A GVH kampányt indít a fogyasztói csoportok megtévesztő hirdetései ellen

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerdától 6,2 millió forintos médiafelület-foglalási büdzsével társadalmi célú kampányt indít a fogyasztói, vásárlói csoportok megtévesztő hirdetései ellen – jelentette be Tevanné Südi Annamária, a GVH főtitkára a hivatal keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

    Az utóbbi időben a növekvő bírságok ellenére folyamatosan növekszik a csoportszervezők elleni panasz, ez ösztönözte a GVH-t a fellépésre. A cél az, hogy főleg az alacsony képzettségű és szociális helyzetű emberek figyelmét hívják fel a rájuk leselkedő veszélyekre – tette hozzá a főtitkár.

MTI – 2012. június 26.

Nem csak a megtévesztő reklámok, hirdetések ellen kellene kampányolni, hanem a magyar nyelvet romboló, megcsúfoló idióta szójátékokat is szigorúan büntetni kellene, mint például a „Ki vagy, ha éhes vagy?” vagy a „JAR-ral jól jár!” és hasonló ocsmányságokat. Ezek a magyar nyelv szépségét és színességét megcsúfoló nyelvficamok bűntettek ősi nyelvünk ellen, és rombolják az ízlésünket. (NIF)

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “A GVH kampányt indít a fogyasztói csoportok megtévesztő hirdetései ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az államnak kötelessége megvédeni a polgárait,adófizetőit a pénzéhes multiktól.
    …mert hülye azért nem vagyok.

    Horváth Bertalan

    Ezt az idióta reklámdumát jobb lett volna kihagyni! Mert, aki kitalálta, az igenis, hülye! (H)

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.