5 című bejegyzés “Monostori Attila: Magyarország agonizál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tökéletesen igaza van Tatár Attilának! Talán nem tudja,hogy a végrehajtó maffiáknak a strómanjai fönekei bent ülnek a parlamentben 22 éve. Tíz perc alatt megszavazható lenne ((nyugati mintára ))egy otthon és ifjúságvédelmi törvény amely értelmében azt az egyetlen otthont amiben az eladósodott, (Magyarországon tudatosan eladósított) lakik még a királyok sem vehetik el. Max. közmunkában ledolgozhatja.Ez a kezded az államilag védett kizsákmányoló maffiák felszámolására,amelyek meghatározzák pénzük révén milyen párt kormányozzon. Pártok helyett egy polgári tömörülésnek kellene kormányozni az országot,amelynek a tagjai,ha a tolvajokat szolgálnák azonnal visszahívhatóak lennének.

  László Boda

  Kedvelés

  1. Kedves László!

   Azt a bizonyos polgári tömörülést Ön szerint hogyan lehetne kiválasztani? Honnan lenne tudható, hogy nem egy érdekcsoport ügynökei, emberei? Mi lenne a biztosíték, hogy tisztességes, hazájukat szerető, igaz emberekből állna? Ki döntené el és hogyan, hogy mikor nem végzik már jól a dolgukat?

   Ezek csak kérdések, de amiket meg kell válaszolni, különben az egész ötlet csak idealista álom marad!

   Üdvözlettel: Czakó István

   Kedvelés

   1. Cakó úr! Elnézést,hogy kéretlenül hozzászólok,de azért vannak a nemzeteknek titkosszolgálatai,hogy ellenőrizzék kik a hazafiak és kik az árulók.Nálunk zsidó kézben vannak a t.szolgálatok azért történhet meg bármilyen magyarellenesség.Négy mancs stb.
    H.B.
    1912-ben, az Egyesült Államok 26. elnöke, Theodore Roosevelt (1858-1919) egy választási gyűlésen a következőket mondta:
    “A látható kormányok mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a népnek, és nem ismer felelősséget. Az államférfi feladata ennek a láthatatlan kormánynak a megsemmisítése, a korrupt üzlet és a korrupt politika közti szövetség széttörése.”

    Bocsánat, de Czakó úr cz-vel írja a nevét. (H)

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.