Lakosság elleni katonai támadás – 380 halottal – az USA-ban? (NIF kommentárral)

Az USA-ban Obama ellen szervezkedő 380 főt bombázott le a hadsereg – Orosz jelentés a titokzatos robbanásokra. A titokzatos robbanásokra, amik 1hónapja történtek Michigan-ben az oroszok jelentése adhatja meg az elképesztő választ !!!

(Ezt a hírt megerősíteni nehéz lesz, de lefordítottam, mert rendkívül érdekes és ahogy a napokban alakulnak a dolgok, már ez is lehetséges…)

Sokkoló orosz Szövetségi Nemzetbiztonsági Szolgálati riport (Federal Security Service – FSB) kering a Kreml falain belül, illetve szivárgott ki:

Az USA területén 2012. Június 6-án “intenzív” csata tört ki az Obamához hű katonai erők és amerikai felkelő forradalmi erők között, melyben legalább 380 férfit, nőt és gyereket öltek meg, akik fel akartak lépni, hogy szembeszálljanak az ország totális diktatúrává alakulása ellen.

– HOGY MI ??? ………..- IGEN, JÓL OLVASTAD !…

A riport szerint 500 ember gyűlt össze egy találkozón a Michigan állambeli Alpena városánál, hogy létrehozzanak egy 50 államra kiterjedő helyi bűnüldöző szervekből és politikai aktivistákból álló szövetséget azzal a céllal, hogy a megindult folyamatot a diktatúrába visszafordítsák, amíg még lehet, és ha kell fegyveres úton.

Az FSB azt állítja a jelentésben, hogy akkor tört ki az összecsapás, amikor az összegyűlt rebellisek több jól azonosítható fedett FBI ügynököt fedeztek fel maguk között, akik az esemény eszkalálódását és a feszültséget próbálták szítani. Letartóztatták őket, amikor is perceken belül egy nehézfegyverzettel ellátott kontingens érkezett a helyszínre szövetségi rendőri erők személyében, akik “viszonzásul” a lázadó erőket próbálták letartóztatni!

A “köztük elnyúló csetepaté” után – folytatja a jelentés – az amerikai légierő légitámadást hajtott végre: lézervezérlésű 2000 lb töltet csapódott a lázadó tömegbe, mintegy 3/4-ét azonnal megölve.

Hogy mennyire hatalmas volt a robbanás, egy helyi michigani riporter, Bob Powell írja:

“2012. Június 6-án délelőtt 10 óra körül titokzatos robbanás rázta meg az otthonokat Michigan észak-keleti részén mintegy 100 négyzetmérföldnyi területen. A földet megrázó robbanás érződött Presque Isle- tól Lincoln-ig és nyugatra Hillman-ig.”

Fontos megjegyezni, hogy ezt a riportert azonnal letartóztatták és őrizetbe vették a jelentés szerint az Obama-erők, amikor próbált több információt szerezni.

A jelentés folytatásában leírja, hogy az első bomba ledobását követő közel 48 órában katonai erők, – melynek száma több százra tehető – szállták meg Michigant körülbelül 85 harci szállító helikopterrel és A-10 Thunderbolt föld-levegő rakétával felszerelt vadászrepülővel.

Megerősítve ennek a csatának a káoszát olvashatunk a Natural Society News Service -től:

“Most már küldenek a szemtanúk nagy számban fotókat, videókat, amit a földön készítettek közel a megnövekedett sugárzású (a normális több százszorosa) zónához, akiket az EPA emberei gyorsan eltávolítottak akkor a környékről. Hangos és mély robbanás hangjáról számolnak be, mint amikor a hangrobbanás megüt egy tűzijátéknál. A robbanások után sokszor egy századnyi fekete jelöletlen helikopter és légi jármű volt látható.”

Egy michigani lakos számolt be a következőről, amit számos lényegi bejegyzés is megerősített:

“ROBBANÁSOK MINDENHOL, majd nagy katonai helikopter tartott a helyi légibázis felől a robbanások irányába. Ezek a robbanások következetesen folytatódtak és 1 óráig vagy tovább is eltartottak”

Az FSB-jelentésben együttműködő orosz nukleáris szakértők is állítják, hogy az Obama-rezsim által használt bombákban a megnövekedett sugárzást a bennük lévő legyengített uránium okozza és elképzelhető, hogy Michigan és Indiana állam más területei és célpontul estek.

A támadás után 48 órával a mobiltelefonálást korlátozták és katonai felszereltséggel ruházták fel a rendőrséget. Erről már a Fox News is beszámolt.

Az oroszok jelentése még megjegyzi, hogy a halottak száma csak becsült érték, inkább azon alapszik, hogy az Obama rezsim a csapás után mennyi hullazsákot rendelt oda, ami alapján a szám még magasabb is lehet !

A széles amerikai közvélemény számára ismeretlen a dolog, hogy Oroszországot is sokkolta a hír, mennyire sokan fordultak Obamához könyörületért, ne ölje meg őket… tény az USA most a belső törvényes rendje szerint cselekszik, mely viszont olyan hatalmat adott az elnök kezébe, ami precedens nélküli : tetszőleges amerikai állampolgárt lehet megölni, bebörtönözni bizonyíték és tárgyalás nélkül. És az újabb törvények az USA történelmében először még azt is lehetővé teszik a kormánynak, hogy megtévesszen, hazudjon bárkinek, ha érdekei úgy kívánják.

Egyéb forrásokat nem ismerek, mert a Világ helyzetéről hamar letörölték, így:

/Forrás: Világ helyzete/

Forrás: Global Mysteries

NIF kommentár: A kapcsolódó cikkhez hozzászóló egyik olvasó is megerősítette a hírt, hogy USA-ban élő ismerőse is arról beszél, hogy a lakosság készül a háborúra, az éhséglázadásokra. Valóságos fegyverkezési láz tört ki a polgárok körébe. Egy kis idézet az említett hozzászólásból:

„Van egy USA-ban élő barátom, szoktunk néha beszélgetni, és ő is mondta, hogy a fegyverboltokban hiány van, mert a lakosság fél a fegyvertartási törvény megváltoztatásától, és mindenki fegyvert akar vásárolni, amíg még lehet. Továbbá készülnek a szerintük elkerülhetetlen éhséglázadásokra, amikor összeomlik a rendszer, az adósok nem tudnak tovább fizetni, a szegényebb rétegek pedig erőszakkal akarnak majd élelemhez jutni, és fosztogatni kezdenek, mint a nagy szökőár idején. Ezért is sokan fegyverkeznek, és a hidegháborús túlélő bunkerekhez hasonló túlélésre rendezkednek be . Élelmet , vizet , üzemanyagot , fegyvert tartalékolnak , menekülési útvonalakat készítenek elő , hogy ha elkezdődnek a lázongások , legyen hová és mivel menekülniük , és meg tudják védeni magukat.”

Azt hiszem, ezekhez az USA-ból származó hírekhez nincs mit hozzáfűzni, és igazolni látszanak, hogy a mostani cikkben leírtak nagyon is valóságosak lehetnek! Persze erről hallgat a globalisták kezében lévő média. Naná, hiszen ez azt jelenti, hogy az egész amerikai gazdaság pillanatokon belül össze fog omlani, az pedig az egész világot magával rántja!

Az éhséglázadásokról már évekkel ezelőtt írtam valamelyik írásomban. Éppen ezt elemeztem, hogy hamarosan az élelem és a víz stratégiai fegyverek lesznek, és ezért akarják megszerezni Hazánk területét, hiszen olyan fantasztikus adottságokkal rendelkezik, hogy valóságos éléskamra lehet, és aki birtokolja, annak hatalmas gazdasági fegyver kerül a birtokába! Akár irányíthatja is a világot, már pedig tudjuk, hogy ez a cionisták legfőbb törekvése!

Egyre világosabban látszik a globalista cion-maffia célja és elképzelése a világuralom megszerzését illetően! Még egy elképesztő látomásom van (erről később szeretnék írni egy cikket, amiben szeretném majd kikérni olvasóim véleményét is), éspedig az, hogy nem is biztos, hogy az egyre sűrűsödő természeti csapások a globális klímaváltozásnak köszönhetők!

(A kommentárt beküldte: Czakó István)

Kapcsolódó cikk: Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA – OBAMA

Nemzeti InternetFigyelő

18 című bejegyzés “Lakosság elleni katonai támadás – 380 halottal – az USA-ban? (NIF kommentárral)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Már előre próbálok szólni Czakó úrnak, nehogy egy újabb természetellenes írását közzé tegye: “nem is biztos, hogy az egyre sűrűsödő természeti csapások a globális klímaváltozásnak köszönhetők”.

  Az emberiség az eddigi legkárosabb, a mai technikai civilizációjával fogja nem csak saját magát elpusztítani, hanem a bioszférát is újabb évmilliós jégkorszakokba sülyeszteni. Miként az az utóbbi 10 ezer éves felmelegedést jelentő holocén földtörténeti kor előtt volt.

  Mert igenis, mi 7 milliard ember vagyunk a felelősek a földi emberi élettér közeljövőbeni összeomlásához!

  Azt nem tudom, hogy a USA-ban valóban megtörténtek-e a leírt események. De hogy valami hasonló szörnyűségek fognak rövidesen a fajunk nyakába szakadni, abban biztos vagyok. T. István.

  Kedvelés

  1. Kedves T. István!

   Mit ért Ön “természet ellenes írás” alatt? No, és miért tiltaná meg nekem a gondolataim közzétételét? Mint jeleztem, egy szörnyű gyanúm támadt, amit magam nem tudok eldönteni, hogy lehetséges-e vagy sem, éppen ezért szeretném kérni nálam jobban hozzáértők (de tényleg hozzáértők) véleményét is!

   Kérem, azért ne írjon ilyeneket, mert nem gondolom, hogy Ön nekem bármit is megtilthatna!
   Legfeljebb, javaslom, ne olvassa el, ha baja van velem. Üdvözlettel:

   Czakó István

   Kedvelés

   1. Nem természeti csapások, hanem skalárfegyverek műve – HAARP?

    Scall Fast

    Kedvelés

  2. mi 7 milliárdan ???? vagy azok akik után megyünk , biztos ez a 7 milliárd ugyanerre fejlődne és ugyanilyen tempoban???? biztos erre verné el mindeki a pénzt , hogy háború meg kőolaj??? félredobva minden hasznos dolgot amit valaha feltaláltunk?????? tehát te neérezd magad ennyire ropsszul , mert belevagy kényszeritve egy ilyen világba amiben élünk… sztem te is máshogy csinálnád…. csak ők nem adnak a hatalomból….

   bazsi

   Kedvelés

 2. A fent leírt események valóságtartalmáról nem tudok nyilatkozni , mert sehol sem hallottam róla , de az biztos , hogy van néhány technikai tévedés a cikkben . Az A-10 Thunderbolt nem vadászgép , hanem ún. tankgyilkos , csatagép , földi célok , leginkább páncélozott járművek ellen . Fegyverzete nem föld-levegő , hanem levegő-föld rakéta , és gépágyú . Az uránium tartalmú robbanóeszközök kimondottan páncéltörő lövedékek (az A-10-es is használ ilyet) , az erősen páncélozott célok (tankok) ellen , nem pedig ledobható bombák . Van némi radioaktív sugárzásuk , amikor eltalálják a célt , és porrá robbannak , de azért az nem okoz nukleáris katasztrófát , tehát nem lesz a normális érték több 100-szorosa a sugárzás.
  Nem igazán tudom , mit gondoljak a leírt eseményről . Én kis naiv , még mindig úgy hiszem , hogy a nyilvánosság a demokrácia része az USA-ban is , hatalmas erő és védelmet ad . Tehát ha mindez megtörtént volna , akkor szerintem már beszámoltak volna róla a nemzetközi sajtóban . Aztán hogy a valóságban mennyire tudnak eltitkolni egy ilyen eseményt a kormányszervek , arról sejtésem sincs , filmen láttunk már hasonlót . Még akár igaz is lehet , de az nagyon sötét jövőt jelent mindannyiunknak , mert ha egy ország a saját állampolgárait is legyilkolja , akkor mit enged meg majd más nemzetekkel szemben ?

  Sztanó

  Kedvelés

  1. Kedves Sztanó!

   Ezek a technikai tévedések nyilván abból adódnak, hogy a fordítást egy nem hozzáértő katonai szakember készítette. Magától értetődő például, hogy egy repülőnek nem lehet föld-levegő rakétája, csak fordítva, levegő-föld ill. levegő-levegő rakétája. Az A-10 Thunderbolt esetében ezek AGM–65 Maverick és AIM–9 Sidewinder típusúak!

   “Az A–10 Thunderbolt II (magyarul „Villámcsapás” II) szubszonikus sugárhajtású csatarepülőgép, melyet a 1970-es években az Amerikai Egyesült Államokban fejlesztettek ki, elsősorban a szovjet harckocsik mennyiségi fölényének ellensúlyozására.

   Erős páncélzatú, jó túlélőképességű repülőgép. Fő fegyvere a Gatling-rendszerű GAU–8 Avenger gépágyú, amely a repülőgép törzsének mintegy felét tölti ki, üres tömegének pedig körülbelül a harmadát teszi ki. Ez a fegyver képes a teherjárművek és lövészpáncélosok megsemmisítésére, illetve a harckocsik súlyos rongálására (az Öbölháborúban bizonyítottan a T-sorozat megsemmisítésére is).” (A Wikipédia alapján)

   A robbanófejek sugárzási szintjéről írtak is nyilván a hozzá nem értést jelzik, és fordítási tévedésekből adódnak.

   De köszönöm a kiegészítést.

   Ami pedig az eltitkolást illeti, az az érzésem, hogy az amerikaiaknak fogalmuk sincs arról, hogyan veri át őket a saját kormányuk! Ők még hisznek a demokrácia és szabadság álmában! Csak keserű lesz majd a felébredés! A hatalom úgy körbe szőtte őket, mint pók az áldozatát! Ők maguk segítették ebben azzal, hogy megrémülve a terrorizmustól, amivel folyamatosan rémisztgetik őket, és csinál is ilyen támadásokat a kormány, hogy a lakosság valóban megrémüljön (lásd az ikertornyok elleni támadás!), az emberek pedig önként adják fel szabadságukat, hogy védjék meg őket a terroristáktól!
   Ez nem összeesküvés elmélet, hanem a tényleges valóság!

   Czakó István

   Kedvelés

  2. Nem szívesen szólok bele…., mert viszonylag jó hozzászólás volt ameddig a tárgyi pontosítás része tartott. De, miért hiszik még mindig az emberek, hogy a demokrácia bárkit is megvéd ???? A sajtó manipulálható és nap mint nap manipulálják is……, a nemzetközi sajtó pedig egy igen szűk lobbi kezében van. Tehát nagy az esélye, hogy a hírnek valóság alapja van. Sajnos a világ legagresszívabb állama az USA az Izraeli pénzhatalom támasza…., pl. a szeptember 11-i merénylet, majd az utána meghozott demokrácia elleni törvények….,
   -tetszőleges amerikai állampolgárt lehet megölni, bebörtönözni bizonyíték és tárgyalás nélkül.
   Közben mi a tyuktolvaj”” mellé is védőügyvédet rendelünk……., hja…, hogy is végződnek a magyar népmesék ???
   “- Aki nem hiszi, járjon utána……,”

   Károly Bercsik

   Kedvelés

   1. “A sajtó manipulálható és nap mint nap manipulálják is……,
    Károly Bercsik!
    Szerintem a sajtó a manipuláló és nap mint nap manipulál is.

    Horváth Bertalan

    Kedvelés

 3. Sztanó,

  Nem majd, hanem már eddig is mit megengedett magának más nemzetekkel szemben. A jövő már nem lesz sötétebb, csupán a végjáték következik hamarosan.
  Nemzetközi sajtó? Emlékezz Líbiára. Vagy ami még aktuálisabb: Szíria.
  Az orosz híreket olvasva előbb botlasz valódi hírekbe.

  Ami a néhány technikai infót illeti, az korrekt. Igazad van továbbá az amerikaiak demokráciába vetett hitét illetően is. Ez az ami sok gondot okoz még az usa hatalomnak. Bár rengeteg birka is legelészik arra felé, csakúgy mint nálunk.
  Apropó nálunk! Képzelj el egy hasonló szitut Magyarországon.
  Áh, nem is folytatom inkább…

  Ez a hír meg annyira hihető, hogy akár igaz is lehet.

  porter

  Kedvelés

 4. “nem is biztos, hogy az egyre sűrűsödő természeti csapások a globális klímaváltozásnak köszönhetők!”
  Czakó úr!
  Nekem már a japán cunami idején is a volt a gyanúm,hogy az nem természeti katasztrófa.
  Egyébként pedig valahol olvastam,hogy Usraelben olyan törvényt léptettek életbe,aminek alapján a hadsereget be lehet vetni a lakosság ellen – de ha ez így van akkor minek kellenek törvények?

  Horváth Bertalan

  Kedvelés

 5. Kedves Czakó úr!
  Amiről Önnek sejtése van, az sajnos ma már valóság! Egyébként pedig miért meglepő ami a nagy vízen túl történik? Amerikába az emberek a gazdagságért, a jólétért mentek. Hatalmas autók, házak,
  még az egyszerű munkásoknak is. Aztán egyszer csak valaki azt mondja, nem kell neked ilyen nagy autó, meg ház, elégedj meg VW- val, meg kisebb lakással, persze ugyan azért a bérért. Igen ám, de ő nem érti azt, hogy a szomszédnak, aki szombaton imádkozik, miért nem mondják ugyan ezt? A végjáték elkezdődött, melyre a pénz emberei úgy gondolják, kellőképp felkészültek. Csak az a gond, hogy mire győznének, a pénznek nem lesz értéke, mert azt nem lehet megenni és meginni! De van még idő a téli napfordulóig.

  tétlény

  Kedvelés

 6. Csak, hogy tisztába legyetek a dolgokkal a “Magyar Honvédséget” is be lehet vetni 5 ezer kilométeres körzetben “zavargások” ellen, a hende komisszár ezt a gazdáival egyeztette és alá is írta! Ez benne van a szerződésükben! A fennálló “rendet” minden eszközzel megvédik zsidó, nem érdekes, hogy mennyi életet követel majd!

  kató rudi

  Kedvelés

 7. Hat en nem hallottam semmi ilyenrol,bar meglehet a media errol nem informal,itt. Ami Obama elnokot illeti szerintem sokkal jobb mint az elozo reptilian volt,mert neki legalabb van szive,ami a masikbol allamfobol hianyzott.Ugyan kikialltottak szocialistanak amiert a szegenyebb retegeknek kedvez es ezert aztan tamadjak eleg erelyesen minden oldalrol,termeszetesen a vilag kormanya,es az allamfok is a vilagot iranyito elit kezeben osszpontosul. Az amerikainak nincs fogalma a szocializmusrol…… Minden ember felti a csaladja epseget es eletet. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WaWZiIKkeo4
  http://www.thrivemovement.com/store

  szarny26

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.