Indokolatlan az újabb üzemanyagár-emelés

Bármit is mondanak (hazudnak), az. A holtankoljak.hu értesülései szerint a benzin ára 2 forinttal, a gázolajé 3 forinttal emelkedik szerdán. Történik mindez annak ellenére, hogy a dollár erős mélyrepülésbe kezdett a forinthoz képest az elmúlt héten (de az euro is gyengült), és mint köztudott a benzinár alakulása a dollárhoz kötött. 

Már megszoktuk, hogy pártunk és kormányunk – mely 2010. előtt az adócsökkentés élharcosaként tündököltette magát -, hatalomra kerülése után több mint 27 új adónemet vezetett be, miközben egy retorikai fordulattal élve “kivezette” a szuperbruttót a fizetésekből, melynek egyenes következménye lett az, hogy a bérből és fizetésből élők döntő többségének – vagyis a valóságos fizetésből élők – kézhez kapott jövedelme hihetetlen mértékben megcsappant. Ez az a réteg, mely még valamiképpen igyekszik magát fenntartani, de leszakadása a normális életszínvonal mértékétől ma már kritikus. Ez tehát a többség. Őket érinti az az újabb lopás (üzemanyagár-emelés), amit mindenféle agyafúrt indokkal próbálnak megmagyarázni.

Magyarország lakosságának ma már több mint egyharmada a létminimum alatt él. A hazug Fidesz-kormány álnemzeti megnyilvánulásaival az eddigi támogatóinak szemén lévő zöld-hályogot igyekszik tartósítani, miközben az életszínvonal, a megélhetés és egyáltalán az élet teljesen ellehetetlenül. A kormány ugyanúgy, mint elődje a cionbolsi-szoclib banda teljesen elszakadt népétől és választóitól. Ennek egyenes következménye a nemzetáruló és hazánkat és hazánk javait idegenek kezére játszó MSZP megerősödése, mely a a jelenlegi hatalom bitorlóinak bűne, kik sem az elszámoltatást, sem a nemzet jövőjét és sorskérdéseit nem veszik figyelembe.

Megírtuk már korábban is itt a NIF hasábjain, pontosan a választások előtt, hogy mammont és a nemzetet egyszerre szolgálni nem lehet. Orbán 2010. előtt ezt akarta tenni. Ma már jól látható, hogy bele is bukott. A Fidesz népszerűsége minden hivatalos közvélemény-kutatás ellenére rohamosan csökken és ezzel a mutatóval nem fog 2014-ben választást nyerni. Csak az a baj, hogy a választó széles-tömegek emlékezőképessége meglehetősen flexibilis és agyukban a médián keresztül erősen megtámogatott MSZP képe sejlik majd föl, melyre voksolniuk szerintük érdemes lesz. Ma már világosan látnunk kell, miért fontos ezen pártoknak  – tehát Fidesz és MSZP – a nemzeti pártok, konkrétan a Parlamentben jelenleg is bent lévő JOBBIK mindenáron való kinyírása. Bármi, csak ne nemzeti párt kerüljön hatalomra! Ez a céljuk, a háttérhatalom által pedig nekik juttatott koncon a megegyezésnek megfelelően megosztozhatnak minden körülmények között, bármelyikük is van éppen hatalmon. Hát erről szól a mai helyzet. Kiszolgálni a háttérhatalmat egy kis látszatnemzetieskedéssel a Fidesz részéről és egy kis látszatszociálisérzékenységgel az MSZP-től.

Amíg nem lesz valódi nemzeti kormány, nem lesz élettere a magyarságnak.

És hogy ez hogyan függ össze a benzinárakkal? Majd gondolkodjanak el akkor, amikor tankolnak – persze egyre ritkábban és egyre kevesebbet!

Új Ernő

NIF

10 című bejegyzés “Indokolatlan az újabb üzemanyagár-emelés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jól bevált módszer. Amikor érezte az MSZP, hogy nem birja tovább birni a hatalmat, felvett egy hatalmas kölcsönt, olyan feltételekkel, hogy a lakosság meggyűlölje az üres kincstárral, és az adősság kamatait fizető kormányt.

  Ezt a receptet itt Kanadában néhány alkalommal megfigyeltem. 16 éven keresztül kormányzott a ma lemondott liberális elnök, tönkretette a teljes gazdaságot. A konzervatív kormány felkötheti azt a bizonyos fehérneműt, immár harmadszor amióta itt vagyok, és amikor a konzervatívok némileg rendbehozzák a gazdaságot, az utakat megjavítják, akkor ” kell a változás jelszóval megint jöhetnek a liberálisok elherdálni azt amit a konzervatívok rendbeszedtek.

  Ugyanez történt Magyarországon. Most okoskodnak az MSZP -sek!!??
  Volt idejül 12 év ALATT MEGMUTATNI HOGYAN KELL!! MIÉRT NEM KERGETTÉK EL ŐKET AZ ÖSZÖDI BESZÉD UTÁN? ÉS MIÉRT SZAVAZTÁK VISSZA ŐKET 2oo6-BAN?

  AZ ÖRÖKÖS KÉTELKEDÉSSEL, OKOSKODÁSSAL, CSAK CSATLAKOZNAK A PAUL LENDVAIAKHOZ, A GÖNCZ KINGÁKHOZ,
  akik azzon ügyködnek, hogy lejárassák a kormányt, és keresztbe raknak mindenhol.

  Nem látják, hogy hány békjó van a kormányon?

  Ha ennyire tudják a megoldást akkor elő vele, adják be, és dolgozzanak a megvalósításon.

  Péter

  Kedvelés

  1. Nem jó a Kanadai hasonlat.
   Itt egészen más a helyzet.
   A Fidesz kormány pedig…
   azt kapja amit megérdemel.
   Sajnálom.
   😦

   Aba Nagel

   Kedvelés

 2. Egyetértek a cikkíróval.
  Mindkettőt (MSZP-Fidesz) le kell gyűrni.
  Csak idő kérdése.
  Aba Nagel

  Kedvelés

  1. Kedves Aba Nagel!
   ZSIDÓMENTES MAGYAR PÁRTOT kell alapítani és legyűrni az összes mai zsidó és zsidók által vezetett pártot.
   Az üzemanyagár-emelés nem indokolatlan.INDOK: kell a pénz a betegesen pénzéhes zsidóknak.
   H.B.

   Kedvelés

   1. Kedves H.B.
    Persze a cél nemes.
    De azért nagyon ravaszul kell ám küzdeni…
    Szerintem minden ellenére,
    a Jobbikban még meg lehet bízni.
    Szebb jövőt!
    🙂

    Aba Nagel

    Kedvelés

 3. Senkit sem akarok megsérteni, de az ilyen hozzászólások olvastán komolyan mondom szinte óvodában érzem magam.
  Mikor látjátok már Feleim, hogy nincs más megoldás, csak a saját ürülékébe fojtani ezt a csürhe bandát.
  Fidesz, Mszp, jobbik? Aki itt parlamentbe kerülhet (nem kormányra, hanem egyáltalán a parlamentbe!) az mind a “birodalom” eszköze velünk szemben.
  Tehát menjünk csak továbbra is nyugodtan szavazni a saját hóhérainkra.
  Ebben az esetben a naivitás nem jó szó…

  porter

  Kedvelés

  1. Nocsak! Ezek szerint már felállítottad a saját seregedet? Hová menjek sorozásra? Mert anélkül ugye nem szerzed meg az irányítást az ország felett.
   eSzeL

   Kedvelés

 4. Ezt a kegyetlen spirált csak szívós kitartással végzett, úgynevezett aknamunkával lehet kikészíteni.Például megbeszélhetné a társadalom, hogy egy hétig nem vesz egyáltalán semennyi üzemanyagot.Megnézhetné magát a telhetetlen, kapzsi kis despota, a szekértolóival együtt.

  Farkasné Várbíró Dóra

  Kedvelés

 5. Magyarság árulói, idegenszívűek 2012
  youtube.com/watch?v=s7FEhtOAkMY

  nemek tetszett a kanadai hasonlat, annyi küldönbséggel, hogy nálunk ávós fattyak kezelik a baloldalt, a jobboldalt meg a háttérből valamelyest, ezzel foglalkozom a videóban…

  Áldás!

  petyminger

  Kedvelés

 6. Kedves Aba Nagel!A jobbik teljes vezetése zsidó,tehát nem megbízhatók – a többivel egyetértek.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.