A Fehér Kéményseprők nyomozás elrendelésére tett felhívása és követelései

Tisztelt Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész!

Kérjük a nyomozás elrendelését a Nemzeti Adó és Vámhivatalt az “alvilág irányítja” kéréskörben! Valamint kérjük a nyomozást kiterjeszteni szíveskedjenek a Pénzügyi felügyelet közreműködésére is.

Köszönettel:

Dabasi Tamás

Felhívás, nyomozás elrendelésére!

A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, nyomozás elrendelése felhívással fordul a Nyomozó Ügyészségek és a PSZÁF felé.

Az utóbbi időben több ügyfélmegkeresés alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a Crediexpress elnevezésű kétes vállalkozás, valamint az OTP Faktoring és a Tallent Bilenz, alvilági módszereket alkalmazó társaságok, a MAGYAR ÁLLAM tulajdonában lévő Nemzeti Adó és Vámhivatalt használja fel magánszemélyek vagyonától való megfosztására…

Természetesen azonnal utána néztünk és a magánnyomozói csoportunk, felderítette, hogy nevezett vállalkozások, a NAV Elektronikus Árverési Felületén hirdetik az adósok ingatlanait árverésre.

Megkerestük az illetékes elektronikus árverési felület üzemeltetőjét is, aki elmondta, hogy a nevezett alvilági cégeknek a 12/2003 12/2003. (I. 30.) Korm. Rendelet a zálogtárgyak bírósági végrehajtáson kívüli értékesítésének szabályairól törvény engedi meg. Továbbá hivatkoznak arra, hogy e kétes cégeknek a PSZÁF adott (ismeretlen) engedélyt, arra, hogy bárkinek, hangsúlyozzuk Magyarországon BÁRKINEK, akinek ingatlan tulajdona van, a kétes vállalkozások a MAGYAR ÁLLAM által finanszírozott és működtetett Nemzeti Adó és Vámhivatalt használja fel magánszemélyek vagyonától való megfosztására.

Megtaláltuk a hivatalos oldalon az alábbi felhívást, mely egyértelműen nyilatkozik, hogy csak is a NAV birtokában lévő ingatlanok értékesítése történik.

„Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságok és ingatlanok értékesítése történik.”

Akkor most mi is történt? A Pénzügyi Felügyelet, hatósági engedélyt ad a kétes, alvilági cégeknek, hogy az általuk kiválasztott ingatlanokat a Magyar Állam tulajdonában lévő NAV rendszerén keresztül rabolják el a tájékozatlan lakosságtól.

Tudomásunk szerint a jelenlegi törvények alapján, csak és kizárólag a NAV és az Önálló Bírósági Végrehajtó van feljogisítva árverési joggal.

Ennek ellenére alvilági kapcsolatokkal és módszerekkel dolgozó Kft, Zrt, Credit és Faktor cégek, vállalkozások a  NAV és a PSZÁF közreműködésével fosszák ki a magyar lakosságot. Legalább is ezt állítják!

A Kormány és Bankszövetség közötti decemberi paktumra tekintettel az ez évben már módosított elmúlt évi törvényhozás folytán a bankok illetve megbízottaik akár rendőrségi segítséggel is kikergethetik jogszerűséget színlelve az adósokat a saját házukból.

A becsapott, tönkretett, tisztességes honfitársaink sorsa miatti kétségbeesésünkben arra kérjük a PSZÁF vezetését, hogy azonnal kezdjenek vizsgálatot annak érdekében, hogy kiderüljön, milyen jogszabályra hivatkozva végezhetnek a NAV Elektronikus Árverési Felületén a Pénzügyi Felügyelet felhatalmazásával jogtalan árveréseket!

Kérjük, a Nyomozó Hatóságokat, hogy azonnal rendeljenek el nyomozást, annak érdekében, hogy kiderüljön, milyen jogszabály alapján használhatják az alvilági vállalkozások a Magyar Állam tulajdonába álló Nemzeti Adó és Vámhivatalt a magánszemélyek vagyontárgyai kifosztására.

Külön kérjük azon személyek felelősségét is vizsgálni, akiknek tudomása van róla, hogy alvilági módszerekkel fosszák ki a Magyar lakosságot, felhasználva a NAV intézményét, és nem tesz semmit a cselekmény megszüntetése ellen.

Arra tekintettel, hogy a Miniszterelnök a bankok mellé állt és a Bankszövetséggel együtt a magyar lakosság kifosztására írt alá együttműködést az összes kormánytag, illetve az a magyar országgyűlési képviselő, aki előidézi, vagy eltűri elsősorban egyéni haszonszerzése érdekében azt, hogy ez a jogtalan, törvénytelen állapot a magyar honfitársainak ezreit ily módon tegye földönfutóvá, annak a tisztességes emberek között nincs helye.

Budapest, 2012. május 1.

Dabasi Tamás

http://www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821

Melléklet: KÖVETELÉSEINK

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “A Fehér Kéményseprők nyomozás elrendelésére tett felhívása és követelései” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mindig elmondom ahol csak lehet,hogy a hazánkban élő zsidóság a magyar adófizetők pénzének lehúzására szakosodott gátlástalan bűnszervezet.Hogy a politikai paletta minden oldalán ott vannak annak az az oka,hogy bármi is történjék a vezetés ZSIDÓ LEGYEN!!!
    El kell kezdeni a magyarság szabadságharcát hazánk felszabadításáért.

    “A mai helyzet Magyarországon nem csak igazságtalan, de tarthatatlan is! A másoktól elkobzott otthonokban rablók és rablók utódai élnek, és összeharácsolt vagyonuk révén markukban tartják az ország kulcsait: az ipart, kereskedelmet, sajtót. Véres kezû tömeggyilkosok és emberkínzók saját maguk javára megszavazott nyugdíjban dúskálnak azon a kétes jogon, hogy a kommunista uralom utolsó percében ügyesen áttértek a „demokrata hitre”, s ma vigyorogva lógatják lábukat annak a kapitalista rendszernek az árnyékában, amit annakidején õk maguk irtottak ki.
    Jóvátétel nélkül nincs igazság, és igazság nélkül minden „rendszer” nem egyéb, mint álcázott hazugság.” Wass Albert: Gazság és jóvátétel (részlet) – 1992.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.