Madonnát kifütyülték Franciaországban

Madonna párizsi koncertje botrányba fulladt. A felháborodott nézők szeméttel dobálták meg az énekesnőt és visszakövetelték a pénzüket. Ezen kívül Madonnának ismét sikerült megsértenie a francia szélsőjobboldali párt vezetőjét, Marine Le Pent, bemutatva egy botrányos videót, amelyben Hitler, Hoszni Mubarak, XVI. Benedek pápa, ill. horogkereszttel a homlokán Marine Le Pen láthatóak.

A nézőket azonban elsősorban nem ez háborította fel, hanem az énekesnő velük szembeni viselkedése. Madonna ugyanis az exkluzív koncert kezdete után 45 perccel elköszönt rajongóitól, akik egész éjszaka vártak rá a klub előtt és a stáb elkezdte lebontani a színpadot…

Az énekesnő a történtekért nem kért bocsánatot rajongóitól.

Hungarian.ruvr.ru

Megjegyzés:

Ugyan mit is lehet várni, egy Kabbalistától?

Bár az énekesnő állítólag már nem műveli ezt a vallást, – de ha csak a múlt idő is érvényes, számunkra az is éppen elég. Madonna erkölcstelensége, pökhendisége, és szemtelensége, nem ismer már határokat, – s elképzelhető, hogy a jövőben az egyik ilyen hasonló szellemiségű koncerten nem csak szeméttel dobálják majd meg. Lehet, lesz ott majd minden, ami szem-szájnak ingere. Pofátlanságáért megkapja a neki járó vendéglátást: paradicsomot, záptojást, kukoricagránátot, s némi kis bólét; Coctail a’ la Molotov néven…

SzRTI

 Forrás: Szabad Riport

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “Madonnát kifütyülték Franciaországban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vélem, hogy az L Simon László vezette magyar “kulturát” mindez nem zavarná, éppen ellenkezőleg. Csodálom,hogy eddig nem hívták meg hozzánk. Amik a franciákat illeti: Trianon óta nem tekintem őket nemzetnek.
  de Loviaguin Alexander

  😀 😀 (H)

  Kedvelés

 2. A kivénhedt, levitézlett kurva, mára tehetség nélkül, beállt az agymosó-gépezet szolgálatába. Pecunia non olet.
  A franciákkal nem volt szerencséje…
  Nagy Péter

  Kedvelés

 3. Nálunk is sikerült bemutatkoznia mikor az Evitát forgatta Budapesten.
  nem engedélyezték, hogy a Bazilikában is forgassanak ezért valami olyasmit nyilatkozott, hogy Budapest drága, savanyú szaga van a lepedőknek stb. nagyon meg akar felelni a világ urainak.

  filiszteus

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.