Visszaszámlálás

Ma a görög választásokkal – annak kimenetelétől gyakorlatilag függetlenül – végső szakaszba ért a gyarmatbirodalom összeomlása, tehát elkezdődik a visszaszámlálás.

Ezzel döntő fordulatot vett az emberiség fennmaradásáért folytatott küzdelmünk is, amelyet annak elkerülésére folytatunk, hogy a darabjaira húlló gólem ne temessen maga alá bennünket,

Ahhoz, hogy elkerüljük a diktátorok akarata szerinti testvérháborút, ismernünk és alkalmaznunk kell a Szent Korona Értékrendben megfogalmazódó ősi civilizáció szabályrendszerét, amely átveszi a nyugati civilizáció gondolkodási módjának helyét.

Mai videolevelem az Albertirsai Szer második, A Gondoskodó Magyarország szabályrendszere (jogrendszere) c. előadását tartalmazza (pdf. formátum), amelyet különösen a jogászoknak ajánlok szíves figyelmébe, azzal a megjegyzéssel, hogy az ősi civilizáció szabályozási rendszere is alapjaiban tér el a nyugati civilizációtól. 

Az ősi civilizáció Szent Korona Értékrendben megfogalmazódó magyar és nemzetközi jogszabálytervezetei egységben az „Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona” c. kötetben szerepelnek, amely letöltési címe:  http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf.

Dr. Halász József

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Visszaszámlálás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Megint, mint történelmünkben többször, a rossz mellé szegődtünk. De ilyen silány, kilóra megvásárolt lakály-politikusaink még tán sosem voltak. 60% magyarul beszélő idegen a politikai életben. Hiába minden egy teljes politikai garnitúra és paradigmaváltás nélkül.

  Nagy Péter

  Kedvelés

  1. “A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.”

   Remélem,hogy még nem késő.

   Horváth Bertalan

   Sajnos, úgy néz ki, hogy már késő! (H)

   Kedvelés

 2. Az EU “megálmodói” vitték véghez az emberiség történelmének legnagyobb átverését, kifosztását, kirablását. Hozzájuk viszonyítva a tatárjárás, törökvész, kommunista diktatúra majális volt! Épeszű ember és kormány messzire elkerülte volna ezt a mocskos, maffiózókból álló közönséges BŰNSZÖVETKEZETET. Olyan randa szó, amely ráillene erre a bagázsra, nincs a magyar nyelvben. Bregyók!

  délvidéki

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.