Ismét a sóról és a káliumról – Dr. Papp Lajos szívsebésztől (videó)

Nem vicc! Káliummal mérgeznek Téged is!

Papp Lajos szívsebész beszél a káliummal mérgezett sóról. Érdemes figyelmesen meghallgatni. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik….pedig mindannyian tanultuk anno az általános iskolában, hogy a só NaCl !!! Se több, se kevesebb !!!

Van még egy szabvány is erre (a sószabvány), ami kimondja, hogy közvetlen étkeztetés céljára használatos sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! SEMMI KCl !!! Ezzel szemben szinte minden só KCL-el kevert ha nem 100%-ban az !!!!

A konyhasó mint lakossággyérítés

Kapcsolódó: 

„NACL” ! Döbbenetes ami itt és most folyik

Nemzeti InternetFigyelő

24 című bejegyzés “Ismét a sóról és a káliumról – Dr. Papp Lajos szívsebésztől (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nemrégen volt valamelyik közszolgálati adón egy cáfolat erről a tervezett mérgezésről. Az állam által fizetett hiteles szakember elmondta, hogy ennek a sóval kapcsolatos pánikkeltésnek semmi alapja nincs. Ez teljesen elfogadható volt számomra, hiszen ha az állam támogatná ezt a fajta megbetegítési módszert, akkor nyilván hamut szórna a fejére és beismerné.
  eSzeL

  Kedvelés

  1. Ez mind igaz amit Papp Lajos professzor elmondott. Sajnos nem lehet az üzletekben tiszta NaCl-t kapni. A levegő vegyszerekkel való fertőzése is igaz. Aki nem hiszi, kémlelje az eget és meglátja ahogyan nagy magasságban több repülőgép is átlósan és keresztben , egymással párhuzamosan szórják a permetet. Ez nem kondenzcsík. A kondenzcsík keskenyebb és rövid ideig marad meg a gép mögött, mert teljesen szét oszlik. Ez a permetezett vegyszer hosszú időn keresztül látható, lassan szétterül, majd egyesül a másik gépről kiszórt permettel, és tartósan felhővé alakul. Valakik tudnak róla, még sem tesznek ellene. A kérdést lesöprik az asztalról azzal, hogy abban a magasságban szabad a légtér mindenki számára.

   Drahos István

   Kedvelés

  2. 4:17 inFravénás??? én így hallom akárhányszor visszahallgatom.
   4:28: a sejtekből kiáramló …..vágás…. HAHA!!!!

   Kardos Zoltán

   Megdöbbentem, mert én is ezt hallom. Eddig nem tűnt fel, de bármennyire felerősítettem, mindig infravénásat hallottam. Ez óriási baki! (H)

   Kedvelés

   1. Szerintem, a felvétel minősége miatt ha valaki F-et akar hallani, az a mert-eknél is F-et hallhat, de szerintem ez csak a laikus kötözködése. Örülök, hogy másba nem tudtok belekötni, hát valamit kell találni, gratulálok!

    Kovács István

    Kedvelés

 2. Hogyis mondja a közmondás? “Nem zörög a levél, ha nem fújja a szél”
  Álltalában mindenhol az állam a legmegbízhatóbb … akiknek érdeke megbízható legyen,… természetesen.
  A “disznó-járvány”-t is igazolták, tehát megbízhatók a kijelentéseik.

  Corvinus.

  Kedvelés

  1. Látom, érted! 😀 A kormányok mindig az állampolgárok érdekében veretik péppé az állampolgárokat!
   eSzeL

   Kedvelés

  2. “Álltalában mindenhol az állam a legmegbízhatóbb…”
   Igen,csak nem kalkulálták bele,hogy vannak olyan államok ahol zsidók kerültek hatalomra és a zsidó meg a megbízhatóság olyan távol van egymástól,mint Makó Jeruzsálemtől.
   H.B.
   “A példa mostanra már ragadós lett, és a megélhetési hazaárulók, csirkefogók és a lovas mutatványosok üzletszerűen élnek meg a hiszékenységünkből, nem csak baloldalon, középen, hanem már igencsak tevékenyen a jobboldalon is, ugyanis faji szűrés ott sincs és nem is véletlenül! Valójában csak kétféle tömörülés van: hazaszerető és hazaáruló!”

   Kedvelés

 3. Asztali só, ezt olvashatom:
  Természetes étkezési só, amelyet semmilyen kémiai kezelésnek nem vetettek alá./ Kálium-ferro-cianid nevű csomósodásgátló azért van benne! :)/
  Forgalmazza: Salinen Budapest Kft

  Származási hely:
  Ukrajna

  Ez kóser só? 🙂

  HK

  Kedvelés

  1. Neeeem a kóser só az egészen más azt nem lehet a Tescóban Cba-ban sarki közértben beszerezni !

   Fekete Lajos

   Kedvelés

 4. A mai nap (2012.10.15) Budapesten az egyik gyógyszertárban a XIII. kerületben NaCl-t kértem. Mint akit a darázs csípett meg, rohantak a gyógyszertár vezetőért, aki közölte, hogy az ÁNTSz megtiltotta a kiszolgálását. Gondoljanak csak Papp Lajos professzorra, mit mondott a gyógyszer- gyártókkal kapcsolatban…

  Kedvelés

 5. Köszönöm Papp Lajos professzor úrnak és Tejfalussy úrnak, hogy ma már az én és minden ismerősöm asztalára normális, tiszta NaCl só kerül, amit Baján csomagolnak! Több üzletben is megadtam ennek a bajai cégnek az elérhetőségét – azóta lakhelyemen is kapható és mindenki hozzáférhet – no persze, akikhez eljutnak a hírek!
  Tisztelettel
  Nagy Péter

  Kedvelés

  1. Re Nagy Péter
   Tisztelt Nagy Péter nekünk is megadnád e Bajai cég elérhetőségét?
   cb

   Kedvelés

   1. Természetesen, itt a név és cím:
    Dombszéli Vadgesztenye Kft.
    6500 Baja, Zrínyi Miklós u. 8.
    E-mail: dombszeli.vadgesztenye@gmail.com

    A káliumos sótól állítólag a rendes, NaCl só UV fénnyel is megkülönböztethető: a KCl-os só “világít” az UV fényben (“kézi pénzvizsgáló”); a NaCl nem. Én csak a NaCl sót tudtam megnézni UV fényben – az tényleg nem világít. Nem tudom valaki próbálta-e már a KCl-t?
    Nagy Péter

    Kedvelés

 6. Papp Urat nagyon tiszteltem a sebészi munkássága miatt, úgy kb. 15 évvel ezelőttig! Aztán amikor hallottam arról a 6-8 cégről, amelyeken keresztül szivattyúzni kezdték a pénzeket Pécsen, akkor elgondolkodtam, hogy ez az ember már nem az az ember! Közben megnőtt a haja is!(mindez az első orbán idején történt) Azóta csak csúszik lefelé! Borzasztó, szerintem Ő az élő példa a régi mondásra, amely szerint: “A zseni és az őrült között csak egy hajszálnyi különbség van” Na Ő átlépett a hajszálon!

  Kiss Péter

  Nekem is erős fenntartásaim vannak vele kapcsolatban (H)

  Kedvelés

  1. Ne ítélj ,hogy ne itéltess ! Ha csak 3 ember életét mentette volna meg Papp professzor már akkor is több tiszteletet érdemelne ! Nem is említem azokat az orvostanhalgatókat akik az ő átadott tudása segít- ségével lettek eredményes gyógyítók , de szerintem 3 tól több ember életét mentette meg ! Ha valami törvény és orvosetikai bűnt követett el akkor a bíróság dolga az itélkezés ,de semmiesetre sem a civil laiku-sok feladata !

   Fekete Lajos

   Kedvelés

 7. Lehet mindenféle hisztéria keltésre hivatkozni a sóval kapcsolatban, de a só csomagolásán olvasható tájékoztatások tartalmán el lehet
  gondolkodni , tartósító adalék …. a sóban ! Mikor a só maga a tartósító szer évezredek óta , csomósodást gátló anyag ,minek is? A só vizmegkötő tulajdonsága miatt hajlamos arra ,hogy összeáljon cso-mósodjon de ezt meg lehet szüntetni ha felhevítjük edényben vagy mikróban és utánna kávéörlővel porráőröljük ! Tehát nincsen szük-
  ség SEMMIEN adalékanyagra csak ha más céljaink is vannak !
  Valaha gyermekkoromban nagyszüleim padlásán tartottak egy jól zárható faládába egy nagy darab kősó tömböt , ha só kellet a konyhára a mellette lévő kalapáccsal letörtek belőle egy öklömnyit. Majd ezt a konyhai mozsárral apróra törték ,és minden adalék és tartósító nélkül fogyasztották ! Ja és senki nem szenvedett a magas vérnyomástól !!!!!

  Fekete Lajos

  Kedvelés

 8. Én is vennék jó sót,de a patikába nem adtak,hol tudnám be szerezni?Nekem nem kell sok.Elég sósan főzők,de gondolom 10 kg elég sokáig elég lenne.Nekem is magas a vérnyomásom,hátha rendbe jönne.

  Hordósné Kőmíves Ilona

  Kedvelés

 9. Sajnálattal olvasom,hogy van aki még az Államban bízik……
  Ezt komolyan gondolja….Pont az állam az aki mindent elhallgat, a médiákat beszabályozza,és mindent cenzúráz.
  Azt sajnos nem mondhatom,hogy mindenki tudja,de szerencsére ébrednek az emberek,és ez már mára köztudott,hogy népirtás folyik….
  Ha valaki mégis kételkedne,akkor nagyon szívesen a figyelmébe ajánlanék két fantasztikus oldalt.
  Google kereső:Piros Pirula Projekt

  Szabó Piroska

  Kedvelés

 10. Papp Lajos szívsebész egy igaz magyar ember, akinek hozzáértése és tudása páratlan, állítása teljesen igaz. Ébresztő Magyarok, ha egy igaz magyar segíteni szeretne rajtatok akkor fogadjátok meg tanácsát.

  Hunyadi Mátyás

  Kedvelés

 11. Tisztelettel és alázattal meghajlok Papp Tanár Úr munkássága és élet útja előtt. A Duna tévén sugárzott dokumentum film rámutatott azon emberi aljasságokra, melyek végig kísérték gyógyító tevékenységét. Hatalmas szakmai és emberi nagysága példaértékű az egész Magyarság számára. Mégis mint a filmben látható ellehetetlenítésére mindent megtettek a politikai pockok, de ennek ellenére küzd az ISTENI terv megvalósításán. Béke legyen vele. Tóth ferenc

  Kedvelés

 12. Kiss Péternek szíves figyelmében az ” őrültekről”. Az akiről a nagy többség nincs meggyőződve, hogy bolond, esélye sincs arra,hogy a bölcsesség közelébe kerüljön. Minthogy pedig félreállt az emberi törekvések sodrából, és az ISTENI MELLÉ SZEGŐDÖTT, megszólják az emberek, mintha megvolna zavarodva, pedig csak nem veszi észre a tömeg, hogy ISTEN szállta meg ŐT. TISZTELETTEL: Tóth ferenc

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.