A Magyar Főnix Mozgalom Párt közleménye

dr. Szöőr Anna

“Egyetlen nemzetit sem engedünk elpártolni a jobboldalról!” – Bíber József Tibor, elnök

 Drága Magyar Testvéreink!

 “Kívánjuk, hogy Nemzetünk újra feltámadjon, mint hamvaiból az elégett főnix madár!”

Hazánk is így ég el a globalizmus oltárán, de hisszük, hogy van magyar feltámadás! Ezen munkálkodunk! 

A napokban sokan felhívtak, hogy érdeklődjenek az elmúlt héten bejegyzett Magyar Főnix Mozgalom Pártunkról. Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy célunk nem a Nemzeti oldal megosztása, hanem éppen ellenkezőleg.

Azt szeretnénk, ha azok, akik valami miatt csalódtak a Fidesz vagy a Jobbik politikájában, ne essenek letargiába, hanem kapjanak egy új lehetőséget, hogy továbbra is a Nemzeti oldalon maradhassanak aktív résztvevőként, ne pedig elfásult távolmaradóként…

Amikor felülről és kívülről a globalista és nacionalista háttér hatalmak, alulról a cigányság parazitaként való szaporodása veszélyezteti Hazánk jövőjét, nekünk, igaz lelkű magyaroknak, bűn, akár csak egyetlen embert is elveszítenünk – félreértések, rutintalan személyzeti politika vagy bármi más következtében.

Köszönjük minden érdeklődőnknek az irántunk való bizalmát!

Kérünk mindenkit, hogy kövesse a facebook-on és a honlapunkon: Magyar Főnix Mozgalom Párt oldalon, az eseményeinket.

Hazánk iránti féltéssel és szeretettel::

dr. Szöőr Anna

alelnök

(Nemzeti InternetFigyelő)

17 című bejegyzés “A Magyar Főnix Mozgalom Párt közleménye” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gyönyörű.
  Már írtam egy emailt a következőről. Hol lehet megnézni a párt támogatóinak és költségvetésének listáját.? Ha nem nyilvános, nincs miről beszélniük. Akkor csak a jobbik gyengítése, vagy a sértődöttség a mozgató rugó.
  Ha az alapító okiratot maradéktalanul betartják, akkor van egy kis létjogosultságuk, de még így is megosztóak.

  Kedvelés

 2. Minden párt így kezdi. Nem megosztani akar, hanem összefogni. Vajon Szöőr Annának ki adta a lehetőséget, a pénzt, az ötelete – és ki adja majd a parancsokat – , erre a pártra nézve? Aki ma pártot alapít, az hazaáruló. Ugyanis minden értelmes ember tudja, hogy a pártokat és a pártok közötti ellenségeskedést a hatalomvágy tarja életben a hülye és primitív társadalom támogatásával. A pártban való gondolkodás egy cirkusz, ami azoknak jó, akik egy-egy párt vezetésében benne vannak. A nemzetnek nemzetben kellene gondolkodnia, és egyéneket beküldeni a parlamentbe. Ha ez megvalósul pártok nélkül, akkor fogok politizálni. Ám, ehhez újra kellene születnem, ami nem megy!

  Kedvelés

 3. Csalódás a Jobbikba?
  …Kívánom, hogy mielőbb bukjon el kezdeményezésetek!

  Kedvelés

 4. A jobbikban nem kell csalódni. Ugyanis a jobbik súlyos nemzetellenes cselekményt tart fenn a mai napig azzal, hogy tót besúgót melenget a kebelén… noha van éppen elég jogásza és szakértője, akik a cáfolhatatlan bizonyítékokat végre elismertethetnék Vonával és a szarrá pofozott hülyegyerekkel, Elődkével.

  Kedvelés

 5. Tudom , hogy sokan csalódtak a Jobbikban , mert nem úgy mentek (mennek) a dolgok , ahogyan ők elképzelték . De kompromisszumok nélkül nem lehet politizálni , nem lehet minden egyes ember szájízének megfelelő döntéseket hozni . Akik ezt nem tudták megérteni , azok kiléptek , és most új pártot alapítottak ( ahelyett , hogy munkájukkal belülről próbáltak volna változtatni a Jobbik irányvonalán). Biztos , hogy ez jobb lesz ? Itt nem lesznek majd viták és nézeteltérések ? Egy párt , a Parlamenten kívülről nem sokat tud elérni . Aki most új nemzeti pártot alapít , az megosztja a Jobbik szavazótáborát , ezzel gyengíti azt . Két fél alma sehogy sem olyan egészséges és ragyogó , mint egy egész ………

  Kedvelés

 6. “… célunk nem a megosztás…” hanem, hogy onnan jöjjenek ide akik…
  Nemzeti oldalon egyelőre elég a JOBBIK. Remélem, idővel kinövik magukat és levetik a párt formát is. De addig a vörös, a narancs meg a zöld mellett ők az egyedüli nemzeti színű csapat.

  Kedvelés

 7. Csak úgy gondolkodva!
  Mért pont a Magyar Főnix Mozgalom Párt nevet választották?
  Mikor a legtöbben tudjuk, hogy a főnix madár megöregedve elégeti magát, hogy aztán a hamvaiból megújulva ismét életre keljen.
  Ez vajon nem-e a holokausztból eredően a magyarok jövőbeni sorsát jelentő eszmeiségüket jelenti? Én legalábbis nem szívesen égettetném el magam és a nemzetemet, a bizonytalan feltámadás érdekében.

  Ha a javaslatomra a Magyar Griff Mozgalom és Párt névre cserélnék a mostanit, egy szavazatuk biztosan lenne a következő választásokon!

  Kedvelés

 8. Három szomszéd ember FOLTOS zsákjaiból kiveszek húsz-húsz kiló krumplit, összegyújtöm egy negyedik szomszéd ÚJ zsákjába, ő hazaviszi s mit lát? Minden görbe krumpli mosolygós (fél)almává változott. Azt a mindenit!

  Kedvelés

  1. haary plotter , akkor te megloptál 3 embert , azért hogy egy negyedik jól járjon ………. Szép munka volt ! 🙂

   Kedvelés

 9. Erről n”nőről” valamelyik műsorban fehéren-feketén kiderült hogy hogy bolsevik! Ő saját maga ismerte el hogy annak a csapatnak volt tagja! Ennyit a jobb oldaliságáról!

  Kedvelés

 10. Isten őrizzen meg bennünket a nemzeti radikális oldal széttagozódásától! A NÉP és a Főnix mozgalom vezetői is sértődöttségen alapulva kezdek bele az aknamunkájukba. Pont az az egy-két százalék fog NAGYON hiányozni a győzelemhez!

  Kedvelés

 11. A parlamenti küszöböt sem fogjátok súrolni! Azt a pár százalékot pedig amit elvesztek talán a Jobbiktól és a győzelemhez annyi hiányzik majd, akkor a radikális változás történelmi elmulasztása majd a ti neveteken fog száradni! Ahelyett, hogy támadnátok a Jobbikot inkább azzal kellene támogatnotok, hogy abbahagyjátok ezt! Ez ürülék kevergetés a kondérban mester szakács fokozattal! A magyarság feltámad és él! A főnix elég újra! A szebb jövőre van szükségünk, nem egy megosztott alternatív befejezésre, olyat láthatunk a mozivásznon is! A jobbik által kitaposott úton nincs helye nem oda való keréknyomnak!

  Kedvelés

  1. Egyetértek Zolival 100 %-osan. Hozzáfűzném, hogy ez a pártocska
   nincs is bejegyezve, regisztrálva a II. kerületben, ahol most időközi
   választás van folyamatban. Hogyan mertek kopogtató cédulákat gyűjteni ? kérdezem én, mikor nincs jogotok hozzá.

   Ön miről beszél?

   Az áprilisban alakult pártot szeptember 15-én jegyezte be a bíróság. Tehát ettől kezdve joggal gyűjtenek.

   Híradmin

   Kedvelés

 12. A Budai Polgár október 7 számában, a II. kerületi Választási Iroda
  közli a hivatalosan bejegyzett és induló pártok listáját.

  Nincs Magyar Fönix-mozgalom-párt az induló pártok között.

  Tehát miről is beszélünk apafej ?

  Kedvelés

 13. Fasza, egy újabb “Párt” a Jobbik megosztására és leszalámizására. Bíber úrnak savanyú a szőlő vagy esetleg a Fidesz (vagy MSZP) pénze lapul a zsebében?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.