fogorvoshoz mentem, ezt azonban nem vártam meg, mert mielőtt ezt a
  mutatványt előadták volna, magamtól léptem ki. Ennek ellenére pár év múlva a vállalat párttitkára felkeresett, hogy lépjek be a pártba, ezt azzal hárítottam el, hogy ideológiailag még nem érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy a párttagok sorába lépjek. További években is maradtam ilyen éretlen. Igaz, hogy ez az előmenetelemen, és a fizetésemen is meglátszott. Sajnos ez akkor így működött. Sokan csak azért szorgoskodtak a KISZ-ben és az MSzMP-ben mert az előmenetelüket így látták biztosítva. Természetesen ez nem zárja ki azt sem, hogy ne lettek volna olyanok akik szívvel, lélekkel tettek annak a rendszernek az érdekében, ma is látunk belőlük eleget a politika színterén, csak más színű köpönyegben.

  Fabula

  Kedvelés

 8. Már megelőztek,de azért mégis felteszem a kérdést ami a fotóalbum láttán megfogalmazódott bennem,ugyanis ez hazánk rákfenéje.
  A KÉPEN SZEREPLŐK KÖZÜL KI A MAGYAR?
  H.B.
  “A magyarság egy emberi tartalom a szó igazi értelmében,ami bennünk kódolva van és működésbe lép,ha ezt befele fordulva megnyitjuk Mag-unkban.A tisztaság és a jó szándék vezéreljen bennünket magunk és mindenki javára! A magyarság és minden ember érdeke,hogy fejlődjön lelkileg,szellemileg és használja ki azt a nem túl hosszú időt,ami még rendelkezésünkre áll,hogy azok legyünk,akik valójában legbelül vagyunk. Merjünk igaz emberekké válni és akkor az egység magától megoldódik,mert működnek az egyetemes törvények.” (Wass Albert)

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.