A hatalmat és a gazdagokat továbbra sem érinthetik a megszorítások!

A társadalombiztosítási járulékot 650 ezer forint körüli jövedelem felett már nem kellett megfizetni. Ez most megszűnik, és az egymillió forint körüli jövedelműek (a hatalomnak és holdudvarának ekkora, az álláshalmozóknak kétszer ekkora nagyjából a jövedelme!) a teljes jövedelem után megfizetik a tb-járulékot.

Ez nagyjából fejenként 40 ezer forint jövedelemcsökkenést jelent… De jön a kiegyenlítés a számukra: megszűnik a szuperbruttó, és ezzel 40 ezer forint plusz marad a számlájukon! Elég nyakatekert megoldás, de a lényeg az, hogy őket a megszorítás továbbra sem érintheti, mert ők a mi szent teheneink, illetve szent bikáink! 

Ma reggeli (október 7.) hír, miszerint a kiábrándító, szakértelemtől megkímélt Matolcsy György kijelentette: ez a jelenlegi bejelentés nem megszorítás, hanem kiigazítás, és azt jelenti, hogy az állam saját magán spórol! Hogy Széll Kálmánt miért hagyta ki a dumából, nem tudni! Hihetetlen, mekkora cinizmussal tudják tálalni a társadalom nagy részét immár végső kétségbeesésbe kergető intézkedéseiket. A kormányzati korrupció abbahagyásáról ezúttal sem beszélt, és arról sem, hogy a bankárokat megfékezik! Bár uniós szinten is megy a haverok, buli, hanta, vagyis a korrupció ellep mindent! Ezért jutottunk a gödör szélére… Már csak egy fél lépés a szakadék! Nemzeti egység kormányról pedig nem kellene tovább szövegelni… Az útdíjjal a szállítási költség jócskán megdrágul, és az bizony keményen begyűrűzik az élelmiszer árába is!

Miután a Fidesz-közeliek (a földoligarchák, a rokonok, a haverok) már el lettek látva termőfölddel, módosítják a földtörvényt… Jövőre már dőlni fog az új narancsbárók számláira a hatalmas összegű támogatás! A kistermelő, aki csak megélni szeretett volna, az út szélén maradt! És sajnos a magyar társadalom többsége is…
Összeállította: F. I.

Nemzeti Hírháló

 

 

 

20 című bejegyzés “A hatalmat és a gazdagokat továbbra sem érinthetik a megszorítások!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a történet lényege.A saját fizetésüket olyan szintre emelték az élősködő zsidók,hogy őket ne érintsék az áremelések,a magyar meg hagy pusztuljon (meg is érdemli a birka magyar,ha nem tesz semmit ellene) – majd jönnek a helyükre zsidó buzik.
  H.B.

  Kedvelés

 2. 2012 Magyarország: A tényleges államhatalom a zsidóé. A víz a zsidóé. A gáz és az áramszolgáltatás a zsidóé. Az élelmiszer kereskedelem a zsidóé. A gyógyszeripar a zsidóé. Az összes nálunk működő bank a zsidóé. A benzin, gázolaj, autógáz a zsidóé. A vegyeskereskedés monopóliuma a zsidóé. A keresztény egyház feje zsidó. A művészeti élet minden területe zsidó. A tömegkommunikáció minden ága (TV, újság, rádió, stb.), zsidó. Az országban nincs sorozott hadsereg. Nem folyik sehol termelőmunka. (Kivéve a még félig-meddig talpon lévő mezőgazdaságot.) Az állami erőszak-monopólium kifosztásra rendezkedett be. A kifosztásból befolyó összeg a zsidóé. A templomaink összeomlanak, a zsinagógák virágzanak. A tömeget a zsidó agymosás hitvány szélkakassá nevelte, akik ha kell, őrjöngve viszik akasztófára legjobbjaikat. És ha mindez nem elég, néha még ránk ijesztenek, hogy a bármikor kihűlhet a Nap, vagy a Föld nevű bolygó eltévedt aszteroidával ütközhet. Mert aki még nem retteg eléggé attól, hogy hamarosan megvalósul a FIDESZ “egymillió munkanélküli Magyarországon” című programja, vagy nem érez szúró fájdalmat a gyomrában a sárga csekközöntől, annak is kell valami estére.

  SCIPIO

  Kedvelés

  1. T.SCIPIO!
   Nagyon tetszetős a tulajdonosok megjelölése! Ez a legegyszerűbb módja a felelősség elhárításának és egyben ostoba módon meg is erősíti a nevezetteket tulajdonosi tudatukban De vajon kik tették lehetővé az érdemtelenek vagyonszerzését? Kik voltak azok, akik elárulták a saját fajtájukat, családjukat, nemzetüket, no és kik voltak azok, akik a legelső árulást elnézték? Ahhoz, hogy elmúljon a nosztalgiázás, hogy kitudjon józanodni egy nemzet részegítően gyönyörű múltjából, szüksége van olyan jelenre, mely okkal kecsegtet még gyönyörűbb jövővel, vagyis bizalommal tekint gyermekeire, akiket kellően felvértezett mind a társadalmi, mind pedig az egyéni kihívások sikeres megvívására családi háttere. Ezzel szemben ma éppen az utókor a legnagyobb elszenvedője a szülői önzésnek, amely kifosztotta és ellopta jövőjüket is! Ez a néptömeg képtelen szembenézni önmagával, ezért képtelen nemzetté válni. Még mindig az egyén pillanatnyi érdeke a meghatározó a közösségével szemben, pedig a köz érdekérvényesítése nélkül csak kérész életű az egyéni siker. A jelenlegi hatalom legnagyobb bűne, hogy másodszor is elszabotálhatta a rendszerváltást, a választóké pedig a “másodszor”!

   tétlény

   Kedvelés

   1. A saját fajtáját nem elárulta, hanem hatalomhoz – politikai + gazdasági – segítette. A választásokon mindegy melyik csoportosulásra (párt) szavazol, mert a hatalmat a “körhöz tartozók” gyakorolják saját és nem a nép érdekeinek megfelelően. Minden “párt” élén ők állnak némelyikük nagy hazafinak mutatja magát, míg véletlenül -vagy nem-
    kiderül ő is azok közül való. ( emlékezz: Szegedi Csanád! )

    Formanélküli Borodalom

    Kedvelés

  2. És akkor még mondja valaki,hogy nem vagyunk zsidó gyarmat és megszállt ország.
   H.B.
   “Először láss mindenkiben zsidót! Azután ha megfigyelted és ő is bizonyított, csak azután higgy neki!
   Sohasem fordítva, mert a tudatlanságodra és jóindulatodra alapoznak és ők zsidóznak a legjobban, hogy félrevezessenek: ezt tanítják meg nekik legelőbb! Zsigeri szinten minden zsidó tudja magáról, hogy zsidó.
   Nincsenek félreértések vagy átfedések: a zsidó simán eljátssza neked, hogy nem zsidó – tehát ezt kell felismernünk!”

   Kedvelés

 3. „Nemzeti bűneinket, e századokon átburjánzókat négy bokoraljban mutatja Széchenyi. Az elsőhöz a hiúság és rokonai: önhittség, önáltatás, öncsalás tartoznak, a másodikba lelkesedés és szalmatűz, harmadikba közrestség, negyedikbe végül irigység és szülöttei, pártviszály és uralomvágy.” Széchenyi mindegyiknek részletes természetrajzát adja, melyből itt csak néhány részlettel szolgálunk:
  „Nagy hiúság azon fatális nyavalya, melyben mi magyarok igen nagyon szenvedünk.”
  „Századokon keresztül a magyar hízelkedéshez szokott, amibül honosink nagy részének önmaga túlbecsülése, gőgje s hiúsága támada; az igaz, egyenes szótúl pedig elszokott, amibül megint soknak azon teljes meggyőződése vevé eredetét, hogy Hunniát, mint dicsőségtül ragyogót, s lakosit, mint magas helyen állókat a világ bámulja és irigyli.”
  „Inkább kívánom, süllyedjen vérünk rövid vonaglás után semmiségbe, hogysem utóbb is, mint eddig, s mint ma, egy magamagát emésztő, hiúságtól szétboncolt, féregrágta, magán segíteni és se halni, se élni nem tudó nyomorék vázként undokítsa el a közemberiség nagy családját.”

  lényeglátó

  Kedvelés

 4. Mi b@sztuk el.
  Gyűlöljük a zsidókat!
  Nem rossz pótcselekvés.
  😦
  Aba Nagel

  Kedves “Aba Nagel” és “tétlény”!

  Tökéletesen igazuk van. Emlékszem, amikor egyik munkatársunk egy írásában ezt fejtegette, sokan valósággal keresztre feszítették, mert a mostani választók felelősségét merte feszegetni! Pedig egyszer szembe kell ezzel nézni, hogy valaha is gyermekeink, unokáink szemébe nézhessünk! Igenis bocsánatot kell kérnünk gyermekeinktől, unokáinktól, mert a mi ostobaságunk és önzésünk következménye ez a mai állapot. Lehet érte másokat, a körülményeket szidni, de fölösleges. Ha mi nem engedjük ezt a sok tetvet hatalomra, ha ki mentünk volna tömegesen 2006-ban az utcára, akkor ma nem itt tartanánk! De emlékszem, még ránk kezdtek haragudni a lusta és felelőtlen emberek, amikor néhányan kitartóan, hónapokig tüntettünk Gyurcsány és maffiabandája ellen! A sok ostoba minket nevetett ki, és mindenféle bolondnak elmondott, de meg is kapták érte a tetű Gyurcsánytól a jutalmukat, a veréseket, kardlapozásokat, viperázásokat! De ameddig egy tál lencséért eláruljuk jövőnket, addig ne is számítsunk semmi jóra! (Híradmin)

  Kedvelés

  1. Kedves Híradmin!

   Valóban, magam is veletek voltam a végsőkig sőt még annál is tovább… Szívtuk is a könnygázt az egész családommal rendesen.
   😦

   A 2006- os forradalmat elvesztettük… Talán nem is lehetett másképp, de azt a háborút a Liberális diktatúra ellen, trükkök százaival, előrelátással, és sok ravaszsággal mégis csak megnyertük. Igaz most nem vagyok büszke erre. Teljesen egyetértünk de nekem úgy tűnik, hogy Gyurcsány a maga módján átcsúszott a barikád innenső oldalára – végül is akkor ő is áldozat volt valahogy…
   De tudom ezt nagyon nehéz megérteni és kimagyarázni.

   Mindenesetre be kell, hogy valljam együtt működtem (és működöm) vele és nekem Ő sokat segített és én is neki, gondolom a saját közös túlélésünk érdekében…

   Akkor könnyebb volt, a mostani ellenség sokkal nehezebb.

   De minden rendben lesz a végén, és ha mégis nem lenne rendben…
   Akkor az még nem a vége.
   🙂

   tétlény

   Kedvelés

   1. Bocsánat azt hittem engem gúnyoltál tétlénynek ezért írtam tétlényt alá. Bocsánat a hibás aláírásért, most látom hogy az egyik hozzászóló neve a tétlény.Szóval a valódi aláírásom a tétlény helyett Aba Nagel
    Aba Nagel

    Nem szoktam gúnyolódni itt, hivatalosan. Elnézést, de én szemtől szembe támadok, ha támadok. Ott, abban a megjegyzésemben kettőtöknek válaszoltam, mivel egyformán egyet értettem mindkettőtökkel, és gondoltam, más is olvashatja! 🙂 Híradmin.

    Kedvelés

 5. A magyar nemzet sajnos el van cigányosodva, meg zsidósodva.Ez alatt azt értem,hogy az illetőnek semmi köze amúgy a cigányokhoz,vagy a zsidókhoz,de “eltanulta tőlük a mesterséget,ugyanúgy cigánykodik,simliskedik mint a fent leírt népcsoportok.Igénytelen prolikból áll az ország nagyobb része,és nem is tudom ,hogyan lehetne változtatni rajta.Mindenesetre hosszú folyamat lesz a becsület visszaszerzése.
  Dolfi

  Bizony, ez nyilvánvalóan így van, sajnos. Ezért mondom, hogy totális erkölcsi, szellemi züllöttségbe került a magyarság, ami a kommunista érának és a mai liberális pusztításnak is köszönhető. Amíg ezen nem változtatunk, esélyünk sincs a kilábalásra! (Híradmin)

  Kedvelés

  1. A parlamentben megannyi megnyerő stílusú gazember ücsörög. Szóval ez, sok más, jól hangzó közhellyel együtt, nem igaz.
   eSzeL

   Kedvelés

 6. Úgy látom nem érdekli a jelenlegi kormánytöbbséget az sem ha elvesztik a következő választásokat. Az a fontos csak, hogy a jobbik ne kerüljön hatalomra. De szerintem ha a jobbik győzelméről lenne szó a FIDESZ – MSZP – LMP nagykoalíció tutira megköttetne. Miután a hatalmon lévők holdudvara úgy 75%-ban azonos. Függetlenül a párthovatartozástól ne gondoljuk hogy alapjaiban bármi is megváltozhat. Összességében azt a tényt tessék már elkönyvelni, hogy ha nem így lenne akkor ezt politikai merényletek igazolnák. Gyerekek, Andersen és Benedek Elek már rég meghalt. A politika mindenhol ugyanolyan természetű és ugyanúgy működik. Itt Magyarországon a leginkább összefonódott érdekek mentén léteznek a pártérdekek. A háttérben mindenki mindenkivel megtalálja a szót. Csak a nyilvánosság előtt kel kényszeredetten eljátszani a műbalhét. Egyszerűen kimondható a tény. Nincs demokrácia, nincs igazságszolgáltatás, nincs egyenlőség, nincs állam. És mi van? Protekcionista és bürokratikus velejéig korrupt hatalmi réteg. Az ország is úgy működik mint egy extraprofit hajhász nagyvállalat. Ahol nem az a fontos, hogy közösen morális szakmai értékrend mentén korrekt profitot termeljünk ha nem, hogy végtelenül gennyes módon a másik eltaposásával maximalizáljuk a profitunk mértékét. De ne feledjük az élvhajhászás és mértéktelenség párosulva a gerinctelen jellemmel mindig az azt alkalmazók vesztét okozta, előbb vagy utóbb. Ha egy nap eljön a káosz és kiteljesedik. Nagyon oda kel figyelni mert azok akik sikeresen meglógnak visszasunnyognak hogy visszavegyék hatalmukat és tovább folytassák a régi mesterséget amit egy szóban úgy lehet kifejezni elnyomás!

  Siete Miei

  Kedvelés

 7. Ezt hívják restaurációnak? A kommunisták ellenforradalomnak?
  A kormány kizárólagos létcélja az, hogy a felső tízezer gond nélküli egzisztenciáját és akadálytalan meggazdagodását biztosítsa, és ezeket a privilégiumokat korlátlanul vigye át utódaira, és minden nem oda tartozót, ezen privilégiumoktól távol tartson, és azokból kizárjon.
  Ebből a helyzetből való elmenekülésre csak egy út volt: a kivándorlás. Magyarország ezúton a háborút meg ­előző tíz év alatt több mint másfélmillió embert vesztett el, Az ország komoly és tisztességes elemeinek nagy többsége csaknem teljesen visszavonult a politikai arénától, amely a nagybirtokosok, a rövidlátó vármegyei potentátok és a finánc-tőke ipar lovagjainak működési terévé lett… A szellemi munkás középosztály nagyobb része proletár színvonalra süllyedt.
  A széles néprétegeknek az, az érzése, hogy az ország nem a népé, hanem néhány tízezer emberé, akik a ha­talmat gyakorolják, és a hatalommal visszaélnek, hogy minden állami intézmény milliók szenvedése árán csak eme kevesek rövidlátó politikáját és önző céljait szolgálja
  Jászi Oszkár: Magyar kálvária, magyar feltámadás, Bécs, 1920. szept,

  lényeglátó

  Kedvelés

 8. Petőfi megszorítása érje őket!

  “Dicsőséges nagyurak!
  Hát ,hogy vagytok?
  Nem viszket kicsit a nyakatok?
  Új tipusú nyakravaló,,,nem cifra, de j szoros!”

  lényeglátó

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.