A Biszku és Mátsik ügyében tüntetők (és szervezők) szíves figyelmébe

Köszönet a tüntetést kezdeményezőknek! Már-már úgy tűnik, hogy a különféle kedvezményeket élvező egykori gyilkosok, verőlegények, vérbírák, vérügyészek vagy a foxi-maxi tanfolyamot végzett, “hat-elemis” dilettáns politikusok az “érinthetetlenek” táborába tartoznak, és mind a magyar kormány(ok), mind a rendőri szervek, ügyészek, bírák és a vörös terrort csak hírből ismerő nyugati államok vezetői, a legszigorúbb és leghatékonyabb védelmét élvezik.

Biszku és Mátsik mellett el kell járni (ha kell posztumusz is) Rákosi és Kádár banda tagjai (söpredékei) ellen is! Meg kell nevezni azokat a báránybőrbe bújt alattomos (szemforgató) személyeket, akik közvetve vagy közvetlenül támogatták a mérhetetlen nagyságú erkölcsi, anyagi és fizikai károkozókat vagy akadályozták a leleplezésüket…

Göncz Árpád volt a legelső, aki az egyik legmagasabb kitüntetést adományozta Kárpáti Ferencnek, a Néphadsereg fő-komisszárjának, a “sereg” katonai és polgári állománya ideológiai agymosójának.

Göncz léptette elő vezérezredessé történelmünk legnagyobb szélhámosát, Gyurcsányt lepipáló hazugját, bajtársait eláruló  spiclijét, a “hullarablók” táborának gazdagítóját, a háromszoros dezertőrt, Rákosi-Farkas által kreált tábornokot: Király Bélát!

Sólyom László akadályozta meg az ügynöktörvény elfogadását, kétszínű hintapolitikájával ügyeskedett  a Gyurcsány ellen kialakult népharag csillapításában.

Szabó János (egykori honvédelmi miniszter) és Lányi Zsolt HB elnök “tuszkolták” a magasabb rendfokozatba Homola Csabát (egykori függetlenített párttitkárt), Bánkuty Gézát és Szalay Róbertet, egykori komisszárokat és pufajkás (Kádár hatalmát megszilárdító) hazaárulókat.

Keleti György “falazott” Horn Gyulának (a szigorúan őrzött helyről eltűntetett) személyi okmányai “kámforrá” válásával.

Für Lajos (saját bevallása szerint) mentette át a seregben lévő párt-politikai apparátust az utókornak, vele volt a HM-ben Hende Csaba (aki jogászként sem tett semmit a tisztogatásért), majd az első Orbán kormány igazságügyi miniszteri államtitkáraként is “kihagyta” a felelősségre vonás felvetését és beindítását.

Nem túlzás azt állítani, hogy, integrálva a Rákosi-Kádár rendszer népellenes bűnösei számát, valamint a tudatos vagy tudatlanságból fakadó támogatóikat (védőiket), mind erkölcsi, mind pedig anyagi értelemben felbecsülhetetlen nagyságrendű kárt okoztak hazánknak. És teszik ezt 2/3-os parlamenti többséggel rendelkező második Orbán kormány időszakban is!

Orbánnak a felelősségre vonást érintő ígérete immáron több mint két éve ígéret maradt! Azt a Horn Gyulát köszöntötte 80. születésnapja alkalmából, aki pufajkásként hazaáruló volt, aki miniszterelnöksége során “megtollasodott”, aki hazudott, csalt és a parlamenti képviselőket valamint a közvéleményt egy cinikus “NA ÉS”-sel pökhendi módon szembeköpte. Most pedig az állam költségén, VIP-es orvosi ellátásban, különleges felügyelet mellett morzsolja napjait.

Más  megvilágításban:  a Biszku, Mátsik, Horn és hasonszőrű senkiházik  azért  élhették és élhetik ma is  zavartalanul, valamint jólétben a  világukat, mert szép számmal akadtak olyan (enyhén szólva) balekok, akik  felejtvén (vagy nem is ismervén) a múltat, “futni hagyták” a történelmünk szemétdombjára dobandó gazembereket.

Sajnálatos, hogy a rendszerváltozást követően, a tisztességes embereket elbizonytalanították, az előző érákban megalázottak és kisemmizettek döntő többségét abban a nyomorúságos helyzetben hagyták, amely okozói a pozícióban, rendfokozatban, a kiemelt juttatásokban és más elismerések halmazában dúskálók voltak.

Az emberek (közvélemény) igazságérzete egyre jobban közelít a tűréshatár felé. A kormány ebbéli politikájából kiábrándultak száma gyorsan növekszik. Meg kell állítani ezt a folyamatot, mert a minden kilométernél lesben állók csak a kedvező alkalomra várnak, hogy ismét a hatalom birtokában jussanak. Ne várjunk tőlük semmi jót, 1917-óta bizonyították, hogy csak a proletár diktatúra drasztikus alkalmazására és a harácsolásra képesek.

Tisztelettel kérem a tüntetés szervezőit, hogy komplex módon kezeljék a Biszku-Mátsik ügyet, hatékony és alattomos közreműködők (segítők) nélkül már régen a megérdemelt cellájukban lennének, és ez akkor is igaz, ha egyes érintett “védőik” megsértődnek érte! Nem a más irányban végzett tevékenységükről vagy jóakaratuk megkérdőjelezéséről van szó, hanem a megmagyarázhatatlan “kihagyásukról”, az időhúzásról, a tudatos, a tudatalatti vagy a tapasztalatlanságuk miatti korrekt, igazságos, hatékony és jogos (megígért) felelősségre vonás elmaradásáról.

Tisztelettel:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

Nemzeti InternetFigyelő

9 című bejegyzés “A Biszku és Mátsik ügyében tüntetők (és szervezők) szíves figyelmébe” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Peti megszökött, amikor kivezették, hogy megmutassa hol vannak a fegyverek elrejtve. A sérülését kezelő orvos fejelentette, és így került a hohérai kezébe. Ki volt az orvos? Ő is gylilkos!!!
  Péter

  Kedvelés

 2. A ” különféle kedvezményeket élvező egykori gyilkosok, verőlegények, vérbírák, vérügyészek vagy a foxi-maxi tanfolyamot végzett, “hat-elemis” dilettáns politikusok az “érinthetetlenek” táborába tartoznak” – ahogy a cikk mondja, viszont egy dologról elfelejtkezett a cikk írója. Ezek a “legények” már mind 80-on túl vannak, vagy már alulról szagolják az ibolyát, hiszen ha az ’50-es ’60-as évekbek tevékenykedtek intenzíven, ők akkor voltak életük teljében. Ezek leszármazottait, rokonait és kebelbarátait (is) meg kellene vizsgálni kissé közelebbről, jóllehet ezzel is elkéstünk már vagy 20 évet.

  Jacaranda

  Kedvelés

 3. A cikk írójának hitelességét meg kérdőjelezi a “rendszerváltozást követően” kijelentése. Fogalmazása szerint a 90-es eseményeket ő annak értelmezi, holott nyilván való, ha akkor ténylegesen lezajlik a rosszul és korrupt módon működő rendszer leváltása, ma nincs ez a cikk sem!
  Magyarországon a második világháború után volt az utolsó állami berendezkedési forma cseréje, amikor is középvezetői szintig szinte mindenkit likvidáltak

  tétlény

  Kedvelés

  1. Szerintem is csak rendszerkorrekció volt és nem rendszerváltás.Rendszerváltás nincs vér és tűz nélkül.

   liverpool

   Kedvelés

 4. Sajnos nem likvidaltak, mint ahogyan tetleny irja, hanem csak kiebrudaltak a diszpintyeket a hatalom kornyekerol. Most is ezt kellene tenni, am a hatalmat bitorloknak ez az allapot teljesen megfelel. Kez kezet mos alapon. Hanyingerem van mar tole!
  delvideki

  Kedvelés

 5. “Valaki” akartál lenni? 3/3 volt a “Szükséges +!” És slussz! Maguk ellen törvényt hozni? Hóhértól vársz önakasztást, önként?

  lényeglátó

  Kedvelés

  1. lényeglátó!
   Nagyon sok becsületes magyar CSAK ember volt és az is maradt,mintsem megalkuvó csúszómászó.
   H.B.
   “Elvitathatatlan, hogy a zsidóság a Hamispróféta és az Antikrisztus népe, illetve eszköze, kik a világnézet meghamisításában, valamint a világrend felforgatásában vezető szerepet vittek s visznek.”

   Kedvelés

 6. Azokat szintén be kell sorolni ebbe a körbe aki 89 után bármilyen formában is részt vett a hatalomban!

  kató rudi

  Kedvelés

 7. Marha egyszerű.MAGYAR KORMÁNYT KELL HATALOMRA JUTTATNI ÉS AZ TUDNI FOGJA A DOLGÁT ZSIGERBŐL
  H.B.
  “A Talmud szelleme már fokozott, végsőkig menő goj gyűlöletet tartalmaz, olyannyira, hogy a gojt — vagyis azt, aki nem zsidó — állatszámba veszi, akivel, akárcsak az állattal, tetszésszerint bánhat a — zsidó. Sőt, mintegy céllá és kötelességgé, a zsidóság érdekévé teszi a gojok gazdasági és erkölcsi, valamint világnézeti tönkretételét, hogy annak romjain könnyen felépíthessék a talmudi világrendet.”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.