Hogyan gondozd a palesztinodat…

Ad Notam: „Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek…”

Izraelben 2011. március 20-án egy újabb megkülönböztető jellegű törvény lépett életbe.  Az új törvény szerint az állami tulajdonban lévő földterületeken épülő lakótelepekre Izrael palesztin állampolgárai nem költözhetnek be, és ott ingatlant sem vásárolhatnak.

Ismeretes, hogy a fasiszta jellegű izraeli hűségnyilatkozati törvény önmagában másodrendű állampolgárokká minősíti a palesztinokat a saját hazájukban. Izraelben a családok egyesítésének egyetemes elve, és emberi joga csak az Izrael zsidó állampolgárai számára érvényes. Izrael palesztin nemzetiségű állampolgárainak Izraelen kívül rekedt családtagjai nem költözhetnek vissza családtagjaihoz.

A fenti törvények alapján Izrael ma a világ legkirekesztőbb állama.
Izraelben van a világon, abszolút értelemben is a legtöbb bebörtönzött; majdnem tízezer személy.  Izrael megkülönböztető, és az alapvető emberi jogokat tipró törvényei az ország állampolgárainak majdnem a felét érintik, vagyis, az ország őshonos lakosságának egészét. A fenti törvények mellet, Izraelben évtizedek óta érvényben van a, csak a palesztinokat sújtó vízhasználat tilalma, a föld használati jogának tilalma, az építkezés tilalma.  Ismeretesek a palesztinokat sújtó, a munkahelyeikre, iskolába, egyetemekre való eljutást ellehetetlenítő  hatalomfitogtató, s puszta kegyetlenkedésnek minősülő zaklatások.   Izraelben átírják az ország őshonos lakosságának történelmét, és betiltják nemzeti ünnepeik méltó, és nyilvános megünneplését.

Forrás: Ilan Pappé, az angliai Exeter Egyetem professzora: „Introducing ASOI” (Izrael Apparheit Állam bemutatása” c. írása.

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “Hogyan gondozd a palesztinodat…” című bejegyzésnél

 1. A kínai mondás szerint egy kép felér ezer szóval, a cikkből csak a képek hiányzanak amik bemutatják a cionista demokráciát.
  Hát itt van egy pár hiány potlásként:

  http://portail.islamboutique.fr/forum/forum2.php

  http://na.mo.free.fr/gaza2008/index_for.php

  http://wall-fal.blogspot.com/

  De ha várunk még egy kicsit még világháló sem kell az ilyen képekhez elég lesz kinézni az ablakon is 😦

  És mielőtt valamelyik cionista vagy sábeszgoj felháborodik figyelmébe ajánlom a történelem könyvet 1920-tól a mai napig mi minden “jót” köszönhetünk e kiváló népnek mi MAGYAROK.

  http://www.youtube.com/watch?v=P2uuBfe5Gt8&feature=related

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.