“Két hét alatt rendet teszünk”- avagy: Eltakarítjuk a bűntelen gárdistákat

Tömegdemonstráció a rendőrség Teve utcai székháza előtt a bűnözés és a rendőri önkény ellen.

A Magyar Nemzeti Gárda ismét kénytelen volt tiltakozást szervezni az egyre növekvő bűnözés és rendőri önkény ellen.

 

A nemzeti ünnepünkön  történt rendőri önkény (mely a gárda tagjait érintette) elleni tiltakozás volt a vezér motívuma a tüntetés megszervezésének, de a szónoklatok felhívták a közvélemény és a tüntetésen megjelent több száz fős tömeg figyelmét az egyre növekvő cigánybűnözésre is, mellyel szemben tehetetlen a hatalom, választási hangzatos ígéretei ellenére…

Eközben rendőrségi feljelentés keretében ismét bírósági eljárások kezdődtek a bűntelen Gárda tagok ellen, akik méltó módon  szerettek volna megemlékezni az 1848-as forradalom és szabadságharcról, és  hazafiként megálljt szeretnének parancsolni kiállásukkal a bűnözésnek, látva a rendőrség tehetetlenségét és a hatalom korruptságát.

A rendőrség ismét meggyalázta – a gárdisták elleni váratlan fellépésekor – nemzeti imádságunkat, Himnuszunkat éppúgy, mint az 1956. évi forradalom 50. évfordulóján nemzeti zászlónkat!

Képeim is bizonyítják, hogy nem félünk a fenyegetéstől, és a jövőben is élni fogunk jogainkkal a bűn és a rendőri önkény megállítása érdekében.

Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Képgaléria:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

15 című bejegyzés ““Két hét alatt rendet teszünk”- avagy: Eltakarítjuk a bűntelen gárdistákat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. És a számomra teljesen félelmet keltő és teljesen felfegyverzett In-Kal nevű magán hadsereget mikor számolják föl úgy, hogy más név mögé bújtatva se bukkannak elő újra?

  Kedvelés

 2. Nem értem,hogy miért nem jó a kormánynak ha valaki rendet akar tartani.?Ha már nekik nem sikerül. Zsoldosokkal nem is fog. A Jobbikos fiúk semmi rosszat ,semmi törvénybe ütközőt nem tettek. /Persze ha olyan törvényeket hozunk!!!!/ Ha azzal,hogy végigsétálnak egy utcán és a nyomukban rend lesz akkor könyörgöm,szervezzenek még több embert ebbe a Gárdába. Mi csak köszönettel tartozunk és örülnünk kell,hogy addig is nyugalom van. Meg kellene kérdezni az ott élő embereket is. Ugyanis nekik is vannak JOGAIK,nem csak a cigányoknak.
  Szebb jövőt!

  Kedvelés

 3. Én értem az elkeseredettséget, és azt is belátom, hogy ez így tényleg nem mehet tovább. A problémákra viszont a különféle gárdák, és különféle pártalakulatok nem nyújtanak megoldást.
  Azon a véleményen vagyok, hogy az állam kezében kell maradnia az erőszakmonopóliumnak. Azt senki más nem sajátíthatja ki.
  El lehet menni rendőrnek, polgárőrnek, közterület felügyelőnek stb, ha annyira kíván valaki bűnmegelőzni. Aki pedig alakzatba vonulva kíván közlekedni, parádézni stb, azt tárt karokkal várja a Magyar Honvédség.

  Kedvelés

  1. “Azon a véleményen vagyok, hogy az állam kezében kell maradnia az erőszakmonopóliumnak. Azt senki más nem sajátíthatja ki.”
   Ez,akar meg igaz is lehetne,ha :Magyarország a magyarok ellen nem lenne.
   Ma,Magyarorszagon 2 “kisebbseg”elvezi a jogokat es az ebbol fakado fehergalleros es feketegalleros bunozes anyagi es egyeb ELONYEIT,a tobbsegi magyarok rovasara.
   A 2 “kisebbseg”
   — CSAK a bunozesre hajlando,es azt el is koveto cigany.
   –CSAK a bunozesre hajlando,es azt el is koveto zsido,

   Magyarország a magyarok ellen!
   http://hunpjp.com/news.php?readmore=48

   Kedvelés

  2. Kedves valaki!

   Vitába szállnék Önnel.
   Az erőszak monopóliumát senki nem vette el az államtól. Viszont az állam, a problémával nem kíván foglalkozni, immáron legalább 15 éve! El kell ismerje, már éppen elég idő telt el!
   Az különféle civil polgárőr egyesületek mindenhol sikeresek, ahol konzekvensen igénybe veszik a szolgáltatásaikat. Ne felejtse el ezek törvényesen bejegyzett szervezetek, akik a feladataikat a vonatkozó törvény keretein belül látják el.
   Kérem mutasson egy videót, vagy írjon le egy híradást, ahol a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet alakzatban felvonulni vagy parádézni látta.
   Elmentek polgárőrnek, hogy segítsenek magyar honfitársaikon!!!
   Javaslom tájékozódjon alaposabban és utána mondjon véleményt.

   Kedvelés

  3. Valaki beláthatná, hogy az igazi közbiztonság akkor jöhetne el, ha minden férfi katona ként élne. Persze nem folyton egyenruhában és a többi, hanem mintegy tartalékos rendszerben otthon tartott felszereléssel. (Ide még a fegyvert és a hozzá való lőszert is bele értem, mégpedig állami juttatásként) A rossz akaratúak így is hozzájutnak akár rakétához is, ha akarnak. Az igazi elrettentés nem az, ha pár év múlva talán kaphat egy ejnye-bejnyét a rossz arcú, hanem az, hogy lábbal előre vihetik el az erőszakoskodása helyszínéről.

   Kedvelés

 4. Itt “valaki” nagyon felületesen gondolkodik.
  A tények ugyanis éppen azt bizonyítják, hogy a Gárda (aminek nem kell pártalakulatnak lennie) demonstratív megjelenése után két településen is tartósan megjavult a helyzet. Erőszakmonopóliumnak semmiféle kézben nem szabad maradnia, még az államéban sem. Saját állampolgárai elleni erőszakos fellépés az államnak sem megengedett! A bűnelhárítás, megelőzés más kérdés, az kiprovokált erőszak!

  Javaslatával az a baj, hogy éppen a rend(?)őrség az, amelyik semmi érdemlegeset nem tesz a cigánybűnözés (egyáltalán a bűnözés) felszámolására, csak maszatolnak, egy-két kivételtől eltekintve! Bebizonyosodott, hogy sem eszköz, sem akarat nincs a mai rend(?)őrség birtokában! Csak a becsületes, békés állampolgárokat és a gépjárművezetőket képesek vegzálni és büntetni. A valódi bűnözőkkel szemben impotensen viselkednek. A két említett eset (Érpatak és Gyöngyöspata) példája bizonyítja, hogy a Gárda megjelenése után lépett csak komolyan fel a rendőrség, és a Gárda megjelenését követően kialakult rendet már fenntartják, de rendet tenni képtelenek voltak (nem is akartak!).

  Ami pedig az alakzatban való közlekedést illeti, nem hobbiból teszik a Gárda tagjai, hanem az összetartásukat fejezik ki vele, ami a hadsereg esetében mást is jelent. Menjen el a kicsi falvakba, s kérdezze meg az emberek véleményét a cigánybűnözésről, s hogy jó-e, ha valakik meg akarják védeni a tisztességes magyar lakosságot a bűnözői hordáktól?!

  kicsi Péter

  Kedvelés

 5. Még valami “valakinek”!

  Ami az alakzatban vonulást illeti, miért nem háborog rajta, amikor a focipályára alakzatban vonulnak ki a csapatok? Merthogy itt is csak az összetartásukat fejezik ki vele! Nemde? Márpedig az nem gond, ugye?

  Kedvelés

 6. Tessek mar megengedni!
  A Garda,es a jobbik nemakart-nemtudott megvalni,egymastol.Ennyi.Ezert is packazik a hatalom.
  (tudjak a *hazaszereto zsidok*kulfoldon nyomni a sodert–,hogy szelsojobb fasiszta szervezet jutott a parlamentbe..stb..stb..)Hatasos.
  MERT–ha a Garda-es az alapitoja,es a jobbik hatarozottan elvalik–akkor az igazi radikalis erok eredmenyesek lesznek.Igy?

  Kedvelés

 7. kETTŐS ÉRZELEM VAN BENNEM A FIDESZ IRÁNT -EGYRÉSZT MEGÉRTEM, HOGY NEM LEHET EGY ÉV ALATT EBBEN A KOCSEDÓBAN RENDET TEREMTENI, MÁSRÉSZT AMIT LEHETNE AZT MEG NEM TESZIK MEG. SŐT! A MINDENNAPI KENYÉR MELLÉ MEGADATIK A MINDENNENAPI GYILKOSSÁG! NEM ÉRTEM, HOGY ORBÁNNAK EZ NEM BÁNTAJA A Z ÖNÉRZETÉT? NAGY POFÁVAL HANGOZTATTA, HOGY KÉT HÉT ALATT ….STB. EHELYETT VÉRFAGYASZTÓ, HOGY MINDNENAP MEGÖLNEK VALAKIT-VALKIKET ÉS NEM IS AKÁRHOGY!!!!!!! MI VAN ITT???? KI TÖRŐDIK AZZAL A GYILKOS CIGÁNYBANDÁVAL AKIT A SZOCIK SZABADÍTOTTAK RÁNK ÉS MOST NEM IS AKARNAK TŐLÜK MEGSZABADÍTANI MINKET!? mI VAN ITT KÉREM???????

  Kedvelés

 8. Magyar állampolgárok !

  fidesz = szdsz + mszp

  Aki ezt nem látja, nem csak vak, hanem a józan itélőképességével is hadilábon áll.

  Kedvelés

 9. Ami alatt itt egyesek az “állam”-ot értik, nos az a legnagyobb bűnszövetkezet, amely összefonódva a hazánk kincseire ácsingózó egyéb idegen bűnszövetkezetekkel alkotják azt a nagy nemzetközi bűnszövetkezetet, amelytől szenved minden nemzet, egytől.egyig. Tehát ha valaki azt mondja, hogy az államnak önmagát kikiáltó szervezet kezében kell maradnia az erőszak monopóliumának, akkor azt mondja, hogy ezeknek a nemzetközi bűnözőknek a kezében kell hagyni azt. A húsz éves pártok minden egyes tagja ehhez a bűnszövetkezethez tartozik, Orbánostól, Gyurcsányostól, mindenestől, bíróságostól, ügyészestől, és ezt a bandát nem lehet államnak nevezni, a fentiek okán, s mivel nem az, az erőszak monopólium sem lehet az övé. Értik egyesek (?), ha nem, akkor megmagyarázom még egyszer.

  Kedvelés

 10. “A XXI.század első évtizedének iránytűje a józan ész lesz”(Orbán Viktor 2010.O7.22.)
  Ezzel szemben bizony az iránytűvel-vagyis a józan ésszel- komoly baj van-hacsak azt a hirt,amit 2011.március 18-án olvastam,veszem a “józan ész”-nek : Orbán Viktor,Balog Zoltán és Farkas Flórián(a titulusokat mellőzöm,mert aki “ide jár”,az minimum tudja kikről is van szó) egyeztetett a gyöngyöspatai eset kapcsán,és ezek után Farkas Flórián a következőt mondta: ” Felkértük Pintér Sándor belügyminisztert,hogy dolgozzon ki akcióprogramot a helyzet megoldására.A programnak ( én inkább pogromnak nevezném!!) foglalkozni kell a kistelepülések biztonságával IS!!!de a HANGSÚLY a félkatonai szervezetek megállitásán van”
  Figyelem!
  Akcióprogram azok ellen,akik még meg merik védeni szeretteiket,családjukat,vagy netán az ismeretlen,de megfélemlitett honfitársaikat!!!
  Aki ezt a mondatot felfogta,annál még van remény,aki viszont nem,az menthetetlen-és sajnos a nagytöbbség az utóbbiak körébe tartozik.
  “Még kér a nép”-de nemsokáig!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.