Lázár János figyelmébe: Magyarországon minden hatalom és vagyon az elvtársaké!

„akinek nincs semmije, az annyit is ér” (?)

Tapsoljunk, ünnepeljünk! Igen, Igen!

A Magyar Szocialista Párt megújulásáról tanácskozott múlt héten a Párt Központi Bizottsága. Miután megtárgyalták és elfogadták, hogy az elvtárs szónak, korábbi, rossz csengését már elfejtette ez a lenézett szerencsétlen, bőgatyás, fütyülő-barackos Nép, elhatározták újra használatát. A kommunista rendszer jelvényeit, pl. az ötágú vörös csillagot is újra vissza fogják hozni, és büszkén viselni. Azt is fontolgatják, hogy, talán még, kötelezővé, is fogják tenni!

Mától kezdve, újra Medgyessy elvtárs, Kovács elvtárs, Keller elvtárs, Szekeres elvtárs, Gyurcsány elvtárs, Kulcsár elvtárs, Lendvai elvtársnő, Lampert elvtársnő, Szili elvtársnő, vagy Gy. Német elvtársnő lesz a hivatalos megszólítás. A párt nevét is megváltoztatják: Magyar Szocialista Elvtárs Párt, röviden MSZEP lesz a neve.

A kisebbik kormánypárt a „Szánalmas Dögevők Szövetsége” vagy „Szerencsétlen Degeneráltak Szövetsége” (közismert, liberális elveik alapján, mindenki szabadon választhat) röviden SZDSZ ’melegen’ üdvözölte ezt a döntést. Mint köztudott, az ő soraikban rengeteg régi elvtárs van, egyikük nemrégen az államelnökségig vitte. Az új módi bevezetése utáni első beszédében Medgyessy elvtárs a Lipót mezőn hadat üzent a szegénységnek. Megdicsérte Gyurcsány és Kulcsár elvtársakat eddigi sztahanovista szintű sikereikért, és kijelentette, hogy aki ennél kevesebbet ér él a mai korlátlan lehetőségek világában, az, biztosan szabotőr, az elvtársak, vezette nép ellensége és nem is érdemli meg, hogy az MSZEP tagja lehessen.

Gyurcsány elvtárs válaszában mindkettőjük nevében megköszönte a keresetlen szavakat, és viszont dicsérte Medgyessy elvtársat a Gresham Palota eladásával kapcsolatban kapott szerény, de azért mégis szép jutalékáért. Magyar elvtárs, oktatási miniszter felszólalásában az ifjúság számára követendő példáknak nevezte az ilyen és ehhez hasonló sikereket. (Orosz tartozás, olajszőkítés, sok ezermilliárdos off-shore céges pénzmosások, kétes bankügyletek, stb., stb.., stb.!) Megígérte annak érdekében, hogy ez így legyen mindent meg fog tenni, akár az egész oktatási rendszert is gyökerestől meg fogja változtatni! Kuncze elvtárs a sarokban néhány szót mormogott, vagy inkább motyogott a megélhetési bűnözésről.

Ezek után a környékbeli utcákon letartóztatták a 400 legszegényebbnek és legéhesebbnek tűnő embert, bevitték őket az Andrássy út 60-ba, ahol a pincékben Péter Gábor, Bauer és Pető apuka kései utódai agyonverték őket. Közben azt skandálták, hogy „Elvtársököl vasököl, odaüt, ahova köll!” – és azt, hogy: „Ezeket az embereket ne csak verd! Gyűlöld is!”, és aki ilyen, mindenki számára elérhető lehetőségek között nem gazdagodott meg legalább annyira, mint Gyurcsány elvtárs, Kulcsár elvtárs, vagy Medgyessy elvtárs az „Szabotőr” a „Dolgozó Nép” ellensége és megérdemli sorsát. Aznap Budapest utcáin, a Mentők és az Elvtársrendőrség adatai szerint még több mint 500 hajléktalan éhen halt. Este a Magyar Királyi, bocsánat, Elvtárshíradóban boldogságtól sugárzó arccal közölték, hogy Medgyessy elvtárs és kormánya munkájának eredményeként az elmúlt 24 óra alatt a hajléktalanok és éhező szegények száma majdnem 1000 fővel csökkent Magyarországon.

Szerencsétlen Magyar Népem! Hát nem volt még elég? Nem szenvedtél még eleget? Nem rabolták ki, és nem tették még eléggé tönkre ezt az országot? Nem vagyunk még elégé létbizonytalanságban élő földönfutók? Meddig fogsz még ezeknek a gátlástalanul harácsoló, arcátlanul, hazudozó gyilkos múltú „erkölcsi hullák”-nak hinni, akik korábban „Kelet”, most pedig „Nyugat” felé fordulva tesznek rabszolgává mindannyiunkat?

És nincs egy magyar Cromwell, aki végre szétkergetné őket!

Lévay Atilla, a Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja

(2004)

Nemzeti InternetFigyelő


Egy gondolat a(z) “Lázár János figyelmébe: Magyarországon minden hatalom és vagyon az elvtársaké!” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.