Európa történelmi térképe!

Kedves olvasóink!

Az alábbi történelmi térképet – melyre egy kedves olvasónk hívta fel figyelmünket – szíves figyelmükbe ajánljuk. Érdemes kicsit böngészni benne!

Megdöbbentő dolgoknak leszünk szemlélői.

    A megjelenő Európa térkép alatt megtalálhatók az egyes államok nevei. Valamelyik nevére a listán rákattintva, azonnal egy piros vonal fogja körbe az adott államot.

    Bal oldalt az évszázadok vannak feltüntetve. Alulról felfelé haladhatunk a mai állapotig…

    Javaslom, hogy különösen a mai “nagypofájú” államok /pl. Románia, Szlovákia, stb,/ sorsát, alakulását kísérjük kiemelt figyelemmel, s a saját szemeinkkel győződhetünk meg róla, hogy semmi sem igaz! Például Szlovákia Nagy Morva Birodalomból “eredező” jogfolytonosságából, vagy abból, hogy a románok a dákok utódai, amire Dácia “jogutódjaként”” Románia hivatkozik! Mindkettő hosszú-hosszú évszázadokkal ezelőtt a mély homályba veszett, amikor még a szlovákok sem, meg a románok sem voltak a világon, s a szerbek ugyanúgy.

    Ja, és még valami! A mellékelt térképet nem magyarok készítették! (NIF ajánlással)

A térképért katt ide:

Európa történelmi térképe

Nemzeti InternetFigyelő

10 című bejegyzés “Európa történelmi térképe!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Érdekes és tanulságos a gugli eredménye a ‘regnum dacorum’ kifejezésre. 🙂 Aszongya “Regnum Dacorum is a medium-sized country with its capital at Timisoara. The land is organized as a Free Land which stands for a dictatorship of freedom, …” Hunokat magyarokat ugyan nem említ, de Temesvár a központja. A dákoknak. És ezen “http://la.wikipedia.org/wiki/Transsilvania ” az oldalon a Tisza vonaláig húzódik a nagy dákóromán birodalom.

  Kedvelés

 2. Sajnálatosan az indoeurópai történelemhamisítás újabb gyöngyszemét éljenezi a világ, köztük a magyarok meg a NIF-is. Ugyanannak a nemzetközi véleményhatalomnak a tudománytalan terméke, amire az MTA is felépül.

  Ha egyszer megjelenhetne Európáról, de a világról is a Krisztus előtti időkből egy igazi történelmi térkép, akkor döbbenne rá csak a nagyérdemű, hogy mennyi piros-fehér-zöld színezése lenne Európa országainak (100 %-ban!). Akkor követhető lenne, mi lett a sorsuk ezeknek az országoknak.

  Kedves T. István

  Uccu! Szabad a pálya. Tessék szervezni egy tudós csapatot, akik a Krisztus előtti idők hiteles, cáfolhatatlan történelmi tényadatokkal igazolt (és nem csak a fantázia szüleményén alapuló) térképét elkészíti!
  Addig mi csak azt tudjuk közreadni – és itt jegyzem meg, mi nem éljeneztünk semmit(!), ne tessék csúsztatni -, ami jelenleg rendelkezésünkre áll. Mellesleg az is eléggé beszédes!

  Ha Ön ennyire jól ismeri a Krisztus előtti idők történelmét, adja közre hatalmas tudásanyagát, tegye közkincsé. Számomra azért kétséges, hogy mennyit tud cáfolhatatlanul bizonyítani! Anélkül pedig másokat fikázni nem illő dolog.

  “Kedvelem” az olyan embereket, akik a “Bölcsek kövét” a zsebükben hordják, de másoknak nem mutatják meg. 🙂

  Üdvözlettel: Híradmin

  Kedvelés

  1. Kedves Híradmin!

   Már kezdünk elég jól ellenni egymás közt. Én szeretném fellebbenteni a farkasvakságban szenvedő magyarok előtt az ősi igazságokat, Ön meg minden esetben leteremt engem. Érdekes egy szembenállás! Vajon mi az indítéka?

   Ha valaki csúsztat, akkor azt ön is elköveti. Ha vette volna a fáradtságot, hogy belenézzen a felajánlott honlapomba, akkor már pontosan tudná, hogy MEGÍRTAM és magánkiadásban kinyomtattam a kétkötetes, nagy formátumú, majd 1000 oldalas ismeretterjesztő könyvemet: A MAGYAROK ISTENE, AZ ŐSI NAPISTEN ÚJRA FÉNYLIK címen. Ismertetője a honlapom könyv linkjére kattintva elérhető, de a könyvcímre keresve is rátalálható. Az már nem az én bajom, hogy a magyar könyvterjesztők teljes mértékben (100%-ban) elzárkóztak a művem forgalmazásától. Ha Ön, Kedves Híradmin, oly demokrata, akkor tegyen már lépéseket, hogy ez a könyv is forgalomba kerülhessen, ne csak a homoszexualitásokról szóló, meg a történelemhamisítások oly sok kiadványa.

   Igen, a BÖLCSEK KÖVE, vagy egy kis kavicsa, lehet, hogy ott van, a mindenki által eltagadott enciklopédia szerű könyvemben. De hát azt bizony el is kellene OLVASNI! Egyébként, higgye el, hogy minden szavamat bizonyítani tudom. Épp ezért nem kell senkinek sem.

   Kedves T. István

   Valószínű, hogy elkerülte a figyelmemet a honlapja, s valóban nem olvastam a könyvét, nem is tudtam, hogy írt erről a témáról.
   Megkövetem. Hiába vagyok demokrata, ha nincs se kiadóm, se terjesztő hálózatom, a terjesztés érdekében nem tudok tenni, hacsak annyit nem, hogy ha elküldi, hogy a neten hol található meg a könyv (vagy annak egy részlete – figyelemfelkeltés végett), és küld egy jpg-s borítóképet, akkor az oldalsávban, a könyvajánlatok közé ki tudom tenni a NIF-re. Mellesleg a Szkíta Könyvesbolt hálózattal próbálkozott már? Ők sok ilyen témájú könyvet forgalmaznak.

   Üdv.: Híradmin

   Kedvelés

   1. Göbl Gábor a JOBBIK Soproni Elnöke, és párt-szervezési igazgatója, megvásárolta a Fehérlófia könyvesboltot Bp-en. Vele is lehet próbálkozni. Nekik Sopronban is van egy szép nagy nemzeti könyvesboltjuk!

    Kedvelés

 3. Nem tudom, ki rajzolta ezt az ú.n. “történelmi” térképet, de igen jókat derültem rajta. Igy lehet telehazudni a világot, anélkül, hogy egyetlen hazug szó is elhangozna. azért ez mégis csak teljesítmény! ahogy mondani szokták: Ejha!
  Szüval, a háromszáz- és egynéhány évig fennállott Erdélyi Fejedelemség nem létezett. No, de lássuk:
  1500. Ez eléggé tisztességes, egy valódi Magyar Királyság tartalmazza Erdélyt is. Igen ám, de jön a török hódítás, az évszázad nagyjából közepén elfoglalják Buda várát. Magyarország de facto, ha nem is éppen de jure, megszűnik önálló állam lenni. Igen ám, de az Erdélybe menekült Izabella királyné, a csecsemő János Zsigmond számára a Baráttal (fráter György) Erdélyben önálló államot alakít ki. 1600. Erdély megint nem létezik. A terület, mint Valachia része látszik. A pillanat számára ez is nagyjából igaz, bár kissé sántít. Mihály vajda ugyanis az országot fegyverrel foglalta el, Rudolf császár számára, s akkor inkább a Habsburgokhoz kellene tartoznis. Néhány hónapig. A hajuknál fogva kirángatott dátumok között az erdélyi fejedelemség évszázadokig létezik, vívja harcát, s táplálgatja a magyar gondolatot. olyan fejedelmekkel, mint:
  János Zsigmond, a vallásszabadság első kimondója Európában,
  Báthori István, aki az országot megszervezte, s mellette lengyel király is volt,
  Bocskai István, aki a magyar gondolatot a politikai testámentumában explicite ki is mondta,
  és természetesen Bethlen Gábor, aki a kis országból nagyhatalmat csinált.
  Még vannak, de kár folytatni.
  És mindez azért, mert maga a térkép nem a legjellemzőbb jelenségeket ábrázolja, hanem egyes dátumokban véletlenszerűen látható pillanatokat ragad meg.
  Ügyes!
  Vajon a többi országot is így tárgyalja?

  Kedvelés

 4. Nyivános fűrdői, bérelhető alkalmazattakként síróknak, felvilágosodás a http:// szemcseppek.blog.hu rózsaszín ködlátás ellen Mi az, hogy Trianon? cikk. Mit mondanak a kortársak, és mit hallgat el, a bármilyen színű, gazember elit!

  Kedvelés

 5. Kedves véleményt mondók! Ilyen és hasonló térképet bármelyik ország tud produkálni, ahol nemcsak a területek, de az ország nevei is változnak (Afrika,Kelet-Ázsia, stb.) Ezen nem kell csodálkozni és megbotránkozni, ezek történelmi tények. Orzságok keletkeznek és tünnek el, népek vándoroltak és vándorolnának, ha hagynák. Örüljünk annak, hogy a képtelenül tehetségtelen politikusaink nagyobb bajt nem okoztak és még létezünk a térképen és imádkozzunk azért, hogy majdan egy arra rátermett vezető ne csak beszélni, de politikai eszközökkel változatni tudjon rajta, mert addig csak értelmetlen “szófosás”-nak lehet minősíteni.
  Egy nem ősmagyar.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.