Elégedetlen rendőrök, dúskáló magánhadsereg

Ha a hatalommal szemben a Nemzetüket szolgálják, talán nem kerülnek ilyen méltatlan helyzetbe (NIF)

Mély szakadék támadt a közbiztonságért felelős rendőrség, és hatalmat védeni hivatott „terrorelhárítás” között.

Mint ismert, a Fidesz-kormány átszervezte a rendőrséget, az általános rendőri feladatokat ellátó szerv mellé létrehozva a saját biztonságát védeni hivatott „terrorelhárítást”, valamint az előbbit (mint a hatalom számára megbízhatatlan szervet) felügyelni hivatott védelmi szolgálatot.

Utóbbi a nyilvánosság előtt rejtve aktázza az állományt, a rendőrség és a „terrorelhárítás” között viszont szemmel látható ellentétek vannak. Ami nem is csoda, tekintve, hogy a közszolgálatot ellátó rendőrség helyzete, lehetőségei katasztrofálisak, miközben a jakobinus diktatúra magánhadseregébe pumpálják a pénzt.

A pórnépet védő mezei rendőrség munkáját, amellett, hogy a bűnözőt védő jogszabályok (és szabálytalan eljárások), kellő szervezettség és megfelelő irányítás híján ebben amúgy is gátolva van, tovább nehezítik az anyagi megvonásokkal. Nincs pénz a túlórák kifizetésére, szociális juttatásokra, külső munkákra, a legalapvetőbb beszerzésekre, de még a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésére sem. Közben pedig még mindig a cigány rendőrök agyrémével keserítenék az állományt.

Eközben a Terrorelhárító Központ újabb és újabb százmilliókat kap telefonokra, autókra. Legutóbb az Audi Q7-esek beszerzése már a rendőröknél is kiverte a biztosítékot, egy időben azzal, hogy a pest megyei rendőrség gyakorlatilag csődöt jelentett.

Tegyük hozzá, hogy az ellentétek ilyen kontrasztos bemutatása szándékolt lehet, tekintve, hogy a TEK állományának jó része mégiscsak a közrendőrök közül került ki. Mondhatni az átszervezés része a viszonyok megrontása, kiélezése.

Ezt támasztja alá, hogy a TEK hivatalos levélben reagált egy jogosan felháborodott rendőr által egy internetes közösségi oldalon közzétett közzé tett nyílt levélre, visszautasítva annak állításait (melyek nagy része nyilvánosság előtt ismert tény). Hozzáteszik még, hogy a levélíró „megsértette több száz, az életét rendszeresen kockára tevő kollégáját”. Ezzel a kijelentéssel viszont épphogy a mindennap szolgálatot ellátó rendőröket sértik meg. Tekintve, hogy Magyarországon terrorveszély jelenleg nincs, talán nem kellene lenézni a napi szolgálatot teljesítő, akár valóban az életüket áldozó járőröket (például Gamauf főtörzsőrmester és Borsos százados). Szemben azokkal, akik idejük kisebbik részét töltik alvó embereken való rajtaütéssel, (egyelőre) semmilyen veszélyben nem lévő vezetők kísérgetésével. Egyébként pedig, ahogy a levélíró közli: egész nap sportolnak, uszodába járnak. És az MNA nyilvános, és egyéb módon beszerzett harcászati videóit elemezgetik.

Közben a rendőr szakszervezetek készülnek az elégedetlenséget kifejező tüntetésekre, melyeket igyekeznek minden eszközzel akadályozni. Az, hogy kik fogják felügyelni a jövőben várható hasonló tüntetéseket, és szükség esetén fellépni ellenük, azt hiszem, eldöntött kérdés.

Bükkfalvi Roland Jövőnk.info

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Elégedetlen rendőrök, dúskáló magánhadsereg” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyetlen szépség hibája van ennek a cikknek hogy ma nincs Magyarországon olyan mezei rendőr aki a “pórnépet” védené! Az összes rendőr kivétel nélkül a “pórnépet” nyúzza gyorshajtás és biztonsági őv meg ki tudja még milyen indokkal. Amikor ténylegesen védeni kellene a cigány gyilkos hordáktól akkor a védekező Magyarokat vegzálják! Ezek nem rendőrök hanem terroristák akik csak a mindenkori hatalmat védik a néppel szemben!

  Kedvelés

 2. Elégedetlen rendőrök?
  Hol van Magyarországon rendőrség?
  A bűnözés az egekig szökött, a közbiztonság nulla. Ha bejelentés érkezik, az a szokásos, hogy megy a fiókba, majd X nap múlva pedig küldik a lezáró határozat “ismeretlen tettesről”.
  Ez a “rend”őrség a tömegoszlatáson és büntetések behajtásán kívül semmi máshoz nem ért. A felderítetlen bűnügyek aránya 90% körüli.
  Ez a “rend”őrség a csalástól, hamisítástól sem riad vissza (emlékezzünk a videófelvételekről, amit “terroristák” robbantásáról mutattak be, vagy az elkendőzött gyilkosságok, vagy a móri mészárlás, ahol nem kizárt, hogy az igazi bűnözők még mindig köztünk vannak).

  Kedvelés

 3. Én csupán egyet szeretnék tudni, mi az a ‘terrorizmus’? Számomra úgy tűnik az egyszerű bűncselekményeket radikalizálják, ezzel vádolva meg az ellenségeiket. Így lesz Budaházyból terrorista, miközben senkinek egy hajaszála sem görbült meg.

  Kedvelés

 4. Sem a hideg vizet sem a levegőt nem érdemli meg egy olyan testület ( együk vétke mindannyiuk bűne )
  kik parkolónak nézik a nemzeti lobogót.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.