Lázár János kivágta magát, megélhetési politikusokról beszélt (videóval)

A szombaton a világhálóra felkerült hangfelvétel meglehetősen nagy vihart kavart a médiában. Kósa Lajos egyenesen az MSZP kezét sejti a dolog mögött (ami egyáltalán nem elképzelhetetlen, ahogyan őket ismerjük). A felvétel egyébként még 2008-ban készült, amikor Hódmezővásárhely képviselő-testülete a képviselői vagyonnyilatkozatokról és a képviselők vagyoni helyzetéről tartott vitát.

Lázár János sajtótájékoztatót tartott ma az üggyel kapcsolatban, hogy tisztázza magát és a körülményeket. Annak a bizonyos képviselő-testületi ülésnek a hangfelvétele itt letölthető.

A sajtótájékoztató teljes anyagát is megtekinthetik Olvasóink.

A fidesz.hu nyomán

Nemzeti InternetFigyelő

8 című bejegyzés “Lázár János kivágta magát, megélhetési politikusokról beszélt (videóval)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Lázár János kivágta magát, megélhetési politikusokról beszélt (videóval)”

  Valoban,megelhetesi politikusokrol van szo.Az elmult kozel egy evben ezen megelhetesi politikusok a hatalom csucsan valtottak egymast.Az elmult 21 evben tudatosan “leepitettek az orszagot,az oktatast,egeszsegugyet,mezogazdasagot,ipart. Az EU-ba,a Natoba valo belepesunk ota az orszag gyorsitott utemben “megy a semmibe “,koszonhetoen az EU “liberalis demokracianak nevezett ideologiajanak”.1989 elott a “kommunista demokracianak ideologiaja”jegyeben tettek lehetetlenne az onallo,munkaval gyarapodni kepes magyar emberek egziszteciajat.Az volt az allamositas es a kolhozba valo bekenyszerites idoszaka.
  Roviden:Csoborbol vodorbe tereltek a magyar nemzetet.
  Mindvegig egy sztalinista alkotmanyra hivatkozva,amit 1990 ota csak foldozgattak es toldozgattak.

  Velemenyem szerint a fenti politikai csatarozas tulajdonkeppen annak a harcnak a a lathato jele,melyet a hatterben meghuzodo,a politikusokat mar reg a “zsebukben tarto” kulonbozo gazdasagi es penzugyi erdekkorok (ez elsosorban nem magyar erdekkor,de a lehullo “morzsakbol” a hazaiak is kaphattak a “jo munkajuk” gyumolcsekent) folytatnak.Es ez bizony elet-halal harc.A 21 eve a parlamentben “megfordulo”honatyak/honanyak sok-sok disznosagot tudhattak/tudnak egymasrol.A nem magyar gazdasagi es penzugyi korok ugyszinten “ismerik politikusaink nepukkel szembeni botlasait”.Ezaltal ezen politikusok zsarolhatok.
  Ezt Lazar Janos ugyanugy tudja,mint az ot most “csobe huzo “ellenerdekelt politikusok.

  Jovo heten kezdodik az “alkotmanyozasi szinjatek “ujabb fejezete.Szeretnem ismet felhivni a figyemet minden itt olvaso nemzettarsamnak egy szerintem eletbe vagoan fontos mozzanatra:

  “Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”
  http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/kozos-rovatunk/5270.html

  Kiemelem en is :

  ” Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”

  Megegyszer:

  ” Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”

  Ami persze nem igaz,mert az 1944.marcius 18-an meg jogfolytonos Tortenelmi Alkotmany 1944.marcius 19-en a nemet megszallassal “felguggesztodott”.Ennek a jogfolytonossagnak a helyreallitasa 1990-ben,az un rendszervaltaskor egyetlen egy partnak sem volt erdeke,hiszen akkor nem lehetett volna a magyar nemzetet es annak tulajdonat kiarusitani ,a mai rabszolgahelyzetbe taszitani.

  A fenti,Lazar Janos -fele hiszteriakeltes sokkal inkabb az illegitim alkotmanyozasi “trukkok szazairol”akarja elterelni a nemzet kifosztott es mara mar rabszolgasorba taszitott sok-sok milliojat.

  Hogy mi varhato meg az “eletben maradasunk erdekeben” ?Neheny linket idetennek:

  http://aranykor.freeblog.hu/archives/2010/07/25/Europa_Korporacio_Demokracia_latszata_egy_alapvetoen_diktatorikus_nemzetek_feletti_Birodalomban/

  The best bussines: A tömeggyilkosság
  http://jobbik.net/index.php?q=node/6251

  A pusztítás vetőmagvai
  http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1941#comments

  A NÉMETEK KÍNA ÉS OROSZORSZÁG mellé álltak, mert az a jövő.
  http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

  Ezek is velemenyek,nemcsak a parlamenti partokban meg mindig bizok velemenyei.

  Kedvelés

  1. Javitas:
   1.
   ” Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”==

   ” Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”

   2.
   hiszen akkor nem lehetett volna a magyar nemzetet es annak tulajdonat kiarusitani ,a mai rabszolgahelyzetbe taszitani.==

   hiszen akkor nem lehetett volna a magyar nemzetet a mai rabszolgahelyzetbe taszitani.es a nemzet tulajdonat kiarusitani .

   3.
   A fenti,Lazar Janos -fele hiszteriakeltes sokkal inkabb az illegitim alkotmanyozasi “trukkok szazairol”akarja elterelni a nemzet kifosztott es mara mar rabszolgasorba taszitott sok-sok milliojat.==

   A fenti,Lazar Janos -fele hiszteriakeltes sokkal inkabb az illegitim alkotmanyozasi “trukkok szazairol”akarja elterelni a figyelmet.
   Termeszetesen a nemzet kifosztott es mara mar rabszolgasorba taszitott sok-sok millio tagjanak afigyelmet szeretnek elterelni (Szili-Szajer alkotmany johet? NEM !!!!!)

   Elnezest kerek olvasotarsaimtol a figyelmetlensegemert (hibakert)!Koszonom a megertesuket!

   Kedvelés

   1. “Hitelkárosultak és Haszonélvezőik Figyelem!

    A Tiszta Energiával Magyarországért Párt megalapításának előestéjén 2007. december 7-én a párt nevének meghatározásán fáradoztunk, hogy a párt, nevében is tükrözze a párt tevékenységét és céljait.

    A pártot védelmi céllal kényszerűen kellett létre hoznunk, hogy az akkor már személyünkkel is működő szabadalomhasznosító rt. tevékenységébe tartozó tiszta villamos energiát termelő szélerőmű szabadalmat megvédjük az ellenérdekelt, nem tiszta szándékú személyek és szervezetek támadásaitól.

    A fenti név meghatározásakor ránézésre rögtön adódott a párt rövid neve, hogy Tempo. Igen ám, de a hosszú névből csak a Temp szó keletkezik, mint mozaik szó. De mi akkor már döntöttünk, hogy a rövid név legyen a Tempo, mondván, hogy az O keletkezhet a Magyarország mozaik szóból, azaz Mo – vége az o, így lett ebből Tempo. A párt logó máig sem készült el, mert a rövid név jól ismert jelentésén – sebesség, gyorsulás-on – túl, éreztük, valami hiányzik, a jelentése több, valami “misztikus”.

    Csak az elmúlt napokban jöttünk rá, hogy azért nem nyert végleges formát rövid nevünk, a Tempo, mivel az a toldalék o-val is a védelem szempontjából csonka maradt, mert a védelmet a szent hely, a magyar templom szó adja. A templom befogadó női minőség, az ANYASZENTEGYHÁZ. Ennek értelmét alább felsorolt törvényt helyreállító munkánk végső fázisaként felvállalt – nemzetünk pénzügyi kirablásának megállítása – a bankok, és társaik lakásfosztogató tevékenységének beszüntetése iránti igény adta meg.

    A Tiszta Energiával Magyarországért Párt hosszú nevében a tiszta energia, a tiszta erőt is jelenti. A tisztaságot, valamint a védelmet csak Szűz Mária – Magyarország Szent Anyja gondviselése biztosíthatta számunkra és az erőt ahhoz, hogy az elmúlt három évben a közélet tisztasága érdekében ilyen nagy eredményt tudtunk elérni. Ezen rövid időszak alatt szinte a teljesség igényével térképeztük fel, értük tetten a magyar állami maffiát. (Lásd: honlapunkon a http://www.tempopart.hu akták rovatában lévő a Polip I. -XII. ábrákat. )

    Feljelentéseink alapján elrendelt nyomozások, az eltűnt nemzeti vagyon több mint 50%-át érintik közvetlenül. A bizonyítékokat folyamatosan adjuk át a Központi Nyomozó Főügyészség és más ügyészi szervek részére – Magyar Királyi Államügyészség – az érintett hivatali eljárók és civil bűntársaik névsorával együtt, amely közel a teljes politikai és gazdasági “elitet” jelenti. Ezzel a Tempo Párt részben befejezte jogérvényesítési tevékenységét – a többi már a bűnüldözési és az igazságszolgáltatási szervek feladata – azért csak részben, mert a hitelkárosultak érdekérvényesítése még hátra van, mivel időközben ezzel a vállalással bővültek a párt feladatai. http://www.jogsegely.com

    A Tiszta Energiával Magyarországért Párt az Istentől kapott védelmét kiterjeszti a hitelkárosultakra, az otthonaikon keresztül azzal, hogy a Párt új szakrális rövid nevével, a templommal szenthellyé nyilvánítja az otthonaikat (Ha Istenhez akartok fohászkodni, nem kell, hogy kőtemplomba menjetek, imádkozzatok otthonaitokban, Jézus Krisztus mondatai nyomán).

    Lakásaitok szent helyek, jelezzétek is ezt, tegyétek ki az új logót a – templom- valamint a Polip XII bűnszervezeti ábrát, mely ábrán túlnyomórészt azok szerepelnek, akik ellopták a pénzeteket és otthonaitokat. Ez a két jelkép megvéd Titeket minden jogtalan behatolótól, a Tempo Párt alapítóinak ez bevált. (A Magyar Rendőrök hivatali esküjük szerint fognak megvédeni minden károsultat a Polip XII ábra láttán, mivel azonnali intézkedési kötelezettségük merül fel.)

    Célszerűség okán javasoljuk, hogy tájékozódás szempontjából a jövőben inkább a Tempo Párt honlapjait vegyétek igénybe, mint a “hivatalos” elektronikus médiát, bulvársajtót, vagy a pénzmosáson kapott zsidó rabbik, valamint a pedofil katolikus papok prédikációit, ha már úgyis otthon kellene, hogy imádkozzatok, a Ti igazi templomotokban, az otthonotokban.

    A református templomok jelmondata az, hogy: Erős vár az Isten/erős vár a mi Istenünk, mi pedig azt mondjuk, hogy Erős, előtte Téged még az Ügyészségen várnak. Erre a kis szójátékra is feljogosított az Isten bennünket, mivel a református papok sem mondták el az igazat a népnek, pedig ők is magasan képzett tájékozott emberek, és mint Isten szolgáinak minden embert kellett volna, hogy szolgáljanak, mert hisszük – Isten mindenkit a saját képére alkotott. Majd visszatérnek híveitek, ha igazat mondotok. A nagy és szép kőtemplomok nemcsak a Ti otthonotok, hisz azért évezredek alatt az emberek körme kopott.

    A mai híradások szerint a devizahitelesek hitelállománya már elérte a 2800 Mrd Ft-ot. A fentebb hivatkozott Erős, akit várnak az ügyészségen – ahelyett, hogy letartóztatnák a Tempo párt által már több mint egy éve kiadott körözés alapján http://sites.google.com/site/tempoparttempo/wanted-elfogato-parancs – nem más, mint a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója. Dr. Erős János, aki 8 éves regnálása alatt több mint 2000 Mrd forintot sikkasztott el a közpénzből, és akivel szemben az Orbán kormány szélhámos elszámoló biztosai ugyanúgy nem kezdeményeznek eljárást, mint a BKV-s, MOL-s, MVM-es Kocsis Istvánnal szemben.
    (Ha keresitek, az Erőst ne menjetek messzire, úgy 30 m-re költözött – ezt már korábban is megírtam Nektek – hivatalától a Parlament Kávézó fölé a harmadikra, tegnap délután 17 órakor le is fényképeztem a közpénzből beszerzett jelenleg is a használatában lévő HLV505 frsz. fekete színű Mercedes-ét, már biztosan “megvette”.)

    Az Orbánnak nem alkotmányozni kellene a Szilivel meg a többi kommunistával, hanem fel kellett volna lépni a Magyarországra települt nemzetközi intézményesített pénzmosási központokkal szemben, mely bűnszervezetekkel jelentős részben működnek együtt deviza és más lakáshiteleket folyósító bankok. (A fentiekről folyamatában tájékoztattuk a miniszterelnök urakat – Gyurcsány, Bajnai, Orbán – a PSZÁF-ot, valamint az összes parlamenti képviselőt, ill. a hivatalos szerveket is igazolható módon).

    Várható, hogy ügyészségi utasításra a PSZÁF rövid úton felfüggeszti a pénzmosásban érintett bankok tevékenységét. Továbbá a Magyar Nemzeti Bank tőkefolyosításával létrejött bankok alapítói szerződéseit felül kell vizsgálni, Várhegyi Éva közgazdász alábbi összefoglalója mentén, http://www.mtapti.hu/mszt/199634/varhegyi.htm. ezen és más Magyarországon működő bankok mai napig tartó konszolidációjának, és az időközbeni, ill. a konszolidációt követő, privatizációk szerződéseinek felülvizsgálatát is el kell végezni.
    A kilakoltatási moratóriumot határozatlan időtartamra meghosszabbítjuk, ill. a kilakoltatás fogalmilag megszűnik, a végrehajtási és a felszámolási eljárásokkal, és kerül a politika szemétdombjára a bűncselekményekkel érintett hivatali eljárókkal együtt.
    Természetesen a hitelt felvevőknek is el kell majd számolniuk az adott – kapott szolgáltatások figyelembevételével, a felvett összeggel, mert nagy kérdés az, hogy a felvett hitel vissza nem fizetése esetén megtartva az eszközt, vagy az ingatlant, melyet a hitel tőke összegéből vásárolt, még mennyi vagyoni és nem vagyoni kár érte a bar-listás hátrányos megkülönböztetésből, annak minden vonzatával együtt (családi tragédiák, depressziós állapot miatti munkahely elveszése, stb.)

    A tegnapi napon – figyelemmel a fentiekre valamint a magyar hivatalos szervek tilalmazott teljes összefonódására a Kossuth Holding és más hasonló bűnszervezetek által több, mint 20 éve folytatott minden képzeletet felülmúló bűncselekmény sorozatra az összefonódott hivatalos szervek által támogatottan végrehajtott legnagyobb népirtásra az ezredfordulón – felfüggesztettük az ítélkezést a bíróságokon, a Fővárosi Bíróság előtt a Tempo Párt felperes és pertársai valamint a legfőbb ügyészség és pertársa között folyó eljárásban került bejelentésre. A Magyarországon működő összes bíró kinevezését visszavontuk. A Legfelsőbb Bíróság élére új elnököt nevezünk ki. A Bíróság új elnöke a teljes bírói kar, ill. új jelöltek átvilágítását követően tesz javaslatot a Magyar Királyi Törvényszék bíráinak kinevezésére, akik leteszik az esküt a szentkoronára majd az ítélkezés folytatódik http://www.tempopart.hu/kapu02.jpg .

    Magyarországon jelenleg az egy főre eső rendőrök száma kétszer annyi, mint Norvégiában.
    Arról sem hallunk mostanában, hogy a rendőrség szűkölködne forrásokban. Látható, hogy a magyar készenléti rendőr felszerelése már nem különbözik Nyugat-európai társaitól. Vélhetően a rendőrség ilyen mértékű megerősítésére azt követően került sor, hogy a Belügyminiszter Úr nemrégiben többször éhséglázadást vizionált. Tüneti kezelés helyett nemcsak javasoljuk, hanem utasítjuk is a Belügyminiszter Urat, hogy a példátlanra növesztett rendőri erővel ne tüneti kezelést alkalmazzon, hanem a törvény teljes szigorával segítse elő az ügyészség munkáját. A polip ábrán is megjelenített bűnszervezetek vonatkozásában – remélve, hogy az elmúlt 20 évben nemcsak a Tempo Párt és alapítói végeztek bűnfelderítési tevékenységet, ezt hamarosan ellenőrizni fogjuk – lépjenek föl az ellopott állami vagyon haladéktalan visszaszerzésére, és a további lopások megakadályozására, azért, hogy ne csak a rendőröknek jusson télen meleg ruha és ebéd, hanem az óvodás és iskolás gyerekek is részesüljenek ebben. Amennyiben a rendőri állomány létszámát tovább kellene növelni, – ami nem zárható ki a temérdek ellopott állami vagyon visszarendezésének többletmunkája miatt – úgy javaslom, hogy a Jobbik-os Vona által keltett feszültséget is ellensúlyozva a gárdistákat is öltöztessék be, mint ahogy azt az Incal-osokkal tették, hogy hivatalosan is segíthessék a rend helyreállítását, elvégzett munkájukért nekik is járhat az állami fizetés.

    Kecskemét, 2011. március 17.

    Apostoli Magyar Királyság
    Borbély József
    Kormányzó
    http://www.tempopart.hu/irasok/valbej.doc

    Kedvelés

  2. Végre valaki kimondja az egyszerű embernek is ÉRTHETŐEN az”igazat”, az elmúlt 21 év politikai söpredéke kormányoz és hoz még mindig számunkra a véget jelentő törvényeket,mit ne mondjak új alkotmányt! 1/3 győzött a 2/3 felett!!

   Kedvelés

 2. Ha szerinte mindenki annyit ér amennyit összevakart, akkor most Ő mennyit ér?

  És egyébként akkor most Ő megélhetési vagy nem megélhetési…?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.