Rogán Antal Polgármester Úr kerületében moratórium ellenére KILAKOLTATÁS folyik!!! – FELHÍVÁS!

A Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségét mélységesen felháborítja, hogy pont abban a Fővárosi kerületben történhet meg a sokadik kilakoltatási moratórium hosszabbítása ellenére KILAKOLTATÁS a Rogán Úr szeme láttára, – IDŐS EMBEREKKEL – és nem tesz ellene semmit, inkább a bankokat védi. Kíváncsiak vagyunk, hogy fog elszámolni az Miniszterelnök Úr felé, aki azt nyilatkozza folyamatosan, hogy egyetlen egy ember nem fog az utcára kerülni? Most akkor mi van? Nem igazak a szavak?

Sajnos, a folyamatos felhívásaink, hivatalos leveleink, feljelentéseink megtétele mellett, a kormány és magyar nyomozó hatóságok (rendőrség, ügyészség), többszöri bejelentéseink ellenére sem számolták fel hazánkban a „fehérgalléros bűnözést”. Sajnos a bíróságok is teljes mértékben asszisztálnak a pénzügyi szolgáltatók, követeléskezelők, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégeknek. Véleményünk szerint minden tulajdon elleni jogtalan haszonszerzés törvénytelen, melyhez asszisztál a kormány, a bíróság, ügyészség, rendőrség a végrehajtók, korrupt közjegyzők…

Sajnáljuk, hogy a média, nem támogatja és nem ad annyi teret, amennyi szükséges lenne az egyetlen egy olyan szervezetnek, aki fellép és saját testi épségét kockáztatva kiáll az ilyen és hasonló cselekmények ellen, megvédve a jogszerűen ott élő jogait nem ismerő, becsapott családokat. Legalább az első kézből származó felhívásokat és a korrekt tájékoztatást adnák közre.

Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a moratórium mindenkire vonatkozik, csak a pénzügyi szolgáltatók, követeléskezelők, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégekre nem!

Felszólítjuk a bűnöző „új” tulajdonost, hogy haladéktalanul adja vissza bűncselekménnyel szerzett jogtalanul birtokolt ingatlant az idős családnak. A nyomozó hatóságtól azt kérjük, minden lehetséges rendelkezésre álló eszközzel lépjen fel és hallgassa meg tanúként a szakmai szervezeteket is, mert minden bizonyíték a rendelkezésükre áll a csaló ingatlan maffiózó „fehérgalléros” bűnözők ellen!

Szégyen, gyalázat, hogy civil szervezeteknek, ingyen és bérmentve kell megmenteni a bankok által csapdába csalt devizahiteleseinket, míg a fizetésért dolgozó nyomozó szervek nem csinálnak semmit ellenük, inkább asszisztálnak a követeléskezelő, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégeknek!

Egy megtörtént eset:

Elvették a lakásunkat, elzavartak minket!

Megadjuk az érintett vezetők email-elérhetőségét:

rubovszky.csilla@belvaros-lipotvaros.hu – Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla Alpolgármester

polgarmester@belvaros-lipotvaros.hu – Rogán Antal Polgármester

hivatal@belvaros-lipotvaros.hu

Budapest, 2011. március 21.

Nemzerti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Rogán Antal Polgármester Úr kerületében moratórium ellenére KILAKOLTATÁS folyik!!! – FELHÍVÁS!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egy kis magyar helyesírás.

  Idézet:

  “”Rogán Antal Polgármester Úr kerületében moratórium ellenére Kilakoltatás folyik!!! – FELHÍVÁS!””

  Elhiszem, hogy ez a cím csupa felkiáltás akar lenni, hiszen segítséget kér az olvasóktól a cikk írója. Azonban szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a megszólításban csupa nagybetűvel kezdődő szót használni az idegen nyelvek szokása (pl. angol, vagy német).
  Fájó az “Úr” megnevezés ilyesfajta, helytelen használata, mivel a világon egyedül, egyetlen valaki nevét írjuk így, és az ilyen használat, csak akkor ildomos, más esetekben értelmetlen.
  Különösen, ha olyan személyről van szó, mint az itt említett, a kifosztókat támogató politikus.

  Részvétem a bűnözők által megnyomorított áldozatoké, és elnézésüket kérem, hogy ilyen csekélységgel zavartam őket, és az olvasókat. De, legalább a magyar nyelvet ne lophassák el tőlünk.

  Kedvelés

 2. Köszönöm a hozzászólási lrhetőséget!
  Most mit tegyünk? Öreg mozgássérült, epilepsziás Szívbeteg testvérem kerül kilakoltatásra május 20-án, ráadásul nem is ő vette fel a kölcsönt, hanem volt rokonunk aki ügyvéd / valószínű jól tudta mit csinál/ Elnézést a hibákért már nem is látok idegességemben!
  Nagykanizsára vonatkozik -e Rogán Antal úr ígérete? Kérem válaszoljon! Még senki nem válaszolt kit kérdeztem ez ügyben:
  Köszönöm! Dr Incze Lászlóné tel:85-420-192

  Kedves Asszonyom!

  Rogán még a saját kerületében sem tartja be a moratóriumot!
  Ez a kis tetű még Trabanttal ment az első Parlamenti ülésre, most meg milliárdos!
  Mit gondol, hogy sikerült neki?
  Ettől a hazudozótól vár Ön bármit is?

  Híradmin

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.